lauantai 23. helmikuuta 2013

huomenia...

Tänään ei kyllä niin tehnyt mieli herätä, vaan olisin voinut vaan vetää peiton korville ja jatkaa unia. juliuksen syötyä aamupalan, se sai jonku "virtapiikin" ja meno oli sellasta että hyvä ku tällänen väsynyt mamma pysyi perässä. pari kuppia kahvia niin eiköhän tämäkin päivä tästä käynnisty.. :)

Juliuksella on tullut nyt jo joku "minä itse" vaihe. kaupassa ei enään huvitakkaan istua kärryissä vaan pitää saada ihan itse kävellä, joten sai kävellä itte mutta sitten oliki paljo hienompaa vet'' tavaroita hyllystä ja juosta mammaa ja pappaa karkuun :D
Viimein julius sitten suostui istumaan kärryjen "tavara tilaan" ;)






Ja siitä elektrolymfasta josta vissiin mainitsinkin jossain vaiheessa? noh, kuitenkin. meillä oli miehen kanssa lahjakortin yhteen hoitokertaan jossa käytiin ja sen jälkeen sitten varattiin vielä 4-sarjan hoitokerrat. Ajateltiin nyt suorittaa  lymfohoito loppuun ku käytiin ensimmäisessä hoidossakin. ja toi hoito tekee vaan pelkkää hyvää. se auttoi vaikka ja mihin, ja kehosta poistuu myrkyt sun muuta paskat? :) otin pari kuvaa toisella käynnillä.


Tässä hoito on alkamassa ja jalat laitettiin puhtaaseen veteen.



ja sitte tässä jalat ja vati n. puolen tunnin päästä.



Toi oli siis toinen kerta ku oltiin miehen kans siellä. Oltiin eilen kolmatta kertaa ja vesi vadissa oli muuttunut huomattavasti tummemmaksi ja paksummaksi kun muilla kerroilla. :)
Nyt olis vielä yks kertma maanantaina. :)

Tänään olis ohjelmassa taas miehen toisen siskon pojan syntymäpäivä juhlat jotenka sinne tänään, muusta tän päiväisestä ohjelmasta ei vielä tietoa. :)

 huuuuhhhuuuh, tän kirjottaminen kesti kauan ja kahviki jäähty jo ku ensin kirjottaa hetken täs ja sit saa vuorotellen juosta jomman kumman pojan perässä ku tekee pahuuksia ja ukko vaan vetää sikeitä :D

Meilkein meinasin unohtaa, Juliuksesta on tullut mamman hyvä apuri, ainakin tiskikoneen tyhjennyksessä ja pyykkien kuivumaan laittamisessa ;) tiskien kanssa Julius ojentaa koneesta mammalle astioita ja mamma laittaa kaappiin, sama pyykkien kanssa, Julius ojentaa mammalle pyykkiä ja mamma laittaa kuivumaan ;))

sainpas kirjotettua loppuun! nyt oikeen hyvää viikonloppua kaikille!

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

HELOU

viikko on mennyt ihan kivasti, päivät on kulunut mm. siivoillen, ulkoillen, ystävien ja sukulaisten luona vieraillen ja tietysti Juliuksen kanssa höpmppäillen. :)
Nykyään mä tarvisen myös selkään silmät! meidän pikku jätkä on niin nopee liikkeissään ja touhuissaan, kaiken kukkuraksi kokoajan pahan teossa.. tietysti ;) uusi temppu on kans kiva, jätkä kipee tietokone tuolille ja kappas oppi kuinka tietokone sammutetaan! ja ai että ku se on kivaa :D

Alku viikosta löydettiin fb:n kirppikseltä akku mopo ja hintaakaan ei ollut paljon joten päätettiin ostaa se tolle meidän pikku herralle. ku mies oli käynyt ostamassa sen ja tuli kotiin niin eipä meinannut julius lähteä nukkumaan ku oli niin hauskaa istua uuden "prätkän" kyydissä, ite julius ei osannut vielä painaa "kaasua" ja mennä eteenpäin, mutta loppu viikosta mun isä, sisko ja sen kaveri tuli kylään ja mun isä näytti Juliukselle kuinka sillä mennään eteenpäin tai siis näytti mistä pitää painaa, niin ohhoh, noin vain meidän pikku äijä lähti ajelemaan ;) se on siiiiiiis niin hyvä näky ku tommonen pikkunen kaveri kaahaa prätkällään, oli se sen verran huvittavan näköstä että voisin laittaa vaikka ehkä? ens kerralla viedoo tänne, nyt saatte tyytyä pelkkiin kuviin :)



viikolla oltiin myös kyläilemässä naapurissa mun tädin luona, ja mun serkku tuli myös perheineen sinne niin Julius sai vähä temmeltää Rasmuksen kanssa (serkun poika)


Ollaan etsitty ns. kissojen ja koirien kanssa meidän keittiöön vitriiniä meidän keittiöön ja tänään sit vihdoin löydettiin meidän mieleinen. Hintaakin saatin hieman tingattua alaspäin. ;)

tällänen:

mä tykkään. :) ^^..... Niin ja viikonloppuna oltiin myös miehen siskon lapsen 6-vuotis syntymäpäivillä. :) ja kipastiin myös kirppis kierroksella josta löyty mm. mulle pari paitaa, peilejä(pala) valokuvakehys 3kuvalle, jultsulle takki ja miehelle toppaliivi.

Tänään nousin jultsun kanssa niin meidän isi pappa sai nukkua "univelkojaan" :) ukon herättyä passitin sen ukin ja juliuksen kans ulos että sain siivottua tän huushollin. huomenna olis kyllä vielä tienossa ainaki lattuoiden pesu.

Ainiin, huomenna mulla ja miekkosella olis tiedossa se elektrolymfa ;)) ensimmäistä kertaa, paljon on hyvää kuultu siitä. ja nyt varattiin ajat hyvään saumaan ku on tupakointiaki lopeteltu. :)

tulipa aika paljo tekstiä, nyt painelen myöhäseen saunaan vielä ennen nukkumaan menoa ku äijäliini vaan pääsis pois sieltä  :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille.

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Heissan

Viikonloppu meni oikeen mukavasti, perjantaina vietettiin iltaa miehen siskon luona kateltiin tv:tä ja juteltiin ja Julius sai leikkiä serkkunsa kanssa. Sain maistaa pitkästä aikaa lasillisen punaviiniä, mun on tehnyt niin kauan mieli punaviiniä :)

Lauantaina herättiin 8 aikoihin ja keitin meille aamupuuron ja pakkasin kimpsut ja kampsut kasaan ja lähdettiin ajelemaan kohti tropiklandiaa ;)
Mentiin sinne miehen siskon perheen kanssa.. :) Ensin Julius ei oikeen lämmennyt ajatukselle mutta loppujen lopuks pikku herra oli ihan innoissaan ja polskutteli :)
Oli niiiin ihanaa mennä pitkästä aikaa uimaan, vuoroteltiin miekkosen kans välillä että toinen oli Juliuksen kanssa ja toinen sai mennä uiskentelemaan rauhassa. :)
Oltiin siellä noin pari tuntia jonka jälkeen lähdettiin koko sakki raxiin syömään, nami! :) Juliuskin sai oman lautasen ja mä kävin hakemassa kaiken näköstä namia Juliukselle, ensin syötiin nätisti kunnes sit Juliuksen mielestä oli paljon hauskempaa heitellä ruuat pitkin poikin lattialle x)

Ai niin, mä oon niin ylpee itestäni! vihdoin taas eilen tuli positiivinen yllätys ku kipasin puntarilla ;)


HyVäÄ aLkAvAa ViIkKoA kAiKiLlE ! :)

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

ensimmäinen hammastarkastus ja kuulumisia

PERJANTAINA meillä oli Juliuksen ensimmäinen hammaslääkäri tarkastus, hampaat olivat kunnossa ja muutenkin kaikki oli hyvin.
Julius sai valita kolmesta eriväristä itselleen uuden hammasharjan, Julius valitsi sinisen. Jultsu sai myös nalle-puh hammastahnan. :)
hammaslääkäri oli tosi mukava ja kertoi hammaiden hoidosta sun muusta tosi selkeesti..
Hammaslääkäri ajatteli myös miestä ja mua ja antoi myös meille omat hammastahnat ja kourallisen nikotiini purkka näytteitä x)

Myöhemmin  lähdettiin sitte koko perhe pikku happi hyppelylle ulos.. ulkona kävely on jotenki niin rentouttavaanykyään. :)

Illalla lähdin vielä Juliuksen kanssa moikkaamaan mun ystävää ja sen tytärtä, joka on melkein Jultsun ikäinen. Ikävä kyllä Julius oli huonolla tuulella ja itku tuli lähes kaikesta, ja mamman piti olla kokoajan näköetäisyydellä tai tuli itku.. :)
Kotiin päästyä Julius söi puuron ja meni untenmaille. :)

LAUANTAINA menimme koko poppoo miehen siskon luo syömään, mukana olivat meidän sakki, miehen isä, pikkusisko kavereineen ja isosisko perheineen.
Ruokana oli perunaa, lihaa ja maukas kastike! ja jälkiruuaksi oli kahvia/teetä/mehua ja pullaa. :) ja seura oli mukava. :) Sieltä sitten tultiin kotiin niin mies lähti tallille laittamaan autoaan ja mä jäin jultsun ja ukin kanssa kotiin ja aloin siivota. :)
Miehen tultua kotiin lähdin sitte reippailemaan ukin kanssa ulos. Tehtiin suht pitkä lenkki ja ilmaki oli tosi ihana, eikä uki edes vetänyt niin ku tavallisesti, joten pystyin jopa nauttimaan lenkistä. :)
Sillä välin mun rakas miekkonen oli nukuttanut Juliuksen. Loppu ilta vierähtiki tv:n ääressä :)

SUNNUNTAINA, eli tänään. Aamupalan ja aamutoimien sun muun jälkeen joskus 12 maissa lähdettiin taas koko perhe ulkoilemaan, käveltiin pikku lenkki, jonka jälkeen Julius jäi vaunuihin nukkumaan päiväunet ja mä menin sisälle jälleen kerran siivoamaan, Julius nukkui sen verran pitkät päikyt että ehdin siivota koko kämpän ja jopa imuroida ja mopata lattiat. :)
Juliuksen herättyä syötiin ruoka ja vaihdettiin kuteet ja lähdettiin meidän tuttujen lapsen syntymäpäiville.

Illalla rupesin jälleen haaveilemaan ikean reissusta, tarvittais uus lasivitriini.. ja lasivitriinin tilalle mulla olis toinenki lipasto ratkasu :) ei sit vielä tiedä kumpi olis parempi.. mies ei vaan oikeen vielä lämmenny mun lipastohaaveille. :) saas nyt nähdä taas.. :)

Ei mulla muuta sitte sydämmellä ollukkaan XD joten oikeen mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :) !!