sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

NiCeeEEeEeeE DaYyyYyyYy

Tänään aamu pyörähti käyntiin hyvin, ensin julius söi aamupalan ja mä join kahvin ja sitte alkois siivous! sain jopa katottua eteisen läpi ja kaikki kunnon toppavaatteet sun muut pois komeroon ens talvea odottamaan. vihdoinki sain kunnolla käytyä paikkoja läpi;)
Sitte joskus 12 maissa julius meni nukkumaan pikku päikyt jonka jälkeen lähdettiin miehen isän kans pizzalle :) sen jälkeen piipahdettiin kotoota hakemassa juliuksen akku mopo ja suunnattiin miehen siskon luo, oli niin ihana olla ulkona ku kerranki aurinko paistoi ja oli hieno ilma :)
Sieltä sitte lähdettiin vielä juliuksen kans moikkamaan taijaa ja melinaa :)

on nua kaks vaan niin hellusia ;) ja nyt ku molemmat on tollasia vilpereitä niin on hyvä leikkiä yhdessä ;)
Siellä oltiin joku lähemmäs pari tuntia jonka jälkeen miekkonen haki meidät kotiin, kotiin tultua ampasin sit heti ukin ja juliuksen kans pikku lenkille ku aurinkoki vielä vähä pilkotti. :)
Ja nyt Julius on jo nukkumassa ja alkaa itelläki energia loppumaan tältä päivältä joten loppu ilta rennosti ;))
Mun laihdutus projekti on nähtävästi ollu parisen päivää pikku tauolla hah :D mutta nyt taas pitää ottaa itteensä niskasta kiinni ja kattoo tarkemmin mitä moskaa sinne suuhun laittaa :D ehkä mä joskus oon kesäkunnossa (toivossa on hyvä elää) :D
Tilattiin juliukselle tässä uudet kengät, adidaksen super star kengät. ne tosin on kyllä jo tullut ja kovassa käytössä ;))

eipä mulla sitte muuta sydämellä! oikeen kivaa alkavaa viikkoa :)

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

huomenta

Tää viikko on aikalailla työn täyteinen, vielä olis edessä 3 iltavuoroa ja sitte vapaata. :) Eli tänään siis iltavuoroon. Miekkosellaki on tänään iltahuki niin julius saa mennä mun isän kanssa täks päiväks ja haen sen sitte illalla samalla ku pääsen töistä. :)
Eilen oli pitkästä aikaa ihan kiva päivä, aamuvuorosta tultua pikkusisko tuli käymään syömässä meillä ja lähti sitte jonku kaverinsa luo, sitte päätin että ei jakseta juliuksen kans istua kotona vaan sovittiin mun ystävän kans et mennään muksujen kans leikkipuistoon.
Oli ihan hauskaa, ei onneks tuullu eikä ollu edes niin kylmä :)







Leikkipuiston jälkeen käytiin vielä samaisen ystävän luona kahvilla. Sieltä ku lähdettiin niin ei vieläkään tehty mieli mennä kotiin vaan käytiin yhdellä tallilla moikkaamas mun isää joka ruuvaili jenkkiään. :)

Sieltä suunnattiin vielä siwan kautta meidän kotikulmille ja huomasin et mun täti ja sen miess ystävä asensi trampoliinia pihalle niin käytiin sit vielä siinä, siinä samassa soitin siskolle jonka oli tarkotus tulla uuden poikaystävänsä kans meillä käymässä, ja ne oliki jo meidän pihassa, täti sit ehdotti et jos ne tulis siihen niillle kahville ja tulihan ne.
Näin ensi näkemisen suhteen tuntuis et pikkusisko on löytänyt ihan mukavan kaverin. :)

nyt pitääki rientää jo juliuksen kans kylpyyn ja suihkuun että ehtii tänään tehdäkki jotain ennen ku pitää lähteä töihin! :) joten heipparallaa ihmiset :)

torstai 18. huhtikuuta 2013

ajatuksia

tää päivä on ollut vähän pyllystä.. tuntunut että mikään ei mee niin ku pitäis eikä mikään onnistu..eikä energiia riitä mihinkään. MUTTA, kuinka mahtava fiilis siitä tuleekaan ku oma pikkunen halaa oikeen tiukasti ja sanoo "ahaa" ja hömppäilee<3 vaikka päivät tuntuis niin huonoilta niin silti aina Julius saa mut paljon paremmalle tuulelle, oon niin onnellinen että mulla on JULIUS <3 Mun elämän tärkein ja rakkain<3 tuun tekemään kaikkeni että jultsun olis hyvä olla :)




Kaunis pieni ihminen
Sä olet ainutlaatuinen
Mitä vastaan tuleekaan,
toista sua ei milloinkaan.

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

VoIhAnVaUvA!

JESTAS, tuntuu et taas on tullut tämmönen vaihe vuodesta jolloin kaikki pamahtaa paksuks! :D itellä on pienehkö vauvakuume päällä joka ei meinaa sitte millään mennä ohi! täytyy vaan yrittää pitää ajatukset kurissa ym. mulla on nimittäin ihan tarpeeks tossa pikkuherrassa.. mutta silti! Rupesin tässä miettimään että kaikki mun ystävät/tutut joiden kanssa vietän aikaa usein tai harvoin, niin kaikilla joko on lapsi tai tulossa tai sitten on toinen tulossa :)
Miehen serkunki pitäis tässä vissiinki pian synnyttää eli jälleen odottelen vauva-uutisia :)
Kaikenlisäks mulla on jotenki ikävä vauvamahaa, raskautta, ultria ja neuvolakäyntejä ym ym. :) oli se raskaus ihan ihanaa aikaa... :)
siinä mun pieni mies niiiiiiiiin pikkuriikkisenä tuhisee sekkituolissa <33

nyt jo iso poika, silti aina mun oma vauva<3

tiistai 9. huhtikuuta 2013

hieman kuulumisia

Heips.

tähän aikaväliin ku oon viimeks päivitelly kuulumisia on mahtunut paljon ohjelmaa. mm. yhden yön reissu pälkäneelle mun vaarin luo. matka suijui hyvin ja julius viihtyi suht hyvin ajo matkan.
oltiin siellä koko perheen voimin: minä, mies, julius, iskä ja pikkusisko.
kesällä olis tarkotuksena mennä uudestaan ja viipyä kauemmin.



Julius kasvaa kovaa vauhtia ja on jo iiiso poitsu! meillä on menossa tällä hetkellä "minä itse" vaihe. vaippa täytyy saada viedä ite roskiin, hampaat pitää saada ite harja ym. :)
Julius (1v 3kk ) osaa sanoa nyt:

mamma (jota hokee kokoajan :D )
pappa
nalle (alle)
kukka (ukka)
ankka
mopo (opo)
auto
ja jotain muitaki kylläki on mutta ei nyt just muistu mieleen...

Julius osaa myös osottaa/näyttää missä jokin asia on. esm. lamppu, uki, kukka, pappa, mamma, täti, mopo, auto ym... jos kysyy "missä varpaat" niin pikku mies tulee ja kutittaa varpaista x) hihi, hellunen toinen<3

syöminen meillä on nykyään kauheeta sotkemista, ruuat lentelee pitkin pöytiä ja lattioita, onneks meillä on koissu mikä sit "siistii lattiat" hah :D välillä ruokaa löytyy hiuksista ja vaatteet on ihan ruuassa :))

 käytiin myös yks viikonloppu tässä krillaamas raippaluodossa, pikku jätkä ei malttanu olla ollenkaan paikallaan vaan seikkaili kokoajan. Ilma oli vähä viilee sillon mutta pitääpä ottaa uudestaan sit ku ilmat vähä lämpenee enemmän niin viihtyis itekki paremmin.. vilukissa ku oon x)

Mä oon alannu tekemään pieniä muutoksia, aloin vaalentaa mun hiuksia koska haluan kesäks vaaleet hiukset, mulla on jo suht vaaleet mutta haluisin niistä luonnollisemman vaaleet. lisäks kans oon ruvennu vähä katteleen mitä pistän suuhuni ja liikkunu enemmän.. joten on paino on alkanu tippumaan mun tavotteeseen on matkaa enään  3kg !! :)

nyt pakko lopettaa tää kirjottelu tähän perunat porisee kattilassa ja kastike pitäis tehä joten heeeippa!!