perjantai 6. joulukuuta 2013

TÄÄLLÄ TAAS

Nyt on pieni hetki kulunu siitä ku oon viimeks tänne mitään kirjotellu, niin ajattelin nyt pitkästä aikaa vähä päivitellä kuulumisia. :)
Eli, meille kuuluu tällä hetkellä tosi  hyvää! muutettiin sundomiin päin tosi kivaan taloon vuokralle, tykkään tosi paljon! Kaiken lisäks päätettiin hakea Juliukselle päiväkoti paikkaa ja nopeesti saatiinkin se, julius alottaa maanantaina ruotsinkielisessä päiväkodissa. Ollaan oltu juliuksen kans parina päivänä tutustumassa siellä ja kyllä näyttää jätkä viihtyvän. :) Maanantaina sitte ensimmäistä kertaa menee yksin sinne ku ollaan miehen kans molemmat aamuvuorossa :)
Saa nähä oppiiko tässä itekki vähä sitä RUOTSIA, siellä nimittäin ei puhuta hyvin suomea, eilen ku oltiin juliuksen kans tutusmas siellä niin, oli niin että hoitajat puhui mulle ruotsia ja mä vastasin suomeks, ja toisinpäin. :) (juliksen isä on siis myös kaksikielinen, se on yksi syy myös miksi valittiin ruotsinkielinen pk, ja onhan tulevaisuudessa hyvä osata molemmat kotimaiset kielet. ) kotona puhutaan enimmäkseen suomea, miehen puolen sukulaiset puhuu juliukselle ruotsia mutta sekin on niin vähäistä että tuskin oppisi sitä.. :)


voi pöh.... olisin lisänny vähä kuvia tänne mutta vielä on piuha kateissa muuton jäljiltä. ..

Ens viikolla mun vauva täyttää jo 2-vuotta! aika menee ihan tosi nopeesti :s
Julius osaa ja hyvin sanoa sanoja, pari kertaa on jo tullut kaksi lauseisia sanoja. :) Meillä harjotellaan potalla käyntiäkin, siksi viedään myös pk:seen potta ! :)
Julius on tosi iloinen ja vilkas lapsi, energiaa riittää aamusta iltaan, vielä päivisin menee yhdille päiväunille. :)

TÄNÄÄN.... päivä alkoi joulutorttujen tekemisellä, julius sai itse laittaa hillon ja taitella tortut. ;) torttujen valmistuttua ja niiden maistelun jälkeen lähdettiin ulos pihatöihin ja pulkkailemaan! kun pihatyöt saatiin valmiiks menin juliusen kanssa sisälle vaihtamaan juhlakuteita, julius lähti isänsä kanssa juhliin ja mä jäin kotiin siivoomaan. HUH, nyt suunnileen loppu pisteessä siivouksen suhteen, nyt on kahvit juotu ja joulutorttu syöty joten jatkan loppuun tän siivous urakan! :)

ens kerralla toivon mukaan on piuha löydetty ja saa laittaa vähä kuvia tästä asunnosta ym. nyt ei muuta kun OIKEEN HYVÄÄÄ ITSENÄISYYS PÄIVÄÄ VAAN KAIKILLE<3

torstai 15. elokuuta 2013

ISO POIKA

pakko hehkuttaa täälläkin, nimittäin mun pieni mies on jo iso pieni mies! tänään iltapuuhilla ensimmäisen kerran pisut pottaan! :)

kohta onki jo edessä talvi haalarin metsästystä! jotain hyviä ja kestäviä merkkejä?? :)

lauantai 29. kesäkuuta 2013

20weeeee

tuli eilen täyteen ;) mitään synttäri pippaloita en pitäny, päivällä vaan tein itelleni suklaa kakun ja kävi ystäviä kakku kahvilla. :)
Illalla sitte vein juliuksen mun isän luo yökylään ja lähdin kaupan kautta kotiin jonne tuli sitten pari mun ystävää ja tietysti mun rakas ;) hetki istuskeltiin meidän terassilla kunnes mun serkku kävi ostamassa kaupas lentopallon ja lähdettiin koko porukka tropparin taakse pelaamaan lentopalloa! oli tosi hauskaa ja ihana seura! :) sieltä sit suunnattiin meille ja vähä krillailtiin makkaraa, hetken päästä porukka vähän pieneni ja päätettiin sit vielä pienemmällä porukalla lähtee katsastaan pullon meno. :) Ja pitkästä aikaa sain suostuteltua mun miekkosen tanssimaan hitaita<3 ;)
sieltä sit kotiin ja nuGGuu :)
ja tänään meikä meni 16:sta töihin, vähän oli vielä pää kipeenä töissä mutta seki meni ohi, nyt odottelen että koskas äijyli tulis kotiin niin nautittais yhdessä tortilloja. :)) NAM.







kuvat on niin hyvänlaatusia et hui! :D nyt tortillojen tekoon! moi

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Huomentaaa

Tänään heräsin ensimmäisen kerran jo noin 06.20 kun mies ponkas sängystä ylös ku tajus että oli nukkunut liian myöhään, mies puki ja häipyi samantien töihin,
Samalla huomasin et ulkona satoi ihan kaatamalla ja ukkonenki jyrisi pari kertaa ja hain julpun mun viereen nukkumaan. :)
Herättiin nyt joskus 8-8.30 aikoihin ja syötiin aamupala.
nyt koitan vähä hörpsiä kahvia et vähä piristyis ja samalla miettii et mitä sitä tänään touhais ku suunnitelmatki meni uusiks ku ilma näköjään on tollanen, tarkotuksena oli ensin et oltais menty rannalle..

nyt alkaa aivot "toimimaan" ja tajusin et on vaikka kuinka paljo hommaa esm. Yks matto hakea postista, viedä poliisilaitokselle mun autokoulun toisen vaiheen paperit(KIIRE!!!) kortti umpeutuu ens kuussa, juliuksen vaatekaappi jäi eilen vaiheeseen ja muutenki pitäis käydä kaappeja sun muita laatikoita läpitte ku muuttoki on jo ihan pian ja en haluis roudata uuteen asuntoon mitään turhaa tavaraa tilaa viemään. :)

sitten vähän juliuksen kuulumisia, Julius on nyt 1,5v ja neuvolaki on varattu ens kuulle. Julius on toooosi villi tapaus, ei millään olis paikoillaan, ei edes nukkuessaan! se möyrii ja pyörii :D
Suuri mopo fani julius on edelleen! :)
Mun isä osti jokusen viikko sitte mönkiän ja seki on nyt tosi kova juttu ;)

Nyt julppu on taas niin huomion kipeenä että lopetan tän kirjottelun tähän,
Moikkamoi!

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannus

Helou, meillä juhannus meni ihan hyvin, mitään erikoista ei tosin tehty. Perjantaina päivällä käytiin veneilemässä...minä, julius, mun ukkoni, isä ja pikku sisko, niiin ja tietyski uki!
Ilmaki oli niin ihana ja julius nautti olla veneen kyydissä.
Julius piti pelastus liiveja ihan huoletta mutta uki..... voi raukka, ku kotona koitin laittaa ukille omat liivit niin uki jähmettyi paikoilleen ja katteli vaan maahan, vissiin häpes vähä liivejänsä x)


Myöhemmin ku ilta tuli niin vietiin Julius sitte yö kylään ukon siskon luo, jossa julius viihtyy hyvin sillä siellä on myös juliuksen kaksi serkkua :)
Sieltä sitte minä, iskä ja mun mies suunnattiin käymään meillä ja vaihdettiin vaattteet ym. jonka jälkeen lähdettiin ajelemaan MUN mersulla kohti vene rantaa aikeina lähteä uudestaan veneilemään MUTTA kas kummaa YLLÄTYS YLLÄTYS mersu leviää teboilille................................eikä käynnistyny lupas vaan... no, soitettiin sitte meidän yhdelle sukulaiselle ja se hinas meidät mun isän pihaan minne sitte mun mersedes jäiki.. ja käveltiin rantaan.
veneilly oli tosi rentouttavaa ja pysähdyttiin myös meidän tuttujen mökille ja oltiinki sielä sit koko loppu ilta...
Lauantaina sain puhuttua miekkosen ympäri ja se haki meille aamulla kotipizzasta ruokaa sillä välin ku mä käväsin suihkussa. :) ku oltiin syöty niin lähdettiinki jo hakemaan juliusta kotiin, pikku äijä oli ollu tosi nätisti ja kiltti, mutta heti ku mamma ja pappa tulee niin alkaa pikku herra temppuilla :D
Noh, sieltä sitte lähdettiin käväsemään pitkästä aikaa mun mumman luona johon napattiin sit ukiki mukaan, siellä nimittäin on hyvä paikka missä pystyy päästää vähä ukia vapaaks ja uimaan. :)


Sunnuntaina sain nukkua pitkään, sillä miekkonen nousi aamulla juliuksen kanssa. :) sitte ku meikäläinen pääsi sängystä ylös niin nappasin heti juliuksen kainaloon ja käytiin kylvyssä/ suihkussa. sitte sainki alkaa jo tekemään ruokaa ja melkein heti syömisen jälkeen sainki jo lähteä töitä kohti iltavuoroon...


ja nyt saan taas vähä laittaa kotia järjestyksen ja tehä ruuan ja sitte saanki lähteä ihanasti pyörällä töihin ! :D
JOten hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)

sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

hei.

Heloou, taas vierähti hetki ennen ku sain aikaseks alkaa rustailemaan jotaki tänne.. kokoajan on niin paljo jotain ja sit ku olis aikaa niin ei huvita tai ei jaksa. :)
Tähän aika väliin ollaan ehditty koko perhe sairastaa vatsa tauti, ensimmäisenä se iski juliukseen aamusta ja julius alkoi oksentaa ja vatsa meni sekasin, sitte seuraavana päivänä julius oksensi enään aamulla yhden kerran kunnes miekkonen tuli kipeeks ja maha sekasin..ja loppujen lopuks sitte ku ne tervehtyi niin se iski rajusti muhun, luulin et kuolen :D kylmä,kuuma,kylmä,kuuma HUH onneks oon jo parantunu :)
MUUTTOki häämöttää jo päälle neljän viikon päässä, ei malttais millään odottaa vaan haluis jo heti päästä siivoomaan uuden asunnon ja kantaa tavarat sisään! :) mä tykkään muuttamisesta ku saa järjestellä kaiken uusiks ym. :)

Mulla tuli myös koulupaperit ja mun koulu jatkuis oliko se nyt 12.8... mutta mutta.. en oo vielä 100% varma meenkö kouluun vai lykkäänkö vielä vuodella et Julius olis sit päälle 2v ku menis päiväkotiin... en tiiää..


MOIKKAMOI.

keskiviikko 22. toukokuuta 2013

kuulumisia

Eiliseen päivään sisältyi paljon hyviä uutisia, ensimmäisenä sain itelleni 4 yövuoroa :) ja kotiin päästyä katoin sähköpostin ja siellä oli odotettu asuntotarjous :) se nostatti mun mielialaa vieläkin ylemmäs! :) muutetaan  siis koko perhe yhdessä uuteen asuntoon. :)
sitte oon halunnut jo jonki aikaa itelleni ihan normin naistenpyörän, ja nyt vihdoin sitte sellanen löyty mun isän kaverilta, lasten istuin ostetaan miehen siskolta niin juliuski pääsee nauttimään pyöräkyydistä :)

Säät on ollut nyt niiiin ihania ja lämpimiä joten ollaan ulkoiltu päivittäin, rannallaki ollaan jo keretty käymää pikku piknikillä anskun ja joonatanin kanssa. Julius uskaltautui mennä myös vähä mamman kans kahlaamaan veteen.. vielä ei kyllä aivan uimaan mua sais, oli se vielä sen verran kylmää :D






Käytiin myös anskun kans yks päivä pyörillä terassilla parilla, oli ihan kiva olla pitkästä aikaa ainoo miinus oli että aurinko oli jo ehtiny laskea melkein kokonaan. mutta onneks oli hyvä seura<3 kotiin pyöräilin jo ennen yhtä. :)

Pari päivää sitte oli yllätys tosi lämmin ilma ja ajattelin vähä hemmotella ukia viemällä sen vähä uimaan, ajattelin ensin että uki ei varmasti uskaltaudu mennä uimaan mutta yllätyin, uki tykkäs tosi kovasti uida ja noutaa keppiä ;)



Eilen opeteltiin juliuksen kans sanomaan/laskemaan : yksi, kaksi, kolme, neljä, viisi! hyvin menee, julius osaa sanoa perässä ;) ainoa on että kolmosen unohtaa ja sanoo neljä ;)
Mopot ja autot on edelleen jätkälle kova juttu! :)

eipä tässä sitte muuta.. nyt pyykin pesuun ja siivoukseen niin pääsee jossaki vaihees uloski tänään:)

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäivä!

Näin alkuun kaikille äideille oikein ihanaa äitienpäivää!<3



Aamulla mä heräsin Juliuksen kans joskus 7 aikoihin, syötiin aamupalaa ja kateltiin piirrettyjä. 9aikoihin mun mies heräs ja mulla alkoi olla niin väsy että nukahdin sohvalle. :)
ehdin nukkua jonku tunnin kunnes heräsin siihen että uki alkoi haukkua...ja aloin ihmetellä ku ei kuulunu juliuksen eikä miehen ääntä joten kiersin kodin ja huomasin et kukaan ei oo kotona, joten soitin tietystii miehelle et mihin ne on menny. miekkonen sanoi et olivat lähteny tekeen pienen rundin et saan nukkua rauhassa ;)
Sitte jonki ajan kuluttua mun rakkaat tuli ja julius toi mulle tollasen ihanan ruusukimpun!<3 oli jotenki niin koskettavaa että kyyneleetki siinä väkisin tuli :)<3

Sitte hengailtiin jonku aikaa meidän naapurissa mun tädin luona, josta suunnattiin sit hetkeks kotiin, et julius sai nukkua päiväunet. :)
Kun julius heräs unilta niin lähdettiin kävelemään miehen äidin luo joka asuu tässä aika lähellä meitä. siellä oli kakku/piiras mehu/tee/kahvi tarjouilut ulkona terassilla. :) Julius sai antaa mummille myös ruusuja :) ja tänään enimmäistä kertaa julius sanoi selvästi "MUMMI" ;)

Sieltä sitte käveltiin takasin kotiin viemään uki ja lähdettiin autolla pörräämään moikkamaan mun äitiä, jolle myöskin julius sai antaa ruusun<3



 Mun äidin luota ku lähdettiin niin piipahdettiin äidin naapurissa moikkaamassa mun kummipoikaa jota en oo aikoihin nähnytkään, isoksi oli jo kasvanut ja puhuiki jo niin hyvin :) nyt pitää ottaa itteäni niskasta kiinni ja saada hilattua itteni useemmin moikkamaan niitä :)

Sieltäkään vielä ei maltettu lähteä kotiin, vaan päätettiin käydä vielä miehen siskon luona. Siellä oli koko sakki ulkona joten meni oleskeltiin niiden kans ulkona. Julius pääsi trampoliiniin hyppimään vähä serkkunsa kanssa ja nautti niin paljon :)


Sieltä sitte vihdoin päätettiinki vaan pöristellä kotiin ku alkoi jo ilta tulla. kotona pistettiin vielä krilli kuumaks ja grillailtiin muutamat pihvit ja makkarat :)


Nyt mä sitte meen kipinkapin sängyn pohjalle pötkötteleen, et jaksaa aamulla virkeena töihin...... :)
NIIN JA huomenna toteutuu mun kauan harkitsema sydeemi! eli leikkautan tutun luona mun hiukset!! ne on niiiiiiin huonokuntoset joten pistän poikki ja annan kasvaa.. josko tulis sitte ajan kanssa ihanat pitkät ja hyvä kuntoiset hiukset.... huh.. nyt ei ajatus enään kulje.. joten se on hei! ja hyvät yöt.. ja allkava viikko.

maanantai 6. toukokuuta 2013

jultsun uudet hiukset ja sen sellasta

Musta tuntuu että musta on tullu kunnon vanhus, tai ehkä taas väsymys uupumus johtuu vaan loppujen lopuks siitä että joka päivä on töitä ja muuta kaikenlaista puuhaa. En kerta kaikkiaan jaksa nykyään enään valvoa edes yli 00.00 vaan simahdan jo ennen.. vaikka en olis vielä silloin päässy sänkyyn niin tää väsynyt mamma sammuu sohvalle :)
tosiaan sain töitä koko kesäks, ja oon kyllä ollu tässä jo jonki aikaa tekemäs keikkaa mutta siis lähes joka päivä oon töissä joko aamuvuorossa tai iltavuorossa tai tekemässä lyhyen 4h päivän, sitte vielä haluan ehtiä päivittäin ulkoilemaan juliuksen kanssa edes hetken ja siivottavaaki löytyy kyllä ihan joka päivälle.. nytki tuolla pesuhuoneessa kummittelee iso pyykkiläjä ;O
Onneks sit nyt vihdoin ja viimein keskiviikkona on VAPAA PÄIVÄ !! JES!! uskoisin että pyhitän sen päivän juliukselle ja siivoukselle ;)
Ja sit joku kaunis päivä ku aika sallii niin tekisin vähä taikoja tolle meidän etupihalle, kesäsuunnitelmia pihan varalle on että sinne saatais vähä jotain ihania kukkasia, puutarhapöytä ja tuolit sais uuden lakan päällensä ja ostettais purjekatos tohon niin vois sateellaki sit vaan henkailla tos omalla pihalla ;) takapihaki olis kiva saada joskus kuntoon mutta se ei oo nyt se ykkös asia mutta mutta.. :)

Eilen sit vihdoin uskaltauduin antamaan mun miehen leikkaamaan juliuksen hiukset (miekkonen ajelee yleensä aina ite omat hiuksensa) Julius antoi ihan suht. kiltisti ajaa koneella hiuksensa pääkään ei pyöriny ihan niin hirveesti, ja oltiin lopputulokseen tyytyväisiä. :

Juliuksesta on tullu niiiiin kova MOPO ja AUTO FANI että huh! :D aina ku auton ovi aukeaa niin pikku jätkä säntää ku ohjus kuskinpaikalle ja eikun rattia kääntelemään (tietysti katotaan perään että ei lähde yksin ajeleen hahah :D jne.. ) ja ku mopo menee jossain ohi niin julius alkaa hokea "mopo, mopo" ja tietysti aina niiiiin haltioissaaan, noh nyt säät jo salliiki että julius saa ottaa oman turvallisen sähkö motskarinsa ulos ja kurvailla sillä tossa ulkona. avaimet on kans kova sana meillä, huuto tulee jos ei saa avaimia joten ollaan kerätty juliukselle oma avain nippu turhista avaimista mitä jäpikkä saa kantaa mukanaan ja "availla ovia" ym ;)    korjaaminenki on niin mahtavaa juliuksen mielestä, tai leikkiä korjaavansa jotain :) kylläon jätkä niin isäänsä tullu. :)



pakko mainita tähän loppuun vielä et tein pari päivää taakseppäin ukin kans pitkästä aikaa pitkän n. tunnin lenkin, takasin päin tultaessa ilta oli jo vähän yli 22, ilta oli jo hämärtyny ja alkas vähä piskottelemaanki mutta jotenki kummasti tuli niin hyvä ja rentoutunu fiilis köpötellä tuolla ulkona hämärässä piskoilmassa :) ja mä niin nautin ;)

Ihmeellista mutta mä en nykyään enään saa unenpäästä kiinni jos äijyli ei oo kotona ;o eikä edes yleensä huvita mennä edes yrittään yksin nukkua, jotenki se on vaan kivempi nukkua jonku vieressä. :) muttaaa, kohta mun ragas tulee ja mä voisin nyt kyllä lopettaa tän vetkuttelen ja mennä nassu ja hammaspyykille ja itekki kömpii petiin et jaksaa sit huomenna virkeenä kl. 7.00 ilosesti töihin..:)
SE ON MORO! ja hyvät yöt ja viikon alut kaikille 8)


sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

NiCeeEEeEeeE DaYyyYyyYy

Tänään aamu pyörähti käyntiin hyvin, ensin julius söi aamupalan ja mä join kahvin ja sitte alkois siivous! sain jopa katottua eteisen läpi ja kaikki kunnon toppavaatteet sun muut pois komeroon ens talvea odottamaan. vihdoinki sain kunnolla käytyä paikkoja läpi;)
Sitte joskus 12 maissa julius meni nukkumaan pikku päikyt jonka jälkeen lähdettiin miehen isän kans pizzalle :) sen jälkeen piipahdettiin kotoota hakemassa juliuksen akku mopo ja suunnattiin miehen siskon luo, oli niin ihana olla ulkona ku kerranki aurinko paistoi ja oli hieno ilma :)
Sieltä sitte lähdettiin vielä juliuksen kans moikkamaan taijaa ja melinaa :)

on nua kaks vaan niin hellusia ;) ja nyt ku molemmat on tollasia vilpereitä niin on hyvä leikkiä yhdessä ;)
Siellä oltiin joku lähemmäs pari tuntia jonka jälkeen miekkonen haki meidät kotiin, kotiin tultua ampasin sit heti ukin ja juliuksen kans pikku lenkille ku aurinkoki vielä vähä pilkotti. :)
Ja nyt Julius on jo nukkumassa ja alkaa itelläki energia loppumaan tältä päivältä joten loppu ilta rennosti ;))
Mun laihdutus projekti on nähtävästi ollu parisen päivää pikku tauolla hah :D mutta nyt taas pitää ottaa itteensä niskasta kiinni ja kattoo tarkemmin mitä moskaa sinne suuhun laittaa :D ehkä mä joskus oon kesäkunnossa (toivossa on hyvä elää) :D
Tilattiin juliukselle tässä uudet kengät, adidaksen super star kengät. ne tosin on kyllä jo tullut ja kovassa käytössä ;))

eipä mulla sitte muuta sydämellä! oikeen kivaa alkavaa viikkoa :)

keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

huomenta

Tää viikko on aikalailla työn täyteinen, vielä olis edessä 3 iltavuoroa ja sitte vapaata. :) Eli tänään siis iltavuoroon. Miekkosellaki on tänään iltahuki niin julius saa mennä mun isän kanssa täks päiväks ja haen sen sitte illalla samalla ku pääsen töistä. :)
Eilen oli pitkästä aikaa ihan kiva päivä, aamuvuorosta tultua pikkusisko tuli käymään syömässä meillä ja lähti sitte jonku kaverinsa luo, sitte päätin että ei jakseta juliuksen kans istua kotona vaan sovittiin mun ystävän kans et mennään muksujen kans leikkipuistoon.
Oli ihan hauskaa, ei onneks tuullu eikä ollu edes niin kylmä :)







Leikkipuiston jälkeen käytiin vielä samaisen ystävän luona kahvilla. Sieltä ku lähdettiin niin ei vieläkään tehty mieli mennä kotiin vaan käytiin yhdellä tallilla moikkaamas mun isää joka ruuvaili jenkkiään. :)

Sieltä suunnattiin vielä siwan kautta meidän kotikulmille ja huomasin et mun täti ja sen miess ystävä asensi trampoliinia pihalle niin käytiin sit vielä siinä, siinä samassa soitin siskolle jonka oli tarkotus tulla uuden poikaystävänsä kans meillä käymässä, ja ne oliki jo meidän pihassa, täti sit ehdotti et jos ne tulis siihen niillle kahville ja tulihan ne.
Näin ensi näkemisen suhteen tuntuis et pikkusisko on löytänyt ihan mukavan kaverin. :)

nyt pitääki rientää jo juliuksen kans kylpyyn ja suihkuun että ehtii tänään tehdäkki jotain ennen ku pitää lähteä töihin! :) joten heipparallaa ihmiset :)

torstai 18. huhtikuuta 2013

ajatuksia

tää päivä on ollut vähän pyllystä.. tuntunut että mikään ei mee niin ku pitäis eikä mikään onnistu..eikä energiia riitä mihinkään. MUTTA, kuinka mahtava fiilis siitä tuleekaan ku oma pikkunen halaa oikeen tiukasti ja sanoo "ahaa" ja hömppäilee<3 vaikka päivät tuntuis niin huonoilta niin silti aina Julius saa mut paljon paremmalle tuulelle, oon niin onnellinen että mulla on JULIUS <3 Mun elämän tärkein ja rakkain<3 tuun tekemään kaikkeni että jultsun olis hyvä olla :)




Kaunis pieni ihminen
Sä olet ainutlaatuinen
Mitä vastaan tuleekaan,
toista sua ei milloinkaan.

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

VoIhAnVaUvA!

JESTAS, tuntuu et taas on tullut tämmönen vaihe vuodesta jolloin kaikki pamahtaa paksuks! :D itellä on pienehkö vauvakuume päällä joka ei meinaa sitte millään mennä ohi! täytyy vaan yrittää pitää ajatukset kurissa ym. mulla on nimittäin ihan tarpeeks tossa pikkuherrassa.. mutta silti! Rupesin tässä miettimään että kaikki mun ystävät/tutut joiden kanssa vietän aikaa usein tai harvoin, niin kaikilla joko on lapsi tai tulossa tai sitten on toinen tulossa :)
Miehen serkunki pitäis tässä vissiinki pian synnyttää eli jälleen odottelen vauva-uutisia :)
Kaikenlisäks mulla on jotenki ikävä vauvamahaa, raskautta, ultria ja neuvolakäyntejä ym ym. :) oli se raskaus ihan ihanaa aikaa... :)
siinä mun pieni mies niiiiiiiiin pikkuriikkisenä tuhisee sekkituolissa <33

nyt jo iso poika, silti aina mun oma vauva<3

tiistai 9. huhtikuuta 2013

hieman kuulumisia

Heips.

tähän aikaväliin ku oon viimeks päivitelly kuulumisia on mahtunut paljon ohjelmaa. mm. yhden yön reissu pälkäneelle mun vaarin luo. matka suijui hyvin ja julius viihtyi suht hyvin ajo matkan.
oltiin siellä koko perheen voimin: minä, mies, julius, iskä ja pikkusisko.
kesällä olis tarkotuksena mennä uudestaan ja viipyä kauemmin.



Julius kasvaa kovaa vauhtia ja on jo iiiso poitsu! meillä on menossa tällä hetkellä "minä itse" vaihe. vaippa täytyy saada viedä ite roskiin, hampaat pitää saada ite harja ym. :)
Julius (1v 3kk ) osaa sanoa nyt:

mamma (jota hokee kokoajan :D )
pappa
nalle (alle)
kukka (ukka)
ankka
mopo (opo)
auto
ja jotain muitaki kylläki on mutta ei nyt just muistu mieleen...

Julius osaa myös osottaa/näyttää missä jokin asia on. esm. lamppu, uki, kukka, pappa, mamma, täti, mopo, auto ym... jos kysyy "missä varpaat" niin pikku mies tulee ja kutittaa varpaista x) hihi, hellunen toinen<3

syöminen meillä on nykyään kauheeta sotkemista, ruuat lentelee pitkin pöytiä ja lattioita, onneks meillä on koissu mikä sit "siistii lattiat" hah :D välillä ruokaa löytyy hiuksista ja vaatteet on ihan ruuassa :))

 käytiin myös yks viikonloppu tässä krillaamas raippaluodossa, pikku jätkä ei malttanu olla ollenkaan paikallaan vaan seikkaili kokoajan. Ilma oli vähä viilee sillon mutta pitääpä ottaa uudestaan sit ku ilmat vähä lämpenee enemmän niin viihtyis itekki paremmin.. vilukissa ku oon x)

Mä oon alannu tekemään pieniä muutoksia, aloin vaalentaa mun hiuksia koska haluan kesäks vaaleet hiukset, mulla on jo suht vaaleet mutta haluisin niistä luonnollisemman vaaleet. lisäks kans oon ruvennu vähä katteleen mitä pistän suuhuni ja liikkunu enemmän.. joten on paino on alkanu tippumaan mun tavotteeseen on matkaa enään  3kg !! :)

nyt pakko lopettaa tää kirjottelu tähän perunat porisee kattilassa ja kastike pitäis tehä joten heeeippa!!