sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

viikonlopun tapahtumia ja muita ajatuksia

Heissan.

Justiin kun ehdin tänne kirjottaa noista mun työ jutuista, niin heti kaikki meni mönkään, en tiedä mitä ne oli siellä sekoillut ja tullut väärin käsitys että en olis ollut kiinnostunut siitä työstä, niin siihen oltiin sitten palkattu joku toinen tekemään ne työ vuorot. Nyt teen vaan sitte sijaisuuksia aina kun on tarve.

koko viikonlopun on ollut niin hieno ilma että ollaan koko perhe oltu enimmäkseen ulkona.
Perjaintaina oltiin jäällä koko sakki, ja uki sai juosta vapaana pitkin poikin, myös julius nautti raittiista ulkoilmasta ja auringon paisteesta :)


Lauantaina piipahdettiin myös jäällä. mutta sillä kertaa ei viittitty ukia päästää vapaaksi koska jäällä oli niin paljon porukkaa ulkoilemassa, säästyttiin ainakin siltä että uki olis juossut innoissaan jonku hiihtäjän kumoon, ja oltais saatu pahotella ja selitellä ym. :)
Illalla sit mun mieshhh kotiin tullessa poikkes videovuokraamon kautta ja vuokras meille paranolmal 4 ja osti karkkia ;) elokuva oli ihan jees, mutta ehkä vähä epäselvä ja alkoi oudosti. täytyy kyllä sanoa että ne ensimmäiset oli kyllä paremmat. elokuvan jälkeen säikyin hetken ja kuvittelin kaikkea niin ku aina, mutta uni tuli kyll sit loppujen lopuks ihan hyvin :)


Tänään sitte, herättiin joskus puol 9 aikoihin, ja noustiin koko perhe samoihin aikoihin ja syötiin aamupala ja tehtiin aamutoimet sun muuta ja lähdettiin taas jälleen kerran käppäileen ulos auringon paisteeseen pikkunen lenkki.
Lenkin jälkeen käytiin huvin vuoks minimaniss kirtelemässä ja ettimäs juliukselle aurinkolaseja joissa olis sellanen kumimnauha sydeemi pään ympäri mutta ei löytynyt, sen sijaan löytyi muun laista härpäkettä.
sieltä suunnattiin sitte dallasiin syömään, kun miehen sukulaiset oli varannut pöydän meille kun juhlistettiin miehen pikkusiskon 20v synttäreitä.
sieltä mentiin sit vielä toisen siskon luokse kahville....


tossa ensimmäisessä kuvassa haettiin salaattia (huono valikoima salaattia btw ) :D julius levitteli kaiken pitkin poikin xD
toisessa kuvassa pizzoja odotellessa pikkuriiviö lähti mammaa karkuun ;)

nyt illalla oon sit saanut vielä vähän siivoiltua ja yritän väsätä jotain porkkanakasvis sosekeittoa huomiseks poitsulle ruuaks ku mamma menee töihin ja miekkonen jää kotiin pojun kans.. saa nähdä onnistuuko toi mun keitto xD
sitte kaiken kukkuraks huvittais tehdä vielä täs illalla joku sämpylöitä tai sitte jauheliha-pannaria ;) saas nähdä..

ja niiin, tein viime viikolla myös yhden yö vuoron töissä ja hyvin meni.. ensin meinas 12-3 välissä väsy iskeä mutta sitte tuli piristys ja jaksoin aamuun .. :)

eipä sitten muuta, hyvät viikot kaikille ;)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti