maanantai 27. helmikuuta 2012

kuuUlumisia ja KuVia

Nyt vois kyllä sanoa että meillä on löydetty hyvä uni rytmi. Juliukselle tehdään iltapesut ja yövaatteiden vaihto n. 20-21 aikoin, sen jälkeen vielä touhataan jotain tai oleskellaan vaan.. sitte yleensä joskus 22-23 aikoin mä meen juliuksen kans makoileen sänkyyn, ja ku julius nukahtaa niin siirrän sen omaan sänkyyn nukkumaan. Julius nukkuua yleensä alussa meidän vieressä koska ei suostu olemaan omassa sängyssään ellei oo ihan väsyny..ja niin,
Me ostettiin juliukselle "vauva keinu" :) siitä ei oikeen voi sanoo et viihtyykö se siinä vai ei, joskus viihtyy joskus ei. Huomaa muuten että en oo mikään "leipuri-hiiva" eilen taas huonolla menestyksella yritin väsätä sämpylöitä.. mutta pilalle meni khihi... :D Nyt sitte suunnittelen että tekisin mun rakkaalle isälle syntymäpäivä kakun torstaiks kun se täyttää sillon 48 :) saa nähdä millasen saan aikaan!
Tänään myös karsin juliuksen vaatekaapista kaikki pienet vaatteet pois ja kyllä huomaa että meidän pienokainen on kasvanu! :)
                                                 Tässä video missä julius on vauvakeinussa:)

Ja sitte vielä loppuun pari kuvaa:





KIITOS, MOI:)))

tiistai 14. helmikuuta 2012

2kk neuvola kuulumiset

Poika kasvanu hyvin, niin ku arvasinki! 5480g ja 59,5cm! <3 kaikki oli hyvin, ja sai suuhun ensimmäisen oliko se ny joku rokote? joku litku kuitenki. Kovasti hymyili Neuvolatädille, lääkäri käynti oli samassa ja kaikki ok! sielä sitte alettiin kovasti juttelemaan:) ens kerralla sitte saa pakaroihin ensimmäiset rokotteet :) <3

maanantai 13. helmikuuta 2012

otsikko

Meidän julius poika tuli eilen tasan 2kk! Ja huomenna olis sitte 2kuukautis neuvola, jänskättää pikkasen et kuinka on pituutta ja painoa tullu, ku musta tuntuu että julius on kasvanu ihan sika paljon.. :)
Nyt yöt meillä nukutaan ihan hyvin, enään ei valvota mihinkään 3-4-5 (koputan puuta) Ja nyt myös päivisin ollaan tosi paljo hereillä, Juliuksesta on tullu aika tarkkaavainen, se kattelee ja ihmettelee paljo mitä kaikkee sen ympärillä on.  mun mielestä Julius tukee jo hyvin ite omaa päätä :) Ja nyt on ruvettu naureskelemaan paljon ja asiaakin olis paljo! :)
Tänään käytiin Juliuksen kans sit piiitkä lenkki.. kierrettiin melkein koko asuin alue:)
On aivan mahtavaa olla ÄITI<3