tiistai 19. kesäkuuta 2012

Juliuksen puolivuotis mitat :) 8770g 71cm päänymp. 54,5  :) seuraavan kerran neuvolaan sitten kun julius on 8kk :) Vielä Julius ei ryömi eikä konti, mutta yritys on niin kova että hermot menee pikku miehellä ku huomaa ettei liiku mihinkään :) Yötkin sujuu nyt paaaaaljon paremmin :)


tiistai 12. kesäkuuta 2012

Thämä Phäivä...

Hellou!
Tää päivä oli sittenkin ihan hyvä, vaikka takana olikin huonosti nukuttu yö...
Lähdettiin nimittäin mun hyvän ystävän kanssa gw galleriaan shoppaileen vaatteita. Se itelleen äitiysvaatteita ja tulevalle babylle, ja mä juliukselle :)
Ku vaatteet oltiin ostettu niin jäätiin vielä gw-gallerian kahvilaan kahville :) Juliuski oli tosi kiltisti ja iloinen <3
sieltä suunnattiin sit vielä suvi-kirppikselle kattoon et jos sieltä löytyis jotain, löysin juliukselle parit housut, sieltä sitte suuntana oli eva ja adam kirppis, mutta se oli jo ehtiny mennä kiinni joten mentiin minimaniin ja ostettiin pizza tarvikkeet ja tultiin meille tekemään pizza. :) ja opinpas tekemaan aivan sikä hyvää pizzaa!

tehtiin ihan tavallinen pizzapohja,
täytteeks laitettiin:
tavallisen ketsupin/tomaatti murskan sijaan shilistä tomaatti murskaa <-en tiedä kirjotin väärin :D
jauhelihaa,
fetaa,
juustoraastetta,
ananasta,
 ja voi juma ku oli hyvää!! :D

Ja jälkkäriks jätskiä :)

Nyt pitäis sitten täs joku päivä kattella TAAS juliuksen pieniä kuteita pois vaatekaapista.. :) ja tilalle laittaa kaapissa olleet isommat vaatteet ja tän päiväset löydöt. tosiaan, tänään julius tuli sen puoli vuotta =)
ja vaate koko on muuttunut 68:stä 74:ään. :)

tässä vähän kuvia vaatteista joita ostin :)







 ^löytyi kauposta ja tässä vielä kirppis löydöt..:



 Vielä pari kuvaa :D

                                         julius ja kummitäti <3
                                           nuppu <3

                                               ja meidän ihana tuholainen.................................

Nyt kauhee väsymys iski, äkkiä nukkumaan, toivottavasti parempi yö tiedossa :) nati nati.....:D

maanantai 11. kesäkuuta 2012

mökki kuvat.

Tässä pari kuvaa mökki reissulta :)








      <3 minä ja mun iiiiiiihana poikaystäväväiseni <3

Tänään mä olen ollut hyvin ahkera! oon tänään imuroinut, pessyt lattiat, jääkaapin, ikkunat... hihii ja oon myös kahvitellut mukavien ihmisten kera! ja hetken aikaa sitte kylvetin mun pienen miehen ja taas oli vessa ympäriinsä vedessa :) ja sain nukutettua pikku herrankin jo<3 nyt tällä mammalla vähän omaa aikaa.....
Niin ja huomenna sitten tulee tasan puoli vuotta siitä kun mä sain maailman suloisimman pojan<3 eli julius tulee 6kk<3
Tällä viikolla on myös neuvola, torstaina :) ja toistan taas tätä samaa.."aika kuluu niin nopeesti" =D
mmjoo, nyt odottelen mun rakasta iltavuorosta kotiin<3 baaaai....

mökki reissu

eli nyt toteutui tuo meidän mökkeily reissu! mökki sijaitsi perhossa. Matka sinne oli joku noin 200 kilometriä..meitä lähti sinne 14 henkeä. Minä ja mun mies, pikkusisko ja sen poikaystävä, isä, täti, sen lapsi(mun serkku) ja sen kaveri, sitten isän yks kaveri ja toinenkin ja sen 2 lasta, sitten mun tädin toinen poika ja sen ystävä(aikuisia) eli lapsia oli 4 ja "aikuisia" se 10 ? vissii. jos oiken laskin! Meidän oli takotus lähteä perjantaina 8.6 klo 14 mutta se venyikin klo 16. (Julius oli siis hoidossa viikonlopun tätinsä ja mummansa kanssa:) ) Matkaan lähdimme neljällä eri autolla. ja ajoimme peräkanaa, kunnes alkoi ohittelu :D (minä olin mun tädin kyydissä pienessä puma autossa mun tädin ja sen ison saksanpaimenkoiran kanssa, mun mies meni serkun ja sen kaverin kanssa, isä ja sisko ja sen poikaystävä meni mun isän kaverin kyydissä jolla ei ole lapsia, sitte kaikki lapsen meni isän toisen kaverin kyydissa. loppujen lopuks me muut ajettiin peräkanaa mökille päin ja mun mies, serkku ja sen kaveri ajoi kaempana edellä ja olisivat menossa ensimmäisenö mökille, toisin kävi koska ne eksyi ja me oltiin ensin perillä ja neuvottiin ne kans mäkille :D
Mökille päästyä me lähdettiin mun tädin kanssa kauppaan joka oli noin 30 kilsan päässä. haettiin TODELLA paljon ruokaa :D
Sitte takas mökille ja tavarat sisään, mökkiä tutkittiin ja nukkuma paikat selvitettiin, sitte syötyiin ja alettiin rentoutoutumaan ja otettiin vähän ööliä, käytiin saunassa ja uimassa! :) mä en vielä uskaltautunut tällöin uimaan, mutta seuraavana päivänä (lauantaina) mä en kyennyt juomaan yhtään nimittäis oli taas aivan ihana krapula......hyi paha minä. en juonut mitään lauantaina vaan otin ihan rennosti nukuin pitkään, kävin saunassa ja uskalsin uimaankin:) illalla kattelin tv:tä ja pelasin korttia isän ja siskon kanssa :) ja höpöteltiin kaikkien kans vaan kaiken laista. Mun serkku ja sen kaveri lähti takasin vaasaan (serkun tyttöystävä haki ne) en tiedä miksi? ehkä halus festareille? :)
No joo mutta oli oikeen mukava reissu, sitte sunnuntaina lähdettiin n.11 aikoihin ajeleen vaasaan päin ja oltiin perillä klo 13 aikoihin. Veimme mieheni kanssa vaan tavarat kotiin ja lähdimme hetio kauppaan ostamaan kotiin ruokaa meille ja juliukselle :)
Sitte lähdimme hakemaan juliusta, mutta juliuksen täti oli lähtenyt ulos vaunuilla juliuksen kanssa ja sanoi tuovansa juliuksen kävellen joten otimme vaan juliuksen tavarat mukaan :)
Kotimatkalla päätimme että ei jaksa tehdä ruokaa joten soitettii kotipizzaan ja tilasimme pizzat. Sitte julius tuli kotiin tätinsä kanssa ja mies haki meille pizzat :) jonkin ajan kulöuttua jultsun täti(mieheni sisko) lähti ja olimme kotona kolmisin ja maattiin sängyllä tv:tä katsellen :)
Julius oli vähän nuhanen ja kun nukkumaan oltiin menossa niin julius nukahti syliini aina hetkeksi ja sitten taas heräsi, itkeskeli.
laitoin supon varmuuden vuoksi ja niin julius nukahti :)
Nyt aamulla Julius oli sitten ihan tukossa :/
Sellasta, paljo tekstiä kirjotin ehkä vähä yksityiskohtasesti mutta eeei voi mitään! :)
Kuvia mökiltä laitan sitte illalla ku jaksan mennä toiselle koneelle ja siirtää kuvat:)
Oikeen hyvää viikkoa kaikille !!! =)

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

kirjoitus, jolle en keksinyt nimeä

Perjantaina me lähdetään mökin rauhaan ottamaan rennosti, ja sunnuntaina takasin. Julius ei tuu tällä kertaa mukaan, vaan menee ihanaisen tätinsä luo perjantaista sunnuntaihin. :) "pääsee iskä ja äiskä vähän rentoutumaan" :) ja hyvillä mielin kosta tietää että meidän rakkaus on hyvässä hoidossa ja että siitä pidetään hyvää huolta :)
Mun oli tarkotus tulla eilen laittamaan kuvia meidän eilisestä "kylpy hetkestä" mutta olin jo illalla niin uupunut et painelin nukkumaan jo aikasin. Mutta ensimmäistä kertaa Julius leikki oikeen kunnolla niin että tää mamma oli ihan läpimärkä! ensin julius oleili kylpytuessa ja räiski vettä käsillä ja jaloilla, sitten otin kylpytuen pois ja pidin Juliusta kylpyammeessa istuma asennossa ja taas alkoi räiskytys eikä haitannut/hidastanut menoa yhtään vaikka vettä räiskyi omalle naamalle :) on se mamman oma kullan nuppu <3
Tässä pari kuvaa :)

Tuleva "RANTA LEIJONA" <3

Loppun vielä pari kuvaa :)







>>Hyvää viikon loppua kaikille :) <<