tiistai 21. elokuuta 2012

8kk neuvola kuulumisia

Heips.
Tänään oli sitte 8kk neuvola käynti. Painoa pojalla oli nyt 9,680g ja pituutta 74,7cm ja pään ympärys oli 43,8cm. kasvaa tasaisesti omilla käyrillään :) Neuvola korttiin kirjoitettiin : " kasvu ja kehitys tasaista, iänmukaista, kaikki hyvin, hieno poika" Jälleen julius oli yhtä hymyä koko neuvola käynnin.. :) ja nyt sais kuulemma alkaa hampaiden harjauksessa käyttämään miedointa hammastahnaa, ja nokkamukin käyttöä voitais ruveta harjottelemaan!

Meidän nukkumisesta sen verran että yleensä oo tavannut nukuttaa Juliuksen mun syliin ja sen jälkeen laskea sen nukkumaan omaan sänkyyn, mutta nyt kaks yötä jo nukahtanut itse omaan sänkyyn! :) öisin Julius herää vielä 1-2 kertaa syömään, muuten yöt sujuu useimmiten hyvin! :) ja nyt kyllä Huomaa mikä on meidän poitsun lempi syötävä! PUURO! :)))



                                                                  <3
                                                         Minä ja mun pikku sisko<3
NATI NATI.................

perjantai 17. elokuuta 2012

:)

Heips.. TAAS on viikko vierähtänyt, tai ainaki melkein ja mamman pikkunen oppinut konttamaan! Nyt on pikku mies repimässä kaiken alas :) aina ku silmä välttää niin ollaan touhaamassa jotaikin, yleensä kohteena on ukin vesikippo joka on aina niin hauskaa kaataa pitkin lattioita tai sitten muuten vaan räiskyttää sitä! :) nyt pitää olla melkeinpä kokoajan tarkkana että mitä se poitsu tekee :D ja jos mä yritän siivota niin jultsu konttaa perässä ja ku pysähdyn niin se nousee kontilleen repimällä mun housuja :)
Kuinka aika voikaan mennä näin nopeesti!? tuntuu että justiinhan se sentyi ja nyt jo kontataan ja yritetään tukea vasten nousta :) Tänään myös opittiin "muiskauttamaan" pusu ;) meidän pikku miehestä tulee oikeen HURMURI ;)
Päivät menee nykyään niin nopeesti.. niin ku tämäki päivä.. illalla käytiin vielä koko perheen voimin kävelemäs pikku lenkki, kotiin ku päästiin niin kylvetin heti poitsu  ja annoin iltapuuron ja laitoin nukkumaan..  nyt olis vähän omaa aikaa.. suunnitelmissa olis kattoa mun ihunan miehen kanss ajotain elokuvaa :))
Ens viikolla olis sitte 8kk neuvola joten tulossa juliuksen nyky hetken mittoja! :)




Kello jo niin paljo ja miekkonen vieläki säätää pihassa mankkaansa joten taitaa meidän leffan kattelu siirtyä toiselle päivälle, Hyvää viikonloppua kuitenki kaikille! :)

lauantai 11. elokuuta 2012

heips

Happy Happy!!
Kerranki oon onnistunut, lihoin raskauden aikana 15 kiloa, ja nyt painan jo vähemmän mitä silloin ku aloin odottamaan juliusta! :) jeee
ja mun ihana poika oppi viime viikolla näyttämään kieltä ;) ja yllätys oli myös se että serkun vauva oli sitterissä ja julius touhus siinä ympärillä ja yks kaks! Julius nousi sitteriä vasten seisomaan, ehkä se oli vahinko mutta kuitenki :) vielä ei konta mutta liiketaan kokoajan varmemmin ja varmemmin.
Alotettiin myös viikolla syömään 8kk: sten ruokia, ruoissa on niin isoja paloja että muussaan haarukalla varmuuden vuoks vielä.. välillä syödään hyvin ja välillä huonosti.
ja taas on varmaan hammas tulossa, luultavasti ylös.. Julius heräilee yöllä itkeskelemään, koitin viime yönä hinkata tuttia ikeniin niin loppui itku :) Huomenna sitte mamman vauva olis tasan 8 kuukautta<3
Niin ja nyt töitä mulle....tädin kans käytiin sen työ paikalla juttelemassa et jos voisin tehä välillä vähän keikkoja (vanhain kotiin) ja heti onnisti, eli tänään ja huomenna töitä. Vähän kyllä jännittää ku tuntuu et siitä on ikuisuus ku viimeks olin töissä...
Opiskelemaan en vielä tammikuussa halua joten teen keikkaa ja sitte ens vuonna olis tarkotus mennä takas koulun penkille et sais sen koulun hoidettua loppuun ja peperit käteen, enään vuosi koulua.. enköhän mä sen kestä :)
Ja nyt myös odottelen että koska mun hyvä ystävä soittaa että synnytys alkaa ja lähdettäis synnärille :) laskettu aikaki sillä jo häämöttää! <3
Pitäis myös ruveta katteleen Juliukselle talveks haalaria..pipoja..hanskoja.. jotku kengät..sun muuta :) joten ylimääränen raha on tarpeen ;) vaikka tulee väsy koko töiden ajattelemisesta.. tsihihi.. :)
13.30 pitäis töihin ja vielä kaikenlaista mitä pitäis ennen sitä tehdä .. :)


lauantai 4. elokuuta 2012

Heissan

Julius tulee nyt 12 päivä 8kuukautta! neuvolaki on sitte loppu kuusta..Julius on oppinut myös nousemaan itse istumaan ja istumaan ilman tukea! ja liikkuu omalla mahtavalla tyylillään eteenpäin! nyt on tullut mukaan myös irvistely! :) useimmiten jos Julius näkee jonkun ketä ei kovin usein nää tai ei ole ennen nähnyt niin julius irvistää sille :D mutta irvistelee myös muillekkin :D
Julius on oikeen "ilonen lapsi" se ei nykyään enään turhia itkeskele yleensä vaan sillon jos kaatuu tai sattuu muuta tai nukkumaan mentäessä, yleensä hymyilee ja naureskelee enimmäkseen :)
Nyt ollaan saatu jonkinlaista rytmiä tähänn nukkumiseen, Julius on sellanen kukkuja ettei nukkuis ollenkaan :D oon nyt kuitenki ruvennu antamaan iltapuuron jo 20 aikoihin illalla ja 21 maissa nukkumaan joskus nukahtaa vasta 22 aikoihin tai jälkeen.. nyt jonkin aikaa on ollut kans sellanen juttu että julius on herännyt melkein joka yö n.2 aikoihin yöllä aivan pirteenä jutustelemaan .. itte väsyneenä sitte yrittäny saada pojan uudestaan unille, nyt kuitenki viime yö meni hyvin eikä tullu poitsulla ylimäärästä asiaa kesken unien :)
Meidän kylpemistyylikin on muuttunut julius istuu punkassa ja leikkii, joten kylvetystuki annettiin juliuksen pikku serkulle ;)

JA EILEN SAIN AIVAN IHANAN VIESTIN!
Mun tosi hyväå ystävä pyysi mua lapsensa kummiksi!<3 ja synnytykseen mukaan <3 Tuli aivan tosi hyvä mieli ;)<3

Tähän postaukseen en saanut liitettyä yhtään kuvaa/videota koska minikannettava ei ollut yhteistyökykyinen! joten luultavasti illalla, jos saan aikaiseks niin laitan vähä kuvia ja videon Jultsusta kuinka se liikkuu eteen päin ;))
Hyvää lauantaita kaikille! :)