sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Heissan

Viikonloppu meni oikeen mukavasti, perjantaina vietettiin iltaa miehen siskon luona kateltiin tv:tä ja juteltiin ja Julius sai leikkiä serkkunsa kanssa. Sain maistaa pitkästä aikaa lasillisen punaviiniä, mun on tehnyt niin kauan mieli punaviiniä :)

Lauantaina herättiin 8 aikoihin ja keitin meille aamupuuron ja pakkasin kimpsut ja kampsut kasaan ja lähdettiin ajelemaan kohti tropiklandiaa ;)
Mentiin sinne miehen siskon perheen kanssa.. :) Ensin Julius ei oikeen lämmennyt ajatukselle mutta loppujen lopuks pikku herra oli ihan innoissaan ja polskutteli :)
Oli niiiin ihanaa mennä pitkästä aikaa uimaan, vuoroteltiin miekkosen kans välillä että toinen oli Juliuksen kanssa ja toinen sai mennä uiskentelemaan rauhassa. :)
Oltiin siellä noin pari tuntia jonka jälkeen lähdettiin koko sakki raxiin syömään, nami! :) Juliuskin sai oman lautasen ja mä kävin hakemassa kaiken näköstä namia Juliukselle, ensin syötiin nätisti kunnes sit Juliuksen mielestä oli paljon hauskempaa heitellä ruuat pitkin poikin lattialle x)

Ai niin, mä oon niin ylpee itestäni! vihdoin taas eilen tuli positiivinen yllätys ku kipasin puntarilla ;)


HyVäÄ aLkAvAa ViIkKoA kAiKiLlE ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti