sunnuntai 28. lokakuuta 2012

hELOU


pakko valittaa heti näin alkuun.. eli, meillä on takana jo monet huonosti nukutut yöt.. Julius herää n. 2 aikaan yöllä itkeskelemään.. välillä tuntuu että itkis masua ja sit hampaita.. raukka pieni :/ Oon koittanut välillä laittaa yöksi suppoa ja antaa kupla stoppia.. mutta en oo havainnut ainakaan vielä että olis mitään apua :( ehkä tämä tästä pian .. :)

Meillä kävi hyvä säkä, koska olin jo kauan halunnut ottaa Juliuksesta kuvan ku se temmeltää "syksyisessä maisemassa lehtien päällä ulkona" Käveltiin yks päivä koko meidän pikku perheen keksen meidän läheiseen puistoon ja sielä sain sitte vähä räpsittyä kuvia, sitte ku hipsittiin takasin kotiin niin alkas satamaan lunta. Ja vieläkin on lumi pysynyt maassa.. onneks sain otettua ne kuvat XD

Tässä pari kuvaa meidän "puisto retkestä"








Ja sitten vielä uki samana iltana, käytiin vähä kävelemäs mettässä :)





EILEN... pikkusisko ja sen kaveri oli käymäs kahvilla meillä, jonki ajan kuluttua päättettiin mennä tupakille, niin minä fiksuna tyttönä sanon mun siskon kaverille että "älä laita ovea kiinni" niin siinä samassa mä itte huitasen oven kiinni!! ja avaimia ei tietystikkään mukana x) luojan kiitos Julius ei ollut kotona vaan isänsä kans matkassa! ja olivat tulos kotiin päin niin ei onneks jouduttu kauan värjötellä ulkona. :)
Oon miettiny et mitäköhän tekisin jos noin kävis joskus ja Julius jäis yksin sisälle :o mä varmaan menisin jostain ikkunasta läpi !

mulla on tullu nyt joku ihmeen sisutus / kodin järjestämis hommeli.. kokoajan haluan siivota ja järjestellä paikkoja ja saada kotia kokoajan kotoisemmaks :)
Mun tarkotus olis myös saada Juliukselle oma huone valmiiks tässä lähi aikoina :) löysin netistä käytettynä sellasen "lokero hyllyn" mihin haluan ostaa laatikoita/koreja. niissä voi sit säilyttää leluja :) sit pitäis kattella verhoja sinne ja ja ja :)))))

mulla on kooko ajan jotaki hommaa, töitäki on ollu nyt ihan kiitettävästi :) eipä tässä nyt sitte muuta :)


 :) HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA KAIKILLE :)





perjantai 19. lokakuuta 2012

...

Tänään on ollu kaikin puolin mukava päivä! ensin herättiin Juliuksen kans joskus 7 maissa ja mä vähä siivoilin.. sitte 10 aikoihin mentiin vielä takas Juliuksen kans maate ja herättiin vasta kl 13 aikoihin :) Pikkusisko tuli käymään kahvilla, siskon lähdettyä lähin Juliuksen kans vähä kärryttelemään ulos vaikka vähä sateinen ilma oliki, jonki ajan kuluttua mun hyvä ystävä liittyy meidän mukaan kärryttelemään muksunsa kanssa, ja höpöteltiin kaikenlaista :) ku päästiin kotiin niin syötin Julmanderin ja rupesin tekemään miehelle ja mulle italianpataa ruuaksi :) siinä samalla väsäsin sit kans vispipuuron ;) Nyt sitte loppu ilta meneekin tv:n ääressä lötkötellen :) koko viikonlopuks pääsen taas töihin, että hyvää viikonloppua vaan kaikille!! :)

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Hei

Juliuksella oli eilen 10kk neuvola, kaikki oli hyvin ja Julius oli tosi energinen ja tutki neuvola tädin huonetta huolella :) Pituutta oli nyt 77cm ja painoa 10,270g pään ympärys oli 44,4cm :)
Neuvola korttiin neuvola täti kirjotti näin:

"Iloinen, touhukas poika.  Konttaa, nousee pystyyn tukia pitkin.
 Pinsetti ok, Heittää tavaroita, Kuulo ok.
Sanoo "pappa"

Ja nyt sais sitte antaa jugorttia ja tehdä esm mannapuuroa meidän maitoon ja koittaa kuinka se reagoi, kuitenkaan meidän maitoa ei vielä saa antaa juotavaksi. Yö syöttöjä vois ruveta pikku hiljaa lopettamaan.
Neuvola täti anto myös avoimen päiväkodin ohjelma listan missä on vauvojen laulutuokioita ym. et kattoo jos joskus jaksais mennä kattoon millasta se on..seuraava neuvola on sitte 1v iässä ja Julius saa silloin 3 rokotetta..

Tänään aamula tuntu/kuulosti siltä että Julius olis yrittänyt sanoo "mamma" kun Julius katto mun päälle ja sanoi "mmmaamm" ;) Löysin Juliukselle yks päivä aivan ihanan karvalakin  talveks ! oli pakko ostaa ;)
Kotona ei oo nykyään hetkeäkään rauhaa, nimittäin meidän uki poika ja Julius pitää huolen siitä että kokoajan saa olla perässä ja seurata mitä ne tekee, julius avaa kaapit sun muut ja uki repii kaiken ulos ja tuhoo :D tai toisin päin ;) Löysin myös itelleni talveks ihanan takin, mutta vielä ei ollut varaa ostaa niin haen sen sitte ku palkka tulee, hintaa oli vaan 50e ;)

Ei tässä nyt tän kummempia, hyvää viikkoa kaikille ! :)






tiistai 9. lokakuuta 2012

Hellurei

Juliuksella tulee perjantaina jo 10kk täyteen!

Julius osaa nyt:

kontata
Kävellä tukea vasten
Vilkuttaa
Taputtaa
Ja ruvennut myös kiipeilemään jos on joku matala mihin pystyy kiivetä ;)

10kk neuvola meillä on sitte maananaina, viime neuvolakäynnillä sai valita tuleeko käymään vielä 10kuukautisena vai sitten vasta 1v:nä ja tahdoin tietysti tulla 10kuisena ;) näkee paljonko poika on kasvanut :) Nykyään Julius on NIIIN mamman perään että! vessassakaan ei saa käydä ilman että pikku herra tulee itkien/huutaen hakkaamaan vessan ovea niin kauan kunnes tuun ulos sieltä, ruokaa tai tiskejä laittaessani julius nousee housuista tukea ottaen..
Julius on ruvennut nyt myös nousemaan itse taaperokärryä vasten, ja lähtemään itse sillä liikenteeseen, mutta jos yrittää auttaa juliusta nostamalla sen pitämään kiinni kärrystä niin ei Julius lähde sillä menemään vaan istahtaa pepulleen ;)
Ja ihanaa, sain tilattua edellisen kirjotuksen kuvat ja paljon muita ihania kuvia, noi missä Juliuksella on "vanhan aikaiset" vaatteeet, tilain isoina kuvina, että saa ostaa kehykset ja laittaa seinälle<3


 Kuulin olkkarista ähinää, ja menin kattomaan niin Julius oli näin säkkituolissa ;) oli ihan ite menny<3



torstai 4. lokakuuta 2012

Julius komeilee

Juliuksen isän sisko oli pukenut juliukselle "vanhan aikaiset vaatteet" ja räpsi Juliuksesta kuvia. tässä pari niistä ;)




                                            Mulla on vaan NIIIIIIIIIN syötävän suloinen poika

keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Heissan pitkästä aikaa!

HeiPs!
eipä oo hetkeen tullu kirjotettua mitään, on ollu niin paljo muuta tekemistä ja ajateltavaa, kuitenkin meillä menee ihan hyvin. Julius on kunnon energia pakkaus, kokoajan saa olla perässä ja seurata mitä pikku herra puuhaa, ja heti ku silmä välttää niin on tekemässä pahuuksia :)
tukea vastenkin jo mennään ;) Uusia hampaita on myös tullut yksi kappale ylös ja toinen puheamassa viereen. Julius ymmärtää mitä "vilkuttaa" tarkottaa ja vilkuttaa lähes aina vieraille kun ovat lähdössä :)
Kattelin eilen kuvia synnytys laitokselta ja kotoa ku Julius oli aivan pieni<3 voi että aika on mennyt niiin hurjan nopeesti! kolmen alle kuukauden päästä jo juhlitaan 1v synttäreitä! <3
Sitten vähän uusista hankinnoista, Julius sai upo uuden syöttötuolin, nimikoidun pipon ja sulosen "taapero kärryn" ;) ja tämä mamma tilas itelle talveksi jo ihunat roosan väriset kenkulit<3




Tänään olis sitte vielä suunnitelmissa mennä vähä käppäileen poitsun kans pihalle, eipä tässä oikeen muuta tällä kertaa. hyvää päivän jatkoa kaikille ;)) !