sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

NiCeeEEeEeeE DaYyyYyyYy

Tänään aamu pyörähti käyntiin hyvin, ensin julius söi aamupalan ja mä join kahvin ja sitte alkois siivous! sain jopa katottua eteisen läpi ja kaikki kunnon toppavaatteet sun muut pois komeroon ens talvea odottamaan. vihdoinki sain kunnolla käytyä paikkoja läpi;)
Sitte joskus 12 maissa julius meni nukkumaan pikku päikyt jonka jälkeen lähdettiin miehen isän kans pizzalle :) sen jälkeen piipahdettiin kotoota hakemassa juliuksen akku mopo ja suunnattiin miehen siskon luo, oli niin ihana olla ulkona ku kerranki aurinko paistoi ja oli hieno ilma :)
Sieltä sitte lähdettiin vielä juliuksen kans moikkamaan taijaa ja melinaa :)

on nua kaks vaan niin hellusia ;) ja nyt ku molemmat on tollasia vilpereitä niin on hyvä leikkiä yhdessä ;)
Siellä oltiin joku lähemmäs pari tuntia jonka jälkeen miekkonen haki meidät kotiin, kotiin tultua ampasin sit heti ukin ja juliuksen kans pikku lenkille ku aurinkoki vielä vähä pilkotti. :)
Ja nyt Julius on jo nukkumassa ja alkaa itelläki energia loppumaan tältä päivältä joten loppu ilta rennosti ;))
Mun laihdutus projekti on nähtävästi ollu parisen päivää pikku tauolla hah :D mutta nyt taas pitää ottaa itteensä niskasta kiinni ja kattoo tarkemmin mitä moskaa sinne suuhun laittaa :D ehkä mä joskus oon kesäkunnossa (toivossa on hyvä elää) :D
Tilattiin juliukselle tässä uudet kengät, adidaksen super star kengät. ne tosin on kyllä jo tullut ja kovassa käytössä ;))

eipä mulla sitte muuta sydämellä! oikeen kivaa alkavaa viikkoa :)

2 kommenttia:

  1. Kiva ku kävitte! :) hih. Matkin sua ja koitin ottaa tutin poiss.. Sinne se ihme kyl nukahti. Saa nähä mikä huuto huome.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah :D pitää kyllä useemmin tulla et noi saa leikkiä :) kyllä melinaki varmaa unohtaa tutin nopeesti ;)

      Poista