maanantai 6. toukokuuta 2013

jultsun uudet hiukset ja sen sellasta

Musta tuntuu että musta on tullu kunnon vanhus, tai ehkä taas väsymys uupumus johtuu vaan loppujen lopuks siitä että joka päivä on töitä ja muuta kaikenlaista puuhaa. En kerta kaikkiaan jaksa nykyään enään valvoa edes yli 00.00 vaan simahdan jo ennen.. vaikka en olis vielä silloin päässy sänkyyn niin tää väsynyt mamma sammuu sohvalle :)
tosiaan sain töitä koko kesäks, ja oon kyllä ollu tässä jo jonki aikaa tekemäs keikkaa mutta siis lähes joka päivä oon töissä joko aamuvuorossa tai iltavuorossa tai tekemässä lyhyen 4h päivän, sitte vielä haluan ehtiä päivittäin ulkoilemaan juliuksen kanssa edes hetken ja siivottavaaki löytyy kyllä ihan joka päivälle.. nytki tuolla pesuhuoneessa kummittelee iso pyykkiläjä ;O
Onneks sit nyt vihdoin ja viimein keskiviikkona on VAPAA PÄIVÄ !! JES!! uskoisin että pyhitän sen päivän juliukselle ja siivoukselle ;)
Ja sit joku kaunis päivä ku aika sallii niin tekisin vähä taikoja tolle meidän etupihalle, kesäsuunnitelmia pihan varalle on että sinne saatais vähä jotain ihania kukkasia, puutarhapöytä ja tuolit sais uuden lakan päällensä ja ostettais purjekatos tohon niin vois sateellaki sit vaan henkailla tos omalla pihalla ;) takapihaki olis kiva saada joskus kuntoon mutta se ei oo nyt se ykkös asia mutta mutta.. :)

Eilen sit vihdoin uskaltauduin antamaan mun miehen leikkaamaan juliuksen hiukset (miekkonen ajelee yleensä aina ite omat hiuksensa) Julius antoi ihan suht. kiltisti ajaa koneella hiuksensa pääkään ei pyöriny ihan niin hirveesti, ja oltiin lopputulokseen tyytyväisiä. :

Juliuksesta on tullu niiiiin kova MOPO ja AUTO FANI että huh! :D aina ku auton ovi aukeaa niin pikku jätkä säntää ku ohjus kuskinpaikalle ja eikun rattia kääntelemään (tietysti katotaan perään että ei lähde yksin ajeleen hahah :D jne.. ) ja ku mopo menee jossain ohi niin julius alkaa hokea "mopo, mopo" ja tietysti aina niiiiin haltioissaaan, noh nyt säät jo salliiki että julius saa ottaa oman turvallisen sähkö motskarinsa ulos ja kurvailla sillä tossa ulkona. avaimet on kans kova sana meillä, huuto tulee jos ei saa avaimia joten ollaan kerätty juliukselle oma avain nippu turhista avaimista mitä jäpikkä saa kantaa mukanaan ja "availla ovia" ym ;)    korjaaminenki on niin mahtavaa juliuksen mielestä, tai leikkiä korjaavansa jotain :) kylläon jätkä niin isäänsä tullu. :)



pakko mainita tähän loppuun vielä et tein pari päivää taakseppäin ukin kans pitkästä aikaa pitkän n. tunnin lenkin, takasin päin tultaessa ilta oli jo vähän yli 22, ilta oli jo hämärtyny ja alkas vähä piskottelemaanki mutta jotenki kummasti tuli niin hyvä ja rentoutunu fiilis köpötellä tuolla ulkona hämärässä piskoilmassa :) ja mä niin nautin ;)

Ihmeellista mutta mä en nykyään enään saa unenpäästä kiinni jos äijyli ei oo kotona ;o eikä edes yleensä huvita mennä edes yrittään yksin nukkua, jotenki se on vaan kivempi nukkua jonku vieressä. :) muttaaa, kohta mun ragas tulee ja mä voisin nyt kyllä lopettaa tän vetkuttelen ja mennä nassu ja hammaspyykille ja itekki kömpii petiin et jaksaa sit huomenna virkeenä kl. 7.00 ilosesti töihin..:)
SE ON MORO! ja hyvät yöt ja viikon alut kaikille 8)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti