sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Haaste

Kiitos haasteesta suski, something completely different :)

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa.
5. sinun tulee kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

11 ASIAA ITSESTÄNI

1. Olen pienen suloisen pojan äiti.
2. Asun yhdessä lapseni isän kanssa.
3. Opiskelen lähihoitajaksi, ja haluan suuntautua ainakin vielä näillä näkymin suuntautua vanhuksiin.
4. Pelkään yli kaiken korkeita ja ahtaita paikkoja ja hämähäkkejä sun muita ällöttäviä otuksia.
5. siivoan lähes joka päivä.
6. Suutun helposti.
7. Annan välillä ehkä liian helposti anteeksi.
8. Haluaisin laihtua ja kiinteytyä ;D
9. En oo koskaan käynyt ulkomailla.
10. tykkään enemmän koti-illoista kun baari-illoista (saa käpertyä kullan kainaloon kattelemaan jotain leffaa namujen kera <3 )
11. Oon tosi ujo tuntemattomien ihmisten seurassa.

HAASTAJAN KYSYMYKSIIN VASTAUKSET

Mikä on tällä hetkellä tärkeintä elämässä? - Perhe, erityisesti rakas poikani.

Mitä tekisit toisin jos voisit, vai onko sellaista? - en tekis mitään toisin.

Haluaisitko muuttaa jotain asiaa? - en, ei ainakaan tuu mieleen mitään minkä haluaisin muuttaa,

Jos seuraat jotain sarjaa niin mitä? - salkkarit, the walking tead.

Onko elämässäsi jokin käänne kohta? - en tajua kysymystä (tyhmä kun oon)

Ikimuistoisin hetkesi? - päälimmäisenä mieleen tuli poikani syntymä.

Onko sulla pahetta jos on mikä? - syön joskus vaan tylsyyteen.

mitä pelkäät? - hämähäkkejä, korkeita paikkoja, menettämistä, ym.

Mitä mieltä olet itsestäsi? - Oon ihan sut tyytyväinen, tupakin polton onnistuin lopettamaan..ainoo on vielä et sais painoo vielä putoomaan. :)

Noloin tilanteesi? - voih, niitä on monia :D:D nyt pulpahti ensimmäisenä mieleen tilanne ku olin pieni ja leikittiin kaveriden kans ulkona "noita hippaa" ja mut saatiin kiinni ja sanottiin "silta" niin mä kumarrauin ja RÄTS* mun samettiset housut repes PERSEESTÄ ja kaikki nauroi xD

unelmasi? - Saada lisää lapsia, oman talon jossa autotalli ja iso piha, ja tietysti enemmän rahaa ;) ja viettää enemmän aikaa tarkeiden ja läheisten ihmisten kanssa ym..

HAASTAN

anskun, blogi : pentumaista
Heidin, blogi :Heidis´s life
jennan, blogi :  nennan elämää
saran, blogi :  sofia, min lilla prinsessa

Mun kysymykset haastetuille:

1. mikä on lempi vuoden aikasi?
2. mieli puuhasi/harrastuksesi?
3. millainen on täydellinen koti ilta?
4. mikä on paras piirteesi?
5. mikä susta tulee "isona" ?
6. unelmasi?
7. mikä on sun lempi ruoka?
8. mikä tekee sut onneliseksi?
9. ootko onnellinen?
10. onko sulla tavotteita? jos on niin mitä?
11.mikä on sun lempi ruoka?


tiistai 19. maaliskuuta 2013

tutista vieroitus

Pari päivää sitten meillä meni tutti hukkaan ja päätettiin että nyt vieroitetaan sitte kokonaan tutti pois. Julius on nyt 1v 3kk ja takana 2 tutitonta päivää ja yötä.
Ensimmäisenä yönä julius nukahti aika nopeasti omaan sänkyynsä ilman tuttia,
 seuraavana yönä ei oikeen millään tahtonut nukahtaa vaan huuto yltyi ja yltyi, kunnes sitten istuin juliuksen sängyn viereen ja silittelin pikku miestä kunnes nukahti. yöllä kun julius heräsi niin nappasin jäpikän vaan viereen nukkumaan, mutta julius heräili vähän väliä yöllä itkeskelemään, saattaa kyllä johtua hampaista jotka on juuri puhkeamassa.
 ( huomasin nimittäin että nyt olis hampaita tulossa monta samaan syssyyn, ylös kaksi ja alas kaksi. )
Tänään ei mennyt edes viittä minuuttia kun julius jo nukahti tutitta omaan sänkyynsä. ehkä kohta nukutaan täysinäisiä öitä? :)

Saatiin tänään sitte aikaseksi haettua juliuksen 1-vuotis kuvat airaksiselta. Oli kyllä niiiin onnistuneet kuvat ;))

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

viikonlopun tapahtumia ja muita ajatuksia

Heissan.

Justiin kun ehdin tänne kirjottaa noista mun työ jutuista, niin heti kaikki meni mönkään, en tiedä mitä ne oli siellä sekoillut ja tullut väärin käsitys että en olis ollut kiinnostunut siitä työstä, niin siihen oltiin sitten palkattu joku toinen tekemään ne työ vuorot. Nyt teen vaan sitte sijaisuuksia aina kun on tarve.

koko viikonlopun on ollut niin hieno ilma että ollaan koko perhe oltu enimmäkseen ulkona.
Perjaintaina oltiin jäällä koko sakki, ja uki sai juosta vapaana pitkin poikin, myös julius nautti raittiista ulkoilmasta ja auringon paisteesta :)


Lauantaina piipahdettiin myös jäällä. mutta sillä kertaa ei viittitty ukia päästää vapaaksi koska jäällä oli niin paljon porukkaa ulkoilemassa, säästyttiin ainakin siltä että uki olis juossut innoissaan jonku hiihtäjän kumoon, ja oltais saatu pahotella ja selitellä ym. :)
Illalla sit mun mieshhh kotiin tullessa poikkes videovuokraamon kautta ja vuokras meille paranolmal 4 ja osti karkkia ;) elokuva oli ihan jees, mutta ehkä vähä epäselvä ja alkoi oudosti. täytyy kyllä sanoa että ne ensimmäiset oli kyllä paremmat. elokuvan jälkeen säikyin hetken ja kuvittelin kaikkea niin ku aina, mutta uni tuli kyll sit loppujen lopuks ihan hyvin :)


Tänään sitte, herättiin joskus puol 9 aikoihin, ja noustiin koko perhe samoihin aikoihin ja syötiin aamupala ja tehtiin aamutoimet sun muuta ja lähdettiin taas jälleen kerran käppäileen ulos auringon paisteeseen pikkunen lenkki.
Lenkin jälkeen käytiin huvin vuoks minimaniss kirtelemässä ja ettimäs juliukselle aurinkolaseja joissa olis sellanen kumimnauha sydeemi pään ympäri mutta ei löytynyt, sen sijaan löytyi muun laista härpäkettä.
sieltä suunnattiin sitte dallasiin syömään, kun miehen sukulaiset oli varannut pöydän meille kun juhlistettiin miehen pikkusiskon 20v synttäreitä.
sieltä mentiin sit vielä toisen siskon luokse kahville....


tossa ensimmäisessä kuvassa haettiin salaattia (huono valikoima salaattia btw ) :D julius levitteli kaiken pitkin poikin xD
toisessa kuvassa pizzoja odotellessa pikkuriiviö lähti mammaa karkuun ;)

nyt illalla oon sit saanut vielä vähän siivoiltua ja yritän väsätä jotain porkkanakasvis sosekeittoa huomiseks poitsulle ruuaks ku mamma menee töihin ja miekkonen jää kotiin pojun kans.. saa nähdä onnistuuko toi mun keitto xD
sitte kaiken kukkuraks huvittais tehdä vielä täs illalla joku sämpylöitä tai sitte jauheliha-pannaria ;) saas nähdä..

ja niiin, tein viime viikolla myös yhden yö vuoron töissä ja hyvin meni.. ensin meinas 12-3 välissä väsy iskeä mutta sitte tuli piristys ja jaksoin aamuun .. :)

eipä sitten muuta, hyvät viikot kaikille ;)




sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

heeei

Heissan.
Mä oon ollut viime aikoina niiiiin loppu slut väsynyt ja poikki jaja jaja jaja.. Eilen mentiin Juliuksen kanssa mun isän luo, tarkotus oli ensin että kävellään sinne mutta sopivasti justiin mun serkku tuli poikansa kans kylään ja hypättiin sit niiden kyytiin ja mentiin iskälle.
Siellä tehtiin ruuaksi makkarakeittoa, jonki ajan kuluttua pyysin iskää vahtimaan Juliusta että mä lepäisin hetken, nukahdin niin ku ihan samantien xD Jonki ajan kuluttua heräsin ja huomasin et juliuski oli nukahtanut. Hetkenpäästä sitte mun mies tuli meidän uki pojun kanssa ja lähdettiin sit miehen kans jäälle juoksuttamaan ukia.
Illalla käytiin vielä vuokraamassa uusin twilight, se oli ihan hyvä. harmittaa vaan ku oli viimenen. (pitää varmaan hankkia ne kirjat ja lukea x) )

Tänään aamulla en jälleen kerran meinannut millään jaksaa nousta.. onneks mun mies sit vahti poikia ja mä sain jatkaa unia .. kunnes sit noustiin. ja päivällä taas kun julius nukku päikkäreitä niin mä nukahdin sohvalle ukin viereen :D tuntuu et voisin nukkua vaikka viikkoja .. :)

Ja nyt on sit meikäläiseenki iskenyt TATUOINTI kuume.. tai on ollut jo jonki aikaa. parisen päivää sitten löysin sen tyylisen tatskan minkä haluaisin, mutta sitä pitäis vaan vähä muokata ja lisätä julpun nimi :)
Hätähousu ku oon niin haluaisin jo ens viikolla mennä kyselemään tatskaliikkeistä et paljonko maksais. :) Haluaisin sen ennen kesää ;)

TIETÄÄKÖ JOKU JOTAIN HYVÄÄ TATUOINTILIIKETTÄ TÄÄLLÄ VAASASSA?


ainiin, sain yhdestä vanhaiskodista sijaisuuden. työaika on ma-pe, yleensä 16-20 mutta nyt on ollut vähän väliä poikkeuksia, oon tehnyt kokonaisia aamuvuoroja, ja tuplavuoroja. :) sanoivat että ainakin nyt aluks vaikka ihan toukokuuhun asti ja sitte katotaan jatkoa. :)


Jälleen, Hyvää viikkoa kaikille :)