sunnuntai 17. helmikuuta 2013

HELOU

viikko on mennyt ihan kivasti, päivät on kulunut mm. siivoillen, ulkoillen, ystävien ja sukulaisten luona vieraillen ja tietysti Juliuksen kanssa höpmppäillen. :)
Nykyään mä tarvisen myös selkään silmät! meidän pikku jätkä on niin nopee liikkeissään ja touhuissaan, kaiken kukkuraksi kokoajan pahan teossa.. tietysti ;) uusi temppu on kans kiva, jätkä kipee tietokone tuolille ja kappas oppi kuinka tietokone sammutetaan! ja ai että ku se on kivaa :D

Alku viikosta löydettiin fb:n kirppikseltä akku mopo ja hintaakaan ei ollut paljon joten päätettiin ostaa se tolle meidän pikku herralle. ku mies oli käynyt ostamassa sen ja tuli kotiin niin eipä meinannut julius lähteä nukkumaan ku oli niin hauskaa istua uuden "prätkän" kyydissä, ite julius ei osannut vielä painaa "kaasua" ja mennä eteenpäin, mutta loppu viikosta mun isä, sisko ja sen kaveri tuli kylään ja mun isä näytti Juliukselle kuinka sillä mennään eteenpäin tai siis näytti mistä pitää painaa, niin ohhoh, noin vain meidän pikku äijä lähti ajelemaan ;) se on siiiiiiis niin hyvä näky ku tommonen pikkunen kaveri kaahaa prätkällään, oli se sen verran huvittavan näköstä että voisin laittaa vaikka ehkä? ens kerralla viedoo tänne, nyt saatte tyytyä pelkkiin kuviin :)



viikolla oltiin myös kyläilemässä naapurissa mun tädin luona, ja mun serkku tuli myös perheineen sinne niin Julius sai vähä temmeltää Rasmuksen kanssa (serkun poika)


Ollaan etsitty ns. kissojen ja koirien kanssa meidän keittiöön vitriiniä meidän keittiöön ja tänään sit vihdoin löydettiin meidän mieleinen. Hintaakin saatin hieman tingattua alaspäin. ;)

tällänen:

mä tykkään. :) ^^..... Niin ja viikonloppuna oltiin myös miehen siskon lapsen 6-vuotis syntymäpäivillä. :) ja kipastiin myös kirppis kierroksella josta löyty mm. mulle pari paitaa, peilejä(pala) valokuvakehys 3kuvalle, jultsulle takki ja miehelle toppaliivi.

Tänään nousin jultsun kanssa niin meidän isi pappa sai nukkua "univelkojaan" :) ukon herättyä passitin sen ukin ja juliuksen kans ulos että sain siivottua tän huushollin. huomenna olis kyllä vielä tienossa ainaki lattuoiden pesu.

Ainiin, huomenna mulla ja miekkosella olis tiedossa se elektrolymfa ;)) ensimmäistä kertaa, paljon on hyvää kuultu siitä. ja nyt varattiin ajat hyvään saumaan ku on tupakointiaki lopeteltu. :)

tulipa aika paljo tekstiä, nyt painelen myöhäseen saunaan vielä ennen nukkumaan menoa ku äijäliini vaan pääsis pois sieltä  :)

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti