sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

hei.

Heloou, taas vierähti hetki ennen ku sain aikaseks alkaa rustailemaan jotaki tänne.. kokoajan on niin paljo jotain ja sit ku olis aikaa niin ei huvita tai ei jaksa. :)
Tähän aika väliin ollaan ehditty koko perhe sairastaa vatsa tauti, ensimmäisenä se iski juliukseen aamusta ja julius alkoi oksentaa ja vatsa meni sekasin, sitte seuraavana päivänä julius oksensi enään aamulla yhden kerran kunnes miekkonen tuli kipeeks ja maha sekasin..ja loppujen lopuks sitte ku ne tervehtyi niin se iski rajusti muhun, luulin et kuolen :D kylmä,kuuma,kylmä,kuuma HUH onneks oon jo parantunu :)
MUUTTOki häämöttää jo päälle neljän viikon päässä, ei malttais millään odottaa vaan haluis jo heti päästä siivoomaan uuden asunnon ja kantaa tavarat sisään! :) mä tykkään muuttamisesta ku saa järjestellä kaiken uusiks ym. :)

Mulla tuli myös koulupaperit ja mun koulu jatkuis oliko se nyt 12.8... mutta mutta.. en oo vielä 100% varma meenkö kouluun vai lykkäänkö vielä vuodella et Julius olis sit päälle 2v ku menis päiväkotiin... en tiiää..


MOIKKAMOI.

3 kommenttia:

  1. Tuu kouluun vaan syksyllä!:) Saan sen alta pois vihdoinki. Vaikka mikäs sen ihanempaa kun olla himas muksun kans :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. ku tavallaan olis hyvä suorittaa se pois alta mut sit taas jotenki huvittais vielä kotona olla.. :) jos päätän kouluun mennä niin sit olis vielä edessä tarhapaikan metsästys :D

      Poista
    2. Joo mä hain Sofkulle nyt hoitopaikkaa ja toivottavasti pian tulee päätös mihkä neiti pääsee :) Ekana toiveena oli perhepäivähoitaja ja tokana päiväkoti

      Poista