tiistai 18. syyskuuta 2012

Heeips..

Mun elämä on tällä hetkellä ihan tosi sikinsokinja solmussa, ei oikeen tiedä että "mitä seuraavaks tekis" kaikki "paska" on kaatunut samalla kertaa niskaan.. on ollut vähä kestämistä..mutta onneks mulla on Julius <3
yks näistä "paskoista asioista" on SE että mun auto sitte otti ja levis.. et tässä oltiin ilman autoa sitten, mutta onneks sain sitte isän tutulta tollasen todella coolin kärryn, siks aikaa lainaan et mun oma auto saadaan kuntoon, ja toivottavasti se saadaan kuntoon!
Toinen asia liittyy muhun ja mun läheisiin ihmisiin.. en vielä nyt ihan suoraan tässä sano mistä on kyse.. mikään ei ehkä oo vielä niin varmaa ja lopullista?? ;o tietäistki...

ILOSEMPIIN AIHEISIIN; oon lähipäivinä tykänny seikkailla netissä ja tilata kaikenmoista, ensin tilasin Juliukselle nimikoidun pipon ;) turkoosin, jossa on ruskeella teksti "Julius".
Sitten halusin ettii jotain itelle ja löysin itelle aivan ihanat talvikengät ! (kuvaa sitten ku tulevat postissa) ja myös piponki..
Sitte vielä selailin seuraavana päivänä sivuja. ja löysin juliukselle syöttötuolin ;) JEE !! ja Juliuksen isä lisäs samaan tilaukseen vielä taapero kärryn :) elikkä näitä kaikkia odotellessa ;)

Juliuski tuli jo sen 9 kk, kuinka aika voikaan mennä näin vauhdilla? Justiin se syntyi ja oli NIIN pieni, ja nyt.. se konttii, vilkuttaa,antaa pusun, taputtaa, nousee tukea vasten, kävelee tukea vasten, ym ym <3 :)

Pää lyö tyhjää, joten, ei kai tässä sitte muuta! hyvää päivän jatkoa ja viikkoa kaikille ;))

maanantai 10. syyskuuta 2012

Kuulumisia kuluneilta viikoilta

hei!
2.9.12 sunnuntaina yöllä sain puhelun mun ystävätä n. 3.30 aikaan että on supistellut jo kauan, lähdin sitte mun ystävän luo ja istuskeltiin siinä jonki aikaa, kunnes lähdettiin sen vanhempien luo ja koitettiin nukkua.
Aamulla joskus 11 aikoihin päätettiin lähteä synnärille tarkistamaan tilanne että paljonko on auki ym. ja se oli auennnut n,3 cm ja saatiin jäädä sinne, siinä se päivä sitten vierähtikin, odotellessa :)
joskus illalla mun ystävä pääsi lämpimään kylpyyn ja sen jälkeen puhkastiin kalvot että synnytys edistyis, sitte jonki ajan päästä laitettiin kohdunkaulan puudustus ja kanyyli.
myöhemmin kohdunkaulan puudutuksen vaikutus alkas lakkaamaan ja se laitettiin uudestaan. synnytys alkoi edistyä.
sitten kl. 22.38 maailaam syntyi aivan syötävän suloinen pieni poika! itelläki alkas kyneleet virrata onnesta <3 sain leikata napanuorankin.. kokemus sekin, se oli sellanen sitkee.. ennen oon miettiny et millanenkohan se on niin nyt tiedän! :D Sain myös pitää pikkusta sylissä <3 lähellä oli ettei olis "vauvakuume" iskeny! :D juliuksessa nyt onneks riittää hommaa ihan tarpeeks ;)
synnytyksen jälkeen saatiin se "juhla ateria" vai mikä onkaan.. :) mun ystävä oli vähän tokkurassa ja tosi väsynyt synnytyksen jälkeen mutta pärjäs tosi hienosti ja jaksoi vaikka kestiki noin kauan! oliko se nyt 22h ja jotain minuutteja kestävä synnytys (en muista ihan 100% varmaa kestoa) saattelin sitte vielä mun ystävän ja pikkusen osastolle ja jätin ne lepäämään :)

Nyt oon kokenut sekä synnytyksen että olla tukihenkilönä synnytyksessä! ja täytyy sanoo että ei se mukana oleminenkaan mitään helppoa ole! nimittäin tuntuu pahalta kattoa ku toista sattuuu niiiiin paljon ja ite ei voi auttaa. mun ystävä oli kyllä aivan yli reipas ! synnytksessä ei huutanut kertaakaan, ainoo mitä sanoi oli että "mä en pysty" mutta pysty kummiski ;) IHANA KOKEMUS <3

(kertomus saattoi olla hieman sekava koska kirjotin sen näin paljon jälkeenpäin ja mun muisti ei ole mikään paras :D " Mutta joka tapauksessa MÄ olen nyt pienen ihanan täydellisen pojan YLPEÄ JA ONNELLINEN kummitäti! <3

Sitten muihin asioihin, tilasin juliukselle haalarin talvea varten ja se on nyt tullut :)

Julius tulee taas keskiviikkona kuukauden vanhemmaksi, eli tulee täyteen kokonaiset 9 kk <3 niin vaan se aika menee... :) julius on oppinut nyt taputtamaan ja vilkuttamaan :)
Nyt mun pitäis koittaa siivota tätä huushollia ja mennä vähä juliuksen ja tän meidän karvasen vauvan kans ulkoilemaan.

hyvää viikkoa kaikille :)