lauantai 29. kesäkuuta 2013

20weeeee

tuli eilen täyteen ;) mitään synttäri pippaloita en pitäny, päivällä vaan tein itelleni suklaa kakun ja kävi ystäviä kakku kahvilla. :)
Illalla sitte vein juliuksen mun isän luo yökylään ja lähdin kaupan kautta kotiin jonne tuli sitten pari mun ystävää ja tietysti mun rakas ;) hetki istuskeltiin meidän terassilla kunnes mun serkku kävi ostamassa kaupas lentopallon ja lähdettiin koko porukka tropparin taakse pelaamaan lentopalloa! oli tosi hauskaa ja ihana seura! :) sieltä sit suunnattiin meille ja vähä krillailtiin makkaraa, hetken päästä porukka vähän pieneni ja päätettiin sit vielä pienemmällä porukalla lähtee katsastaan pullon meno. :) Ja pitkästä aikaa sain suostuteltua mun miekkosen tanssimaan hitaita<3 ;)
sieltä sit kotiin ja nuGGuu :)
ja tänään meikä meni 16:sta töihin, vähän oli vielä pää kipeenä töissä mutta seki meni ohi, nyt odottelen että koskas äijyli tulis kotiin niin nautittais yhdessä tortilloja. :)) NAM.







kuvat on niin hyvänlaatusia et hui! :D nyt tortillojen tekoon! moi

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Huomentaaa

Tänään heräsin ensimmäisen kerran jo noin 06.20 kun mies ponkas sängystä ylös ku tajus että oli nukkunut liian myöhään, mies puki ja häipyi samantien töihin,
Samalla huomasin et ulkona satoi ihan kaatamalla ja ukkonenki jyrisi pari kertaa ja hain julpun mun viereen nukkumaan. :)
Herättiin nyt joskus 8-8.30 aikoihin ja syötiin aamupala.
nyt koitan vähä hörpsiä kahvia et vähä piristyis ja samalla miettii et mitä sitä tänään touhais ku suunnitelmatki meni uusiks ku ilma näköjään on tollanen, tarkotuksena oli ensin et oltais menty rannalle..

nyt alkaa aivot "toimimaan" ja tajusin et on vaikka kuinka paljo hommaa esm. Yks matto hakea postista, viedä poliisilaitokselle mun autokoulun toisen vaiheen paperit(KIIRE!!!) kortti umpeutuu ens kuussa, juliuksen vaatekaappi jäi eilen vaiheeseen ja muutenki pitäis käydä kaappeja sun muita laatikoita läpitte ku muuttoki on jo ihan pian ja en haluis roudata uuteen asuntoon mitään turhaa tavaraa tilaa viemään. :)

sitten vähän juliuksen kuulumisia, Julius on nyt 1,5v ja neuvolaki on varattu ens kuulle. Julius on toooosi villi tapaus, ei millään olis paikoillaan, ei edes nukkuessaan! se möyrii ja pyörii :D
Suuri mopo fani julius on edelleen! :)
Mun isä osti jokusen viikko sitte mönkiän ja seki on nyt tosi kova juttu ;)

Nyt julppu on taas niin huomion kipeenä että lopetan tän kirjottelun tähän,
Moikkamoi!

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Juhannus

Helou, meillä juhannus meni ihan hyvin, mitään erikoista ei tosin tehty. Perjantaina päivällä käytiin veneilemässä...minä, julius, mun ukkoni, isä ja pikku sisko, niiin ja tietyski uki!
Ilmaki oli niin ihana ja julius nautti olla veneen kyydissä.
Julius piti pelastus liiveja ihan huoletta mutta uki..... voi raukka, ku kotona koitin laittaa ukille omat liivit niin uki jähmettyi paikoilleen ja katteli vaan maahan, vissiin häpes vähä liivejänsä x)


Myöhemmin ku ilta tuli niin vietiin Julius sitte yö kylään ukon siskon luo, jossa julius viihtyy hyvin sillä siellä on myös juliuksen kaksi serkkua :)
Sieltä sitte minä, iskä ja mun mies suunnattiin käymään meillä ja vaihdettiin vaattteet ym. jonka jälkeen lähdettiin ajelemaan MUN mersulla kohti vene rantaa aikeina lähteä uudestaan veneilemään MUTTA kas kummaa YLLÄTYS YLLÄTYS mersu leviää teboilille................................eikä käynnistyny lupas vaan... no, soitettiin sitte meidän yhdelle sukulaiselle ja se hinas meidät mun isän pihaan minne sitte mun mersedes jäiki.. ja käveltiin rantaan.
veneilly oli tosi rentouttavaa ja pysähdyttiin myös meidän tuttujen mökille ja oltiinki sielä sit koko loppu ilta...
Lauantaina sain puhuttua miekkosen ympäri ja se haki meille aamulla kotipizzasta ruokaa sillä välin ku mä käväsin suihkussa. :) ku oltiin syöty niin lähdettiinki jo hakemaan juliusta kotiin, pikku äijä oli ollu tosi nätisti ja kiltti, mutta heti ku mamma ja pappa tulee niin alkaa pikku herra temppuilla :D
Noh, sieltä sitte lähdettiin käväsemään pitkästä aikaa mun mumman luona johon napattiin sit ukiki mukaan, siellä nimittäin on hyvä paikka missä pystyy päästää vähä ukia vapaaks ja uimaan. :)


Sunnuntaina sain nukkua pitkään, sillä miekkonen nousi aamulla juliuksen kanssa. :) sitte ku meikäläinen pääsi sängystä ylös niin nappasin heti juliuksen kainaloon ja käytiin kylvyssä/ suihkussa. sitte sainki alkaa jo tekemään ruokaa ja melkein heti syömisen jälkeen sainki jo lähteä töitä kohti iltavuoroon...


ja nyt saan taas vähä laittaa kotia järjestyksen ja tehä ruuan ja sitte saanki lähteä ihanasti pyörällä töihin ! :D
JOten hyvää alkavaa viikkoa kaikille! :)

sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

hei.

Heloou, taas vierähti hetki ennen ku sain aikaseks alkaa rustailemaan jotaki tänne.. kokoajan on niin paljo jotain ja sit ku olis aikaa niin ei huvita tai ei jaksa. :)
Tähän aika väliin ollaan ehditty koko perhe sairastaa vatsa tauti, ensimmäisenä se iski juliukseen aamusta ja julius alkoi oksentaa ja vatsa meni sekasin, sitte seuraavana päivänä julius oksensi enään aamulla yhden kerran kunnes miekkonen tuli kipeeks ja maha sekasin..ja loppujen lopuks sitte ku ne tervehtyi niin se iski rajusti muhun, luulin et kuolen :D kylmä,kuuma,kylmä,kuuma HUH onneks oon jo parantunu :)
MUUTTOki häämöttää jo päälle neljän viikon päässä, ei malttais millään odottaa vaan haluis jo heti päästä siivoomaan uuden asunnon ja kantaa tavarat sisään! :) mä tykkään muuttamisesta ku saa järjestellä kaiken uusiks ym. :)

Mulla tuli myös koulupaperit ja mun koulu jatkuis oliko se nyt 12.8... mutta mutta.. en oo vielä 100% varma meenkö kouluun vai lykkäänkö vielä vuodella et Julius olis sit päälle 2v ku menis päiväkotiin... en tiiää..


MOIKKAMOI.