maanantai 30. tammikuuta 2012

Päivä 11 – Sisaruksesi

Mulla on 15-vuotias pikkusisko, Jenna. Jenna on ihanan höpsö.. mulle yksi maailman tärkeimmistä ihmisistä! Oon aina valmis auttamaan jennaa missä tahansa asiassa ja oon valmis kuuntelemaan jos on huolia tai haluaa muuten vaan jutella. Me tullaan jennan kanssa tosi hyvin toimeen :) <3
Pienenpänä annoin jennalle monta kaunista nimeä! :D :
                                                                                 Pöpömies
                                                                                 ruotsinlehti
                                                                                 liberohappenkou
                                                                                 papana
kheh..heh... rakkaalla lapsella on monta nimeä! <3
Jennan lisäks mulla on kaksi siskopuolta, (isosiskoja)
Niiden kans ei olla niin paljo tekemisissä.. Jennalla ja mulla on sama äiti ku siskopuolilla mutta isä on eri. :)





TÄNÄÄN........Mulla oli jälki tarkastus ja kaikki oli ok. Sain 3kk minipillerit sieltä ja pitäis varata aikaa perhesuunnittelu neuvolaan... :)
Meidän julius poika kasvaa kovaa vauhtia! aika on menny niin nopeesti kohta tulee jo 2kk! :)
Nyt kun julius on 1kk se seurustelee päivällä enemmän mutta suurin osa ajasta kuluu vielä enimmäkseen nukkumiseen, Sitte joskus 23 julius herää ja valvoo joskus jopa 3-4! viikonloppuna oli yö jolloin julius valvoi jopa 6 aamuun! :D Nyt sitte ollaan yritetty päivällä ja illlalla pitää juliusta hereillä puuhailemalla sen kans kaiken laista ja juttelemalla.. viime yö meni onneks nyt sit hyvin, että sai nukkua :) Toivottavasti alkais unirytmi kääntyä :)


lauantai 21. tammikuuta 2012

21.1.12

Tänään oli poikamme ristiäiset! Hän sai nimekseen Julius Johannes Rainer. Toiset nimet ovat juliuksen kummankin puolen paapan toiset nimet :)

perjantai 13. tammikuuta 2012

Mun söpönassu (sydän)

mun rakas minimies tuli eilen tasan kuukauden! aika mennyt jo niin nopeesti, ja tuntuu et pikkumies kasvanu jo hirmu paljon! :)
On se vaan ihana pakkaus<3 yöt useimmiten valvotaan myöhään, joskus harvoin nukutaan hyvin yö(:
Aamusin n.9 aikaan pikkunen heräilee ja syödään ja vaihdetaan vaipat.. sitte hetki seurustellaan ja jälleen alkaa uni maistua pienokaiselle(: enimmäkseen vaan nukkuu, syö ja kakkaa :) mutta on jo tosi tarkkaavainen kattelee ja ihmettelee paljon:)
ja nyt on saatu suurin osa ristiäis valmisteluista hoidettua! tänään laitettiin kastemekkokin valmiiks:) kyllä nyt kelpaa!(:

tiistai 10. tammikuuta 2012

Meidän pikkumies on ruvennu valvottamaan öisin oikeen huolella, viime yönki heräs noin yhden  aikaan ja nukahti uudelleen sitte siinä puoli 6 aikaan.. välillä poika vaan kattelee ja on tyytyväinen ja välillä huutaa masuvaivoja. Tänään neuvolassa sain sitte hyviä neuvoja ja ohjeita mitkä pitäis helpottaa vähä masuvaivoja että eiköhän tää tästä :) tässä vähä neuvola kuulumisia:
paino : 4310g (3210g)
pituus : 54,5cm (49cm)
päänympärys : 35,8 (34)

torstai 5. tammikuuta 2012

Synnytyskertomus

11.12.2011 Oltiin hoitamassa mun serkkua miehen kanssa, Sitte yöllä alkoi kivut en saanu nukuttua ku pieniä pätkiä..kivut mahassa ja selässä alkas oleen jo niin tuskasia että nousin n. kello 5 ylös ja rupesin kirjaan ylös aina ku supisti sitte joskus aamulla mulla alkas välillä tippumaan lapsivettä, ja soitin synnärille ne käski ottaa panadolin ja mennä lämpimään suihkuun ja että sitte ku supistusten väli tihenee niin synnärille vaan. Sitte joskus 7 jälkeen serkun mamma tuli ja se oli sitä mieltä että minä ja mies syötäis ja lähettäis sitte synnärille että nyt synnytän..me sitte lähettiin ajeleen kohti synnäriä ja matkalla sinne tuli joku 3 supistusta, synnärillä mut laitettiin käyrille hetkeks ja olin auki 3 senttiä sitte lähettiin vielä miehen kans ulos käveleen et se nopeuttais avautumista. Tultiin takas sisäle ja taas käyrille ja olin edelleen auki vaan sen 3 senttiä.. mutta päästiin silti jo "synnytys huoneeseen" ja taas käyrille. mulla alkas kivut kovenemaan ja sain piikin pyllyyn.. se auttoi pikkusen ja tuli väsyny olo.. lähettiin taas jonki ajan päästä käveleen ympäri sairaalaa ja takasin huoneeseen.. käytiin monta kertaa kierteleen sairaalaa kunnes sitte illalla iskä,sen tyttöystä, mun pikkusisko ja sen poikaystävä tuli meidän kans kanttiiniin kahville. niitä odotelles istuskelin tuolilla enskä pystyny kävellä ku sattu niin lujaa.. pari kyyneltäki siinä tirahti :) mies sitte kuskas mua pyörätuolilla kanttiiniin ja takasin.



Sitte ku päästiin takasin huoneeseen niin pyysin heti hoitajan ja että saisin jo epiduraalin et ku en enään kestäny niitä kipuja, ensin koitettiin paljoko olin auennu.. edelleen se 3 senttoä.. sitte ku hoitaja otti sormet pois "sieltä" :D niin lapsivedet levis sängylle ja alkoi armoton kipu.. hoitaja pyysi lääkärin joka laittaa epiduraalin, siis voi vitsi sen laittaminen sattui, vielä ku oli kauheet sypistukset!! mä vaan itkin ja tärisin oikeen kunnolla samalla ..en saanu riisuttua niin hoitaja otti multa vaatteita pois ja vaihtoi mulle sairaalaan vaatteet. Sen jälkeen ku olin saanu epiduraalin niin kipu helpotti nii paljon enään tuntu vaan että vauva painaa alaspäin hoitaja sanoi siinä sitte että nyt vauva on tervettullut! :) sitte tuli supistus ja sain alkaa ponnistamaan ajattelin siinä että ei satu yhtään mutta sitte ku vauvan pää oli ulkona tai tulossa ulos niin alkas tuntuun siltä että koko mun alapää repee! sattu niin kovaa et aloin huutaan yli kovaa että mä en pysty! :D lääkäri ja kätilö vaan työnsi mun jalkoja taakse päin ja plumps ! siinä se meidän pikkunen oli! kaikki kivut lakkas samantien, oli aivan ihanaa saada se oma pikku pötkylä syliin <3

 
synnytyksen kesto :16 h 23 min:) vaihe 1 : 15h 43 min, vaihe 2 :35 min, vaihe 3 : 5 min
syntyi mitoin 49cm 3210g <3