perjantai 6. joulukuuta 2013

TÄÄLLÄ TAAS

Nyt on pieni hetki kulunu siitä ku oon viimeks tänne mitään kirjotellu, niin ajattelin nyt pitkästä aikaa vähä päivitellä kuulumisia. :)
Eli, meille kuuluu tällä hetkellä tosi  hyvää! muutettiin sundomiin päin tosi kivaan taloon vuokralle, tykkään tosi paljon! Kaiken lisäks päätettiin hakea Juliukselle päiväkoti paikkaa ja nopeesti saatiinkin se, julius alottaa maanantaina ruotsinkielisessä päiväkodissa. Ollaan oltu juliuksen kans parina päivänä tutustumassa siellä ja kyllä näyttää jätkä viihtyvän. :) Maanantaina sitte ensimmäistä kertaa menee yksin sinne ku ollaan miehen kans molemmat aamuvuorossa :)
Saa nähä oppiiko tässä itekki vähä sitä RUOTSIA, siellä nimittäin ei puhuta hyvin suomea, eilen ku oltiin juliuksen kans tutusmas siellä niin, oli niin että hoitajat puhui mulle ruotsia ja mä vastasin suomeks, ja toisinpäin. :) (juliksen isä on siis myös kaksikielinen, se on yksi syy myös miksi valittiin ruotsinkielinen pk, ja onhan tulevaisuudessa hyvä osata molemmat kotimaiset kielet. ) kotona puhutaan enimmäkseen suomea, miehen puolen sukulaiset puhuu juliukselle ruotsia mutta sekin on niin vähäistä että tuskin oppisi sitä.. :)


voi pöh.... olisin lisänny vähä kuvia tänne mutta vielä on piuha kateissa muuton jäljiltä. ..

Ens viikolla mun vauva täyttää jo 2-vuotta! aika menee ihan tosi nopeesti :s
Julius osaa ja hyvin sanoa sanoja, pari kertaa on jo tullut kaksi lauseisia sanoja. :) Meillä harjotellaan potalla käyntiäkin, siksi viedään myös pk:seen potta ! :)
Julius on tosi iloinen ja vilkas lapsi, energiaa riittää aamusta iltaan, vielä päivisin menee yhdille päiväunille. :)

TÄNÄÄN.... päivä alkoi joulutorttujen tekemisellä, julius sai itse laittaa hillon ja taitella tortut. ;) torttujen valmistuttua ja niiden maistelun jälkeen lähdettiin ulos pihatöihin ja pulkkailemaan! kun pihatyöt saatiin valmiiks menin juliusen kanssa sisälle vaihtamaan juhlakuteita, julius lähti isänsä kanssa juhliin ja mä jäin kotiin siivoomaan. HUH, nyt suunnileen loppu pisteessä siivouksen suhteen, nyt on kahvit juotu ja joulutorttu syöty joten jatkan loppuun tän siivous urakan! :)

ens kerralla toivon mukaan on piuha löydetty ja saa laittaa vähä kuvia tästä asunnosta ym. nyt ei muuta kun OIKEEN HYVÄÄÄ ITSENÄISYYS PÄIVÄÄ VAAN KAIKILLE<3