maanantai 31. joulukuuta 2012

heei

JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA IHMISET!

Pikasesti vähän kuulumisia, meillä on kaikki ok! joulu meni hyvin rauhallisissa merkeissä. Vietettiin aikaa sukuilaisten kanssa ja Juliuskin sai tosi paljon lahjoja, Niin myös mies ja minäkin. :)
Tänään kuitenki mennään ainaki ostelemaan juliuksen kans vähä uusia vaatteita ku saatiin kummatki lahjakortit :)
Oon nyt ollu tosi laiska tän kirjottamisen suhteen, eli ei oo ollut kiireestä kyse x) mulla on joku laiska vaihe nyt!
Oltiin eilen mun miehen kans elokuvissa kattomas juoppuhullun päiväkirja, oli ihan katottava ja hyvä leffa, suosittelen! :)

eipä tässä sitten muuta, hyvää uutta vuotta 2013:)




Voisin vielä tähän loppuun kertoa Juliusken tempun mistä tää mamma säikähti niin että oli sydänkohtaus lähellä!
Nimittäis eilen makoilin sohvalla sit ihmettelin et oli niin hiljasta niin tulin olkkarista ja kauhistukseni näin että mun pieni poika oli kiivenny jakkaraa pitkin keittiö tasolle seisomaan ja kaivoi naksu pussista naksuja!!! kyllä lähti jakkara nopeesti pois siitä ! :o on toi kiipely vaan niin hieno uus taito!

huh, no moikkelis :D

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

1v neuvola

nyt mitat olivat 10,620g 79cm ja pään ymp. 45cm
Neuvola korttiin neuvola täti kirjoitti       

"suloinen, hieno poika. kasvaa tasaisesti, sanoo muutaman sanan ja kävelee ilman tukea"

Julius sai myös 3 rokotetta, yhden kumpaankin pakataan ja yhden käsivarteen. Julius ei ollut moksiskaan! tietysti Julius vähän loukkaantui kun pistettiin mutta rahouttui heti kun on oltiin pistetty, neuvola täti sanoikin että tosi reipas että yleensä lapsen huutaa koko loppu käynnin :)


maanantai 17. joulukuuta 2012

1-vuotis syntymäpäivä juhlat

Eilen siis juhlittiin juliuksen synttäreitä isolla poppoolla, oli sukulaiset ja lähimmät yhstävät. juhlat alkoivat kl.15 ja kestivät jopa ilta 20 asti! Julius sai paljon lahjoja mm. ison rekan, vaatteita, pari vedettävää lelua, leikki työkalu pakin ja työ kaluja, pehmoleluja, pyyhkeen, sellasen piirto jutun mihin voi piirtää ja paljon muuta. :)

illalla pikku herra oli niin väsynyt synttäri sankari että väsähti samantien sänkyyn, mutta uni katkesi eikä meinannut millään nukahtaa uudestaan. sitten joskus 23 maissa julius nukahti takaisin. :)

tässä vähän kuvia juhlista :)














Ens viikolla on sitte luvassa mm, 1-vuotis neuvolaa ja 1-vuotis valokuvausta :))

hyvää viikkoa!

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

vuosi sitten

Olin tähän aikaan sairaalassa kärvistelemässä supistuksista, sitten illalla kl. 21.18 Julius syntyi ja musta tuli ÄITI. olin NIIIN onnellinen!



Kun saa oman lapsen ensimmäistä kertaa syliin, sitä onnea ja tunnetta on mahdoton sanoin kuvailla, se oli mun elämäni tärkeimmistä ja ihanemmista hetkistä! <3

 Aika on mennyt kun siivillä, eli tosi nopeesti, vuosiki vaan vierähti noin vaan ja mun pieni jo 1-vuotta! synttäri juhlia me juhlitaan sitten sunnuntaina sukulaisten ja lähinpien ystävien kera :)


Pakko vielä laittaa tää kuva, tää on jotenki niin ihana. Julius ensimmäistä kertaa iskän sylissä ja mun miehen katseestaa huokuu onni ja ilo ;) <3

mun raskaus ajan vatsastaki olisin laittanut tähän kuvan mutta meidän vanha kone sanoi itsensä irti ja kaikkia kuvia ei saatu pelastettua. :(

oikein mukavaa viikkoa kaikille! :)))


torstai 6. joulukuuta 2012

voi valinnan vaikeus!


heissan.. Julius täyttää ens viikon keskiviikkona kokonaiset 1- vuotta! ja synttäreitä juhlitaan sitte sunnuntaina, niin kun aikasemmin oon täällä maininnut niin mun miehen sisko lupas tehdä meille mieluisen kakun Juliuksen synttäreille (niina tekee kakkuja harrastuksena) MUTTA on niin vaikeeta päättää millasen kakun me haluttaisiiin.. auto kakkua ollaan miehen kans mietitty mutta mitään ei oo lyöty lukkoon. Oon koittanu netistäki bongailla jotain kakku mallia mutta ei tunnu sellastakaan löytyvän! täytyy viell pähkäillä niin eiköhän se siitä..
synttäreille oon myös ajatellu kokkailla jonku suolasen piirakan, ehkä kinkku tai tonnikala piirakan, ja mokkapaloja ajattelin myös väsätä ja jotain muuta pientä namiskaa :)

Kaikki näyttäis olevan nyt suht. mallillaan, suurin osa joululahjoista on nyt ostettu, vielä pari juttua pitäis kaupasta hakea ja kääriä pakettiin :) että odotan joulua<3

eipä mulla nyt sitte muuta sydämmellä, joten HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE! ;)

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Hiljaisuus

Heissuli!

Ny en pääse  hetkeen oikeen päivittelemään blogiani, koska meidän tietokone sanoi ittensä irti! Tänään sit kuitenki reippailin Juliuksen kans mun isän luo.. että pääsin koneelle ja sain tilattua joulukorit juliuksen valokuvista :) iskä tekee vielä ruokaa meille niin pääsee valmiiseen ruoka pöytään, NAM!<3
Tää joulukuu on täynnä kaikenlaista ohjelmaa, mm. joululahjojen ostelua, synntäreiden suunnittelua ja synttärit, joulu ja ja ja ja ja ja.... :)))) aivan uskomatonta että mun pieni tulee jo vuoden!!<3
sitte vielä ne 1v kuvat :)


Nyt sit ruoka nassuun ja sitte joulumarkkinoille! oikeen hyvää joulun odotusta kaikille! :)

torstai 29. marraskuuta 2012

sairastellaan...

Luulin jo et me päästäis helpolla eikä tultais kipeeksi, mutta toisin kävi.. Meidän pikkumies kärsinyt jo nuhasta ja yskästä pari päivää. Nyt rupee jo itelläki tuntumaan et olis kipeeks tulossa (toivottavasti se on vaan tunne, eikä niin että tuun kipeeksi)
Tänään ollaan sit pikku herran kanssa oltu vaan kotosalla ja yökkäreissä koko päivä.. siitä huolimatta vaikka Julius onkin kipeä, niin silti pikku miehellä riittää energiaa! käveleminen sujuu jo tosi mallikkaasti, enään ei kontatakkaan joka paikkaan vaan yritetään kävellä ;) saa nähdä niin jouluna kävellään jo kunnolla!<3

Koulu mulla olis pitänyt jatkua nyt 7.1 mutta lykkäsin kouluun paluuta vielä ja jäin hoitovapaalle kotiin. En mä vielä malta tota pikkusta päiväkotiin laittaa. :)

Huomenna tällä mammalla olis tarkotus hakea postista matto, minkä tilasin meidän keittiöön jo jonki aikaa sitte.. jee!! ja saa nähdä lähenkö huomenna joululahja ostoksille vai sitte vasta ens viikolla.. :)

Hyvään saumaan osui nää meidän nukkuma järjestelyn muutokset, ku heti poika tulee kipeeksi. :/ mutta silti ei olla lannistuttu. Eli hienosti nukahtaa omaan sänkyynsä :)



tiistai 27. marraskuuta 2012

"sano auto"

Eilen illalla kylvyssä taas kyselin Jultsulta sanoja, kunnes Julius sitten sanokin jotain, mun mielestä kuulostaa selkeesti siltä että sanois "auto" ;)


 Asiasta kolmanteen, meidän yöt menee kokoajan vaan paremmin ja paremmin, eilen meni alle puoli tuntia kun Julius nukahti itse omaan sänkyyn! heräsi yöllä yhden kerran ja jatkoi unia ;) !!
HIHIIII<3


sunnuntai 25. marraskuuta 2012

viikonloppu

Oli ihan hyvä viikonloppu, varsinkin sunnuntai. Perjantaina lähdimme mieheni kanssa vähän viihteelle, mä kuitenki lähdin aikasemmin kotiin nukkumaan ja mies jatkoi juhlia omilla teillään ja pääsi kotiin aamulla.... Lauantaina sitten oltiin suurimmaks osaks vaan kotosalla, tein pizzat meille ja oli kyllä namia<3 sitte illalla myöhemmin tein vielä pipareita ja koristelin niitä vaaleenpunasella sokerikuorrotteella :)

Illalla sitten Julius nukahti tosi hyvin omaan sänkyynsä, mutta heräsi taas yöllä ja otin viereen, ja taas jultsun uni oli niin katkenaista että heräsi vähä väliä itkemään.. (varmaan hampaita tulossa?tai kipeeksi tulos :/ )

Tänään sitte herätttiin koko perhe yhtä aikaa joskus 9 aikoihin, ja kl.14 meillä oli pöytävaraus fransmannissa. ( lähdettiin juhlimaan mun miehen isän 59v syntymäpäiviä koko porukalla, tuli miehen siskot lapsineen ja me :) ) uskokaa tai älkää mutta tää oli mun ensimmäinen kerta ku pääsin kunnon ravintolaan syömään! ja oli tosi  positiivinen yllätys! henkilökunta oli tosi ystävällistä ja ruoka oli sitäki parempaa! :) mä tilasin siellä broiler ruukun, joka oli aivan tosi hyvää. NAM!<3
Juliuskin oli mukana ja kynttilät sai samantien sammuttaa pöydästä ku meidän pikkuherra istahti pöydän ääreen:)  kun oltiin syöty niin mentiin juliuksen kanssa vielä leikkimään leikkinurkkauseen siks aikaa et kaikki oli valmiita, ja kyllä julmander tykkäs ;)




siinä pari meidän aamuista kuvaa :)) leikittiin vähän aurinkolaseilla ;)
ja sit vielä pari kuvaa ku ollaan lähdössä syömään. :)

                                  Jultsu harjas mamman hiuksia ;)



 Sitte tänään illalla mentiin mun tädin(sarin) kanssa mun miehen äidin luo ku miehen sisko (jessica) järjesti sielä "hyvinvointi ilta" kutsut, jonne tuli joku nainen esittelemään hyvinvoinnin tuotteita. Ja kuulosti kyllä niin hyvältä että saattaapi olla että jossaki välissä ku on joulu ohi ym. niin koittaisin tilata noita tuotteita ja kattoo olisko ne hyviä mulle. :) ja kiinnostus ainaki heräs näitä tuotteita kohtaan :) !

Nyt sitte odottelen mistä kotiin ku lähti kaverinsa kans kahville jonneki, ja tulee hesen kautta kotiin.. niin saadaan hampparit x) nami nami, sit on kyll herkuteltu tänään oikeen huolella! ;)

Tällänen oli lähestulkoon meidän viikonloppu, huomenna onki taas sitte uus viikko ja uudet kujeet! eli oikeen hyvää viikkoa kaikille! ;)


ps: toivottavasti tää yö menis jo paaaaaljon paremmin. ;)


perjantai 23. marraskuuta 2012

Ensimmäinen ilta

Nyt vasta otin itteeni niskasta kiinni, illallla annoin Jultsulle iltapuurot ja tehtiin ilta pesut. sen jälkeen vein Juliuksen omaan sänkyyn ja jäin ite hengaileen meidän sängylle, ensin julius viihtyi sängyssään hyvin, mutta sitten alkoi se ihana huuto, joka kesti ja kesti.. kunnes noin tunnin päästä pikku mies simahti! HUH. :D tulin sitte olkkariin koneelle, niin jonki ajan kuluttua pikku äijä alkas huutelemaan, tutti oli onneks vaan tippunut ja jatkoi uniaan. yöllä sitte ku oltiin mieheni kanssa menty nukkumaan niin Julius heräsi keskellä yötä ja huusi ja huusi, joten otin sen meidän väliin yöksi.. mutta kappas, ei auttanut sekään. jonkin ajan päästä Jultsu nukahti ja sitten heräsi taas huutamaan.. ja niin meni koko yö. tuntu aivan et julius olis nukkunu 10-15 min pätkiä ja sen jälkeen ruvennut taas huutamaan. (toivottavasti ei vaan oo tulos kipeeks)

Aamulla sit olin saada pienoisen paniikin, ku heräsin siihen ku jotku miehet kiroilee meidän eteisessä! saakeli! ja uki pyörii ihan vauhkona, sitte kuulin ku ne miehet sanoi jotain et " se on vapaana" tai jotain ja lähtivät. sitte aloin miettiä, niin ne oli vissiin meidän kiinteistön korjausmiehiä ku meillä pitäis pari patteria vaihtaa. MUTTA SILTI! KELLO OLI HITTO 7 AAMULLA.
toi on jotenki niin inhottavaa että tullaan vaan omilla avaimilla toisenten kotiin ilmottamatta mitään. onneks meillä oli uki, olisin saanu jonku slaakin jos joku tuntematon äijä olis yhtäkkiä vaan astellu meidän makkariin missä nukun juliuksen kanssa kaksin!
Mun mielestä ne vois ilmottaa tulostaan, eikä tulla noin vaan. :(



Tässä pari kuvaa meidän iltapuuron syömis sessioilta :)





                                                     "kaunis pieni ihminen, sä olet ainutlaatuinen"

JA OIKEIN MUKAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :)



tiistai 20. marraskuuta 2012

Hellurei

Nyt on yö-syötöt lopullisesti loppu slut! viime yö meni jo todella hyvin! Julius tosin nukahti vasta noin 22 aikoihin, heräsi yöllä yhden kerran ja jatkoi unia ja aamulla herattiin vasta 10 maissa.
Nyt olis sitte tavoitteena toinen juttuuuu... nimittäin Julius ei suostu nukahtamaan itse omaan sänkyyn, vaan oon tähän asti nukuttanut sen joko syliin ja sen jälkeen nostanut sänkyyn, tai sitten oon nukuttanu juliuksen mun viereen. ehkä jääny tavaks toi syliin nukuttaminen ku Juliuksella oli ihan pienenä koliikkia.. ja oon ehkä myös ollu vähä laiska enkä oo jaksanu laittaa omaan sänkyyn nukkumaan, ja oon pääsyt näin ehkä vähä helpommalla.. noh, nyt kuitenkin aijon ruveta laittamaan alusta asti jultsun nukkumaan omaan sänkyyn, enkä nukuta syliin! malttia ainaki varmasti vaatii tänä :)

Julius on oppinut nyt jo tulemaan meidän sängyltä ite alas :D kunnon kiipeilijä toi meidän poitsu! Oltiin yks päivä mun miehen äidin luona niin julius kiipes ylä kerran portaitaki jo ihan intona! saa kyllä olla kokoajan silmä tarkkana ton poitsun kanssa. :)

vihdoin sain aikaseks tilata meidän keittiöön uuden maton, toi meidän edellinen on jo aikansa ollu.
Meidän uus tuleva matto oli ihan siisti ja siitä saa lian pois kun pyyhkii märällä :) eli just hyvä meille, ku Julius on huomannu kuinka hauskaa on tiputella ruokaa ympäriinsä lattialle.. :)

Hyvää viikkoa kaikille!

torstai 15. marraskuuta 2012

HEI

Eipä oo hetkeen tullut kirjoteltua..ja Julius on taas oppinut uusia temppuja! osaa jo näyttää missä on lamppu, kello, pappa, mamma ja uki :) Ja sitte yks aivan odottamaton juttu tapahtui myös! Oltiin Juliuksen kanssa syömässä ja hoin että " sano auto" ja sieltä se tuli! MAMMAN PIENI KULTA SANOI AUTO!! <3
olin tosi yllättynyt :)
Sitten Julius on myös oppinut kiipeemään sohvalle, ja tänään oppi myös tulemaan itse sieltä alas :) IISO POIKA JO<3
Ens kuussa meillä onki sitte paljon ohjelmaa, mm. joululahjojen ostelua, Juliuksen synttäreiden järjestelyä ja joulu :) Joulu koristeet pistän kyllä ihan justiin esille! ;) keittiöön oon jo jouluverhot sujauttanu ikkunaan.. valot sun muut koristeet sitte vielä.

Olin unohtaa, yösyötöistä sen verran että nyt ollaan jo 3 yötä oltu kokonaan ilman maitoa ja hyvin menee! joka yö menee kokoajan vaan paremmin ja paremmin;) ehkä kohta nukutaan jo yöt heräämättä?? noh, toivossa on hyvä elääääää.... ;)

hei sitteeeeen... ;)

torstai 8. marraskuuta 2012

yö syötöt

Nyt oon päättänyt että yritetään lopettaa ne, ehkä sitte nukuttais yötki paremmin. Niin ku neuvola tätikin sanoi viime käynnillä että yö syöminen on Juliukselle enään vaan tapa, että en ei enään tarvis syödä öisin. Mä sitte viime yönä olin antamatta maitoa ja lykkäsin vaan tuttia aina kun heräs..
Aamuyöstä alkoi huuto sitten, välillä Julius lopetti huutamisen hetkeksi ja alkoi nukkua mutta heräsi taas hetken päästä. Tälläsiä öitä on luultavasti tiedossa vielä lisää.. mutta pitää vaan jaksaa yrittää muita keinoja ku maito :)

Eilen olis ollut Juliuksen ensimmäinen hammas tarkastus, mutta mä olin kattonu ajan väärin ja mentiin myöhässä sinne. :( uusi aika saatiin vasta helmikuulle..

Yks päivä tässä istuttiin mun miehen kanssa lattialla ja päästettiin Julius aina kävelemään ilman tuke toisen meistä luo, ja hienosti meni! askelia ilman tukea oli nyt joku 4-6 ;) taapero kärryillä Julius menee kovaa vauhtia! saa nähdä kauanko menee enään että meidän pikku herra kävelee ihan itse!


Oon koittanut välillä antaa lusikan Juliukselle omaan käteen, ja hienosti on mennyt! ainaki välillä ;)


 n ,ö^Öp´.´´´´nnnnnnnn T: JULIUS

torstai 1. marraskuuta 2012

Hei

Eilen kävin sitte hakemassa mulle uuden ihanan talvitakin, kaupan päälle sai huivista 20% alennusta, joten ostin huivinki. toisesta kaupasta löysin farkut.. ja shoppailun jälkeen sitte käytiin vielä minimanissa ruoka ostoksilla ja ostin itelleni lapaset :) illalla sit vielä surffailin netissa ja löysin 10e:llä meille jouluverhot keittiöön :) Huolettaa vähän ens kuu.. koska rahaa tulee menemään NIIIIN paljon! On mun siskon 16-v synttärit, Juliuksen 1v-synttärit ja JOULU...... ja tässä kuussa isänpäivä, et pitäis keksiä jotain mun miehelle..ja mun isälle.. :) Onneks tulee edes veronpalautukset ens kuussa, ja tällä kertaa sitä tulee sen verran että se auttaaki :) Pitäis myös ruveta suunnittelemaan minkälaisen kakun haluaisin Juliuksen synttäreille.. Miehen sisko lupas sen tehdä, se tekee tilauskakkuja niiin se osaa tehdä ihan mahtavia ja hyviä kaakkuja!

                                                   takki ja huivi, mitkä ostin..

                                         julius ja mun sisko/juliuksen täti.



sunnuntai 28. lokakuuta 2012

hELOU


pakko valittaa heti näin alkuun.. eli, meillä on takana jo monet huonosti nukutut yöt.. Julius herää n. 2 aikaan yöllä itkeskelemään.. välillä tuntuu että itkis masua ja sit hampaita.. raukka pieni :/ Oon koittanut välillä laittaa yöksi suppoa ja antaa kupla stoppia.. mutta en oo havainnut ainakaan vielä että olis mitään apua :( ehkä tämä tästä pian .. :)

Meillä kävi hyvä säkä, koska olin jo kauan halunnut ottaa Juliuksesta kuvan ku se temmeltää "syksyisessä maisemassa lehtien päällä ulkona" Käveltiin yks päivä koko meidän pikku perheen keksen meidän läheiseen puistoon ja sielä sain sitte vähä räpsittyä kuvia, sitte ku hipsittiin takasin kotiin niin alkas satamaan lunta. Ja vieläkin on lumi pysynyt maassa.. onneks sain otettua ne kuvat XD

Tässä pari kuvaa meidän "puisto retkestä"








Ja sitten vielä uki samana iltana, käytiin vähä kävelemäs mettässä :)





EILEN... pikkusisko ja sen kaveri oli käymäs kahvilla meillä, jonki ajan kuluttua päättettiin mennä tupakille, niin minä fiksuna tyttönä sanon mun siskon kaverille että "älä laita ovea kiinni" niin siinä samassa mä itte huitasen oven kiinni!! ja avaimia ei tietystikkään mukana x) luojan kiitos Julius ei ollut kotona vaan isänsä kans matkassa! ja olivat tulos kotiin päin niin ei onneks jouduttu kauan värjötellä ulkona. :)
Oon miettiny et mitäköhän tekisin jos noin kävis joskus ja Julius jäis yksin sisälle :o mä varmaan menisin jostain ikkunasta läpi !

mulla on tullu nyt joku ihmeen sisutus / kodin järjestämis hommeli.. kokoajan haluan siivota ja järjestellä paikkoja ja saada kotia kokoajan kotoisemmaks :)
Mun tarkotus olis myös saada Juliukselle oma huone valmiiks tässä lähi aikoina :) löysin netistä käytettynä sellasen "lokero hyllyn" mihin haluan ostaa laatikoita/koreja. niissä voi sit säilyttää leluja :) sit pitäis kattella verhoja sinne ja ja ja :)))))

mulla on kooko ajan jotaki hommaa, töitäki on ollu nyt ihan kiitettävästi :) eipä tässä nyt sitte muuta :)


 :) HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA KAIKILLE :)