keskiviikko 22. toukokuuta 2013

kuulumisia

Eiliseen päivään sisältyi paljon hyviä uutisia, ensimmäisenä sain itelleni 4 yövuoroa :) ja kotiin päästyä katoin sähköpostin ja siellä oli odotettu asuntotarjous :) se nostatti mun mielialaa vieläkin ylemmäs! :) muutetaan  siis koko perhe yhdessä uuteen asuntoon. :)
sitte oon halunnut jo jonki aikaa itelleni ihan normin naistenpyörän, ja nyt vihdoin sitte sellanen löyty mun isän kaverilta, lasten istuin ostetaan miehen siskolta niin juliuski pääsee nauttimään pyöräkyydistä :)

Säät on ollut nyt niiiin ihania ja lämpimiä joten ollaan ulkoiltu päivittäin, rannallaki ollaan jo keretty käymää pikku piknikillä anskun ja joonatanin kanssa. Julius uskaltautui mennä myös vähä mamman kans kahlaamaan veteen.. vielä ei kyllä aivan uimaan mua sais, oli se vielä sen verran kylmää :D






Käytiin myös anskun kans yks päivä pyörillä terassilla parilla, oli ihan kiva olla pitkästä aikaa ainoo miinus oli että aurinko oli jo ehtiny laskea melkein kokonaan. mutta onneks oli hyvä seura<3 kotiin pyöräilin jo ennen yhtä. :)

Pari päivää sitte oli yllätys tosi lämmin ilma ja ajattelin vähä hemmotella ukia viemällä sen vähä uimaan, ajattelin ensin että uki ei varmasti uskaltaudu mennä uimaan mutta yllätyin, uki tykkäs tosi kovasti uida ja noutaa keppiä ;)



Eilen opeteltiin juliuksen kans sanomaan/laskemaan : yksi, kaksi, kolme, neljä, viisi! hyvin menee, julius osaa sanoa perässä ;) ainoa on että kolmosen unohtaa ja sanoo neljä ;)
Mopot ja autot on edelleen jätkälle kova juttu! :)

eipä tässä sitte muuta.. nyt pyykin pesuun ja siivoukseen niin pääsee jossaki vaihees uloski tänään:)

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäivä!

Näin alkuun kaikille äideille oikein ihanaa äitienpäivää!<3



Aamulla mä heräsin Juliuksen kans joskus 7 aikoihin, syötiin aamupalaa ja kateltiin piirrettyjä. 9aikoihin mun mies heräs ja mulla alkoi olla niin väsy että nukahdin sohvalle. :)
ehdin nukkua jonku tunnin kunnes heräsin siihen että uki alkoi haukkua...ja aloin ihmetellä ku ei kuulunu juliuksen eikä miehen ääntä joten kiersin kodin ja huomasin et kukaan ei oo kotona, joten soitin tietystii miehelle et mihin ne on menny. miekkonen sanoi et olivat lähteny tekeen pienen rundin et saan nukkua rauhassa ;)
Sitte jonki ajan kuluttua mun rakkaat tuli ja julius toi mulle tollasen ihanan ruusukimpun!<3 oli jotenki niin koskettavaa että kyyneleetki siinä väkisin tuli :)<3

Sitte hengailtiin jonku aikaa meidän naapurissa mun tädin luona, josta suunnattiin sit hetkeks kotiin, et julius sai nukkua päiväunet. :)
Kun julius heräs unilta niin lähdettiin kävelemään miehen äidin luo joka asuu tässä aika lähellä meitä. siellä oli kakku/piiras mehu/tee/kahvi tarjouilut ulkona terassilla. :) Julius sai antaa mummille myös ruusuja :) ja tänään enimmäistä kertaa julius sanoi selvästi "MUMMI" ;)

Sieltä sitte käveltiin takasin kotiin viemään uki ja lähdettiin autolla pörräämään moikkamaan mun äitiä, jolle myöskin julius sai antaa ruusun<3



 Mun äidin luota ku lähdettiin niin piipahdettiin äidin naapurissa moikkaamassa mun kummipoikaa jota en oo aikoihin nähnytkään, isoksi oli jo kasvanut ja puhuiki jo niin hyvin :) nyt pitää ottaa itteäni niskasta kiinni ja saada hilattua itteni useemmin moikkamaan niitä :)

Sieltäkään vielä ei maltettu lähteä kotiin, vaan päätettiin käydä vielä miehen siskon luona. Siellä oli koko sakki ulkona joten meni oleskeltiin niiden kans ulkona. Julius pääsi trampoliiniin hyppimään vähä serkkunsa kanssa ja nautti niin paljon :)


Sieltä sitte vihdoin päätettiinki vaan pöristellä kotiin ku alkoi jo ilta tulla. kotona pistettiin vielä krilli kuumaks ja grillailtiin muutamat pihvit ja makkarat :)


Nyt mä sitte meen kipinkapin sängyn pohjalle pötkötteleen, et jaksaa aamulla virkeena töihin...... :)
NIIN JA huomenna toteutuu mun kauan harkitsema sydeemi! eli leikkautan tutun luona mun hiukset!! ne on niiiiiiin huonokuntoset joten pistän poikki ja annan kasvaa.. josko tulis sitte ajan kanssa ihanat pitkät ja hyvä kuntoiset hiukset.... huh.. nyt ei ajatus enään kulje.. joten se on hei! ja hyvät yöt.. ja allkava viikko.

maanantai 6. toukokuuta 2013

jultsun uudet hiukset ja sen sellasta

Musta tuntuu että musta on tullu kunnon vanhus, tai ehkä taas väsymys uupumus johtuu vaan loppujen lopuks siitä että joka päivä on töitä ja muuta kaikenlaista puuhaa. En kerta kaikkiaan jaksa nykyään enään valvoa edes yli 00.00 vaan simahdan jo ennen.. vaikka en olis vielä silloin päässy sänkyyn niin tää väsynyt mamma sammuu sohvalle :)
tosiaan sain töitä koko kesäks, ja oon kyllä ollu tässä jo jonki aikaa tekemäs keikkaa mutta siis lähes joka päivä oon töissä joko aamuvuorossa tai iltavuorossa tai tekemässä lyhyen 4h päivän, sitte vielä haluan ehtiä päivittäin ulkoilemaan juliuksen kanssa edes hetken ja siivottavaaki löytyy kyllä ihan joka päivälle.. nytki tuolla pesuhuoneessa kummittelee iso pyykkiläjä ;O
Onneks sit nyt vihdoin ja viimein keskiviikkona on VAPAA PÄIVÄ !! JES!! uskoisin että pyhitän sen päivän juliukselle ja siivoukselle ;)
Ja sit joku kaunis päivä ku aika sallii niin tekisin vähä taikoja tolle meidän etupihalle, kesäsuunnitelmia pihan varalle on että sinne saatais vähä jotain ihania kukkasia, puutarhapöytä ja tuolit sais uuden lakan päällensä ja ostettais purjekatos tohon niin vois sateellaki sit vaan henkailla tos omalla pihalla ;) takapihaki olis kiva saada joskus kuntoon mutta se ei oo nyt se ykkös asia mutta mutta.. :)

Eilen sit vihdoin uskaltauduin antamaan mun miehen leikkaamaan juliuksen hiukset (miekkonen ajelee yleensä aina ite omat hiuksensa) Julius antoi ihan suht. kiltisti ajaa koneella hiuksensa pääkään ei pyöriny ihan niin hirveesti, ja oltiin lopputulokseen tyytyväisiä. :

Juliuksesta on tullu niiiiin kova MOPO ja AUTO FANI että huh! :D aina ku auton ovi aukeaa niin pikku jätkä säntää ku ohjus kuskinpaikalle ja eikun rattia kääntelemään (tietysti katotaan perään että ei lähde yksin ajeleen hahah :D jne.. ) ja ku mopo menee jossain ohi niin julius alkaa hokea "mopo, mopo" ja tietysti aina niiiiin haltioissaaan, noh nyt säät jo salliiki että julius saa ottaa oman turvallisen sähkö motskarinsa ulos ja kurvailla sillä tossa ulkona. avaimet on kans kova sana meillä, huuto tulee jos ei saa avaimia joten ollaan kerätty juliukselle oma avain nippu turhista avaimista mitä jäpikkä saa kantaa mukanaan ja "availla ovia" ym ;)    korjaaminenki on niin mahtavaa juliuksen mielestä, tai leikkiä korjaavansa jotain :) kylläon jätkä niin isäänsä tullu. :)



pakko mainita tähän loppuun vielä et tein pari päivää taakseppäin ukin kans pitkästä aikaa pitkän n. tunnin lenkin, takasin päin tultaessa ilta oli jo vähän yli 22, ilta oli jo hämärtyny ja alkas vähä piskottelemaanki mutta jotenki kummasti tuli niin hyvä ja rentoutunu fiilis köpötellä tuolla ulkona hämärässä piskoilmassa :) ja mä niin nautin ;)

Ihmeellista mutta mä en nykyään enään saa unenpäästä kiinni jos äijyli ei oo kotona ;o eikä edes yleensä huvita mennä edes yrittään yksin nukkua, jotenki se on vaan kivempi nukkua jonku vieressä. :) muttaaa, kohta mun ragas tulee ja mä voisin nyt kyllä lopettaa tän vetkuttelen ja mennä nassu ja hammaspyykille ja itekki kömpii petiin et jaksaa sit huomenna virkeenä kl. 7.00 ilosesti töihin..:)
SE ON MORO! ja hyvät yöt ja viikon alut kaikille 8)