keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Huomentaaa

Tänään heräsin ensimmäisen kerran jo noin 06.20 kun mies ponkas sängystä ylös ku tajus että oli nukkunut liian myöhään, mies puki ja häipyi samantien töihin,
Samalla huomasin et ulkona satoi ihan kaatamalla ja ukkonenki jyrisi pari kertaa ja hain julpun mun viereen nukkumaan. :)
Herättiin nyt joskus 8-8.30 aikoihin ja syötiin aamupala.
nyt koitan vähä hörpsiä kahvia et vähä piristyis ja samalla miettii et mitä sitä tänään touhais ku suunnitelmatki meni uusiks ku ilma näköjään on tollanen, tarkotuksena oli ensin et oltais menty rannalle..

nyt alkaa aivot "toimimaan" ja tajusin et on vaikka kuinka paljo hommaa esm. Yks matto hakea postista, viedä poliisilaitokselle mun autokoulun toisen vaiheen paperit(KIIRE!!!) kortti umpeutuu ens kuussa, juliuksen vaatekaappi jäi eilen vaiheeseen ja muutenki pitäis käydä kaappeja sun muita laatikoita läpitte ku muuttoki on jo ihan pian ja en haluis roudata uuteen asuntoon mitään turhaa tavaraa tilaa viemään. :)

sitten vähän juliuksen kuulumisia, Julius on nyt 1,5v ja neuvolaki on varattu ens kuulle. Julius on toooosi villi tapaus, ei millään olis paikoillaan, ei edes nukkuessaan! se möyrii ja pyörii :D
Suuri mopo fani julius on edelleen! :)
Mun isä osti jokusen viikko sitte mönkiän ja seki on nyt tosi kova juttu ;)

Nyt julppu on taas niin huomion kipeenä että lopetan tän kirjottelun tähän,
Moikkamoi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti