keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Sairastelua ja sen sellasta

Hei!

Täällä sairastetaan jo toista viikkoa, viime viikonloppuna Juliuksella nousi kuume, laski ja taas nousi. Sitten alkoi flunssa ja yskä. Maanantaina huomasin että Juliuksen silmät punoitti ja rähmivät joten soitin sitten tiistai aamuna omalle terv. asemalle, mutta tietenkään en saanut aikaa joten lähdettiin jonottamaan PTA:lle.. Siellä jonotettiin joku vähän päälle tunti. Voi kyllä, se oli ihanaa. Julius riehui minkä kerkesi, heitteli leluja käytävälle ja juoksi mua karkuun yms. 
Lääkäri katso juliuksen silmät ja totes että sidekalvontulehdus, saatiin resepti ja haettiin silmätipat ja silmävoide. 
Julius niin kauheesti tykkäs antaa laittaa tippoja eikä pistäny yhtään vastaan...Joo, pisti todellaki, ei meinannu tulla siitä touhusta yhtään mitään.

Juliuksella on alkanu joku ihana uhma. Julius ei usko yhtään mitä sanotaan tai jos kielletään, vaan tekee kaiken päinvastoin, Maidot on niin kivaa kaataa lattialle tai pöydälle ja jogurtit huidella lusikalla pitkin seiniä ja lattioita, avata säkkituolin vetoketju ja heittää kourallisia niitä pikkuruisia styroksi palloja pitkin lattioita ja sen sellasia kivoja pikku temppuja<3. 
Julius osaa olla myös tosi ihana ja hellyyttävä, Julius antaa paljon pusuja ja halailee vähän väliä. Yks päivä julius silitti mun hiuksia ja sanoi "ihana" :) 
Julius osaa jo puhua 2-3 sanan lauseita ja tulee useimmiten ymmärretyksi.  Julius tykkää paljon robinin buum kah kappaleesta, mutta eilen täällä on popitettu vähän väliä gangnam styleä :)

Tässä pari kuvaa yhdeltä päivältä kun Julius koetteli oikeen todenteolla mamman hermoja xD

PöÄh...jos nyt siivois tai tekis jotain muuta järkevää:) Hyvää loppu viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti