sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Äitienpäivä!

Näin alkuun kaikille äideille oikein ihanaa äitienpäivää!<3



Aamulla mä heräsin Juliuksen kans joskus 7 aikoihin, syötiin aamupalaa ja kateltiin piirrettyjä. 9aikoihin mun mies heräs ja mulla alkoi olla niin väsy että nukahdin sohvalle. :)
ehdin nukkua jonku tunnin kunnes heräsin siihen että uki alkoi haukkua...ja aloin ihmetellä ku ei kuulunu juliuksen eikä miehen ääntä joten kiersin kodin ja huomasin et kukaan ei oo kotona, joten soitin tietystii miehelle et mihin ne on menny. miekkonen sanoi et olivat lähteny tekeen pienen rundin et saan nukkua rauhassa ;)
Sitte jonki ajan kuluttua mun rakkaat tuli ja julius toi mulle tollasen ihanan ruusukimpun!<3 oli jotenki niin koskettavaa että kyyneleetki siinä väkisin tuli :)<3

Sitte hengailtiin jonku aikaa meidän naapurissa mun tädin luona, josta suunnattiin sit hetkeks kotiin, et julius sai nukkua päiväunet. :)
Kun julius heräs unilta niin lähdettiin kävelemään miehen äidin luo joka asuu tässä aika lähellä meitä. siellä oli kakku/piiras mehu/tee/kahvi tarjouilut ulkona terassilla. :) Julius sai antaa mummille myös ruusuja :) ja tänään enimmäistä kertaa julius sanoi selvästi "MUMMI" ;)

Sieltä sitte käveltiin takasin kotiin viemään uki ja lähdettiin autolla pörräämään moikkamaan mun äitiä, jolle myöskin julius sai antaa ruusun<3



 Mun äidin luota ku lähdettiin niin piipahdettiin äidin naapurissa moikkaamassa mun kummipoikaa jota en oo aikoihin nähnytkään, isoksi oli jo kasvanut ja puhuiki jo niin hyvin :) nyt pitää ottaa itteäni niskasta kiinni ja saada hilattua itteni useemmin moikkamaan niitä :)

Sieltäkään vielä ei maltettu lähteä kotiin, vaan päätettiin käydä vielä miehen siskon luona. Siellä oli koko sakki ulkona joten meni oleskeltiin niiden kans ulkona. Julius pääsi trampoliiniin hyppimään vähä serkkunsa kanssa ja nautti niin paljon :)


Sieltä sitte vihdoin päätettiinki vaan pöristellä kotiin ku alkoi jo ilta tulla. kotona pistettiin vielä krilli kuumaks ja grillailtiin muutamat pihvit ja makkarat :)


Nyt mä sitte meen kipinkapin sängyn pohjalle pötkötteleen, et jaksaa aamulla virkeena töihin...... :)
NIIN JA huomenna toteutuu mun kauan harkitsema sydeemi! eli leikkautan tutun luona mun hiukset!! ne on niiiiiiin huonokuntoset joten pistän poikki ja annan kasvaa.. josko tulis sitte ajan kanssa ihanat pitkät ja hyvä kuntoiset hiukset.... huh.. nyt ei ajatus enään kulje.. joten se on hei! ja hyvät yöt.. ja allkava viikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti