lauantai 23. helmikuuta 2013

huomenia...

Tänään ei kyllä niin tehnyt mieli herätä, vaan olisin voinut vaan vetää peiton korville ja jatkaa unia. juliuksen syötyä aamupalan, se sai jonku "virtapiikin" ja meno oli sellasta että hyvä ku tällänen väsynyt mamma pysyi perässä. pari kuppia kahvia niin eiköhän tämäkin päivä tästä käynnisty.. :)

Juliuksella on tullut nyt jo joku "minä itse" vaihe. kaupassa ei enään huvitakkaan istua kärryissä vaan pitää saada ihan itse kävellä, joten sai kävellä itte mutta sitten oliki paljo hienompaa vet'' tavaroita hyllystä ja juosta mammaa ja pappaa karkuun :D
Viimein julius sitten suostui istumaan kärryjen "tavara tilaan" ;)






Ja siitä elektrolymfasta josta vissiin mainitsinkin jossain vaiheessa? noh, kuitenkin. meillä oli miehen kanssa lahjakortin yhteen hoitokertaan jossa käytiin ja sen jälkeen sitten varattiin vielä 4-sarjan hoitokerrat. Ajateltiin nyt suorittaa  lymfohoito loppuun ku käytiin ensimmäisessä hoidossakin. ja toi hoito tekee vaan pelkkää hyvää. se auttoi vaikka ja mihin, ja kehosta poistuu myrkyt sun muuta paskat? :) otin pari kuvaa toisella käynnillä.


Tässä hoito on alkamassa ja jalat laitettiin puhtaaseen veteen.



ja sitte tässä jalat ja vati n. puolen tunnin päästä.



Toi oli siis toinen kerta ku oltiin miehen kans siellä. Oltiin eilen kolmatta kertaa ja vesi vadissa oli muuttunut huomattavasti tummemmaksi ja paksummaksi kun muilla kerroilla. :)
Nyt olis vielä yks kertma maanantaina. :)

Tänään olis ohjelmassa taas miehen toisen siskon pojan syntymäpäivä juhlat jotenka sinne tänään, muusta tän päiväisestä ohjelmasta ei vielä tietoa. :)

 huuuuhhhuuuh, tän kirjottaminen kesti kauan ja kahviki jäähty jo ku ensin kirjottaa hetken täs ja sit saa vuorotellen juosta jomman kumman pojan perässä ku tekee pahuuksia ja ukko vaan vetää sikeitä :D

Meilkein meinasin unohtaa, Juliuksesta on tullut mamman hyvä apuri, ainakin tiskikoneen tyhjennyksessä ja pyykkien kuivumaan laittamisessa ;) tiskien kanssa Julius ojentaa koneesta mammalle astioita ja mamma laittaa kaappiin, sama pyykkien kanssa, Julius ojentaa mammalle pyykkiä ja mamma laittaa kuivumaan ;))

sainpas kirjotettua loppuun! nyt oikeen hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia: