keskiviikko 22. toukokuuta 2013

kuulumisia

Eiliseen päivään sisältyi paljon hyviä uutisia, ensimmäisenä sain itelleni 4 yövuoroa :) ja kotiin päästyä katoin sähköpostin ja siellä oli odotettu asuntotarjous :) se nostatti mun mielialaa vieläkin ylemmäs! :) muutetaan  siis koko perhe yhdessä uuteen asuntoon. :)
sitte oon halunnut jo jonki aikaa itelleni ihan normin naistenpyörän, ja nyt vihdoin sitte sellanen löyty mun isän kaverilta, lasten istuin ostetaan miehen siskolta niin juliuski pääsee nauttimään pyöräkyydistä :)

Säät on ollut nyt niiiin ihania ja lämpimiä joten ollaan ulkoiltu päivittäin, rannallaki ollaan jo keretty käymää pikku piknikillä anskun ja joonatanin kanssa. Julius uskaltautui mennä myös vähä mamman kans kahlaamaan veteen.. vielä ei kyllä aivan uimaan mua sais, oli se vielä sen verran kylmää :D






Käytiin myös anskun kans yks päivä pyörillä terassilla parilla, oli ihan kiva olla pitkästä aikaa ainoo miinus oli että aurinko oli jo ehtiny laskea melkein kokonaan. mutta onneks oli hyvä seura<3 kotiin pyöräilin jo ennen yhtä. :)

Pari päivää sitte oli yllätys tosi lämmin ilma ja ajattelin vähä hemmotella ukia viemällä sen vähä uimaan, ajattelin ensin että uki ei varmasti uskaltaudu mennä uimaan mutta yllätyin, uki tykkäs tosi kovasti uida ja noutaa keppiä ;)



Eilen opeteltiin juliuksen kans sanomaan/laskemaan : yksi, kaksi, kolme, neljä, viisi! hyvin menee, julius osaa sanoa perässä ;) ainoa on että kolmosen unohtaa ja sanoo neljä ;)
Mopot ja autot on edelleen jätkälle kova juttu! :)

eipä tässä sitte muuta.. nyt pyykin pesuun ja siivoukseen niin pääsee jossaki vaihees uloski tänään:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti