sunnuntai 3. helmikuuta 2013

ensimmäinen hammastarkastus ja kuulumisia

PERJANTAINA meillä oli Juliuksen ensimmäinen hammaslääkäri tarkastus, hampaat olivat kunnossa ja muutenkin kaikki oli hyvin.
Julius sai valita kolmesta eriväristä itselleen uuden hammasharjan, Julius valitsi sinisen. Jultsu sai myös nalle-puh hammastahnan. :)
hammaslääkäri oli tosi mukava ja kertoi hammaiden hoidosta sun muusta tosi selkeesti..
Hammaslääkäri ajatteli myös miestä ja mua ja antoi myös meille omat hammastahnat ja kourallisen nikotiini purkka näytteitä x)

Myöhemmin  lähdettiin sitte koko perhe pikku happi hyppelylle ulos.. ulkona kävely on jotenki niin rentouttavaanykyään. :)

Illalla lähdin vielä Juliuksen kanssa moikkaamaan mun ystävää ja sen tytärtä, joka on melkein Jultsun ikäinen. Ikävä kyllä Julius oli huonolla tuulella ja itku tuli lähes kaikesta, ja mamman piti olla kokoajan näköetäisyydellä tai tuli itku.. :)
Kotiin päästyä Julius söi puuron ja meni untenmaille. :)

LAUANTAINA menimme koko poppoo miehen siskon luo syömään, mukana olivat meidän sakki, miehen isä, pikkusisko kavereineen ja isosisko perheineen.
Ruokana oli perunaa, lihaa ja maukas kastike! ja jälkiruuaksi oli kahvia/teetä/mehua ja pullaa. :) ja seura oli mukava. :) Sieltä sitten tultiin kotiin niin mies lähti tallille laittamaan autoaan ja mä jäin jultsun ja ukin kanssa kotiin ja aloin siivota. :)
Miehen tultua kotiin lähdin sitte reippailemaan ukin kanssa ulos. Tehtiin suht pitkä lenkki ja ilmaki oli tosi ihana, eikä uki edes vetänyt niin ku tavallisesti, joten pystyin jopa nauttimaan lenkistä. :)
Sillä välin mun rakas miekkonen oli nukuttanut Juliuksen. Loppu ilta vierähtiki tv:n ääressä :)

SUNNUNTAINA, eli tänään. Aamupalan ja aamutoimien sun muun jälkeen joskus 12 maissa lähdettiin taas koko perhe ulkoilemaan, käveltiin pikku lenkki, jonka jälkeen Julius jäi vaunuihin nukkumaan päiväunet ja mä menin sisälle jälleen kerran siivoamaan, Julius nukkui sen verran pitkät päikyt että ehdin siivota koko kämpän ja jopa imuroida ja mopata lattiat. :)
Juliuksen herättyä syötiin ruoka ja vaihdettiin kuteet ja lähdettiin meidän tuttujen lapsen syntymäpäiville.

Illalla rupesin jälleen haaveilemaan ikean reissusta, tarvittais uus lasivitriini.. ja lasivitriinin tilalle mulla olis toinenki lipasto ratkasu :) ei sit vielä tiedä kumpi olis parempi.. mies ei vaan oikeen vielä lämmenny mun lipastohaaveille. :) saas nyt nähdä taas.. :)

Ei mulla muuta sitte sydämmellä ollukkaan XD joten oikeen mukavaa alkavaa viikkoa kaikille :) !!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti