sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

heeei

Heissan.
Mä oon ollut viime aikoina niiiiin loppu slut väsynyt ja poikki jaja jaja jaja.. Eilen mentiin Juliuksen kanssa mun isän luo, tarkotus oli ensin että kävellään sinne mutta sopivasti justiin mun serkku tuli poikansa kans kylään ja hypättiin sit niiden kyytiin ja mentiin iskälle.
Siellä tehtiin ruuaksi makkarakeittoa, jonki ajan kuluttua pyysin iskää vahtimaan Juliusta että mä lepäisin hetken, nukahdin niin ku ihan samantien xD Jonki ajan kuluttua heräsin ja huomasin et juliuski oli nukahtanut. Hetkenpäästä sitte mun mies tuli meidän uki pojun kanssa ja lähdettiin sit miehen kans jäälle juoksuttamaan ukia.
Illalla käytiin vielä vuokraamassa uusin twilight, se oli ihan hyvä. harmittaa vaan ku oli viimenen. (pitää varmaan hankkia ne kirjat ja lukea x) )

Tänään aamulla en jälleen kerran meinannut millään jaksaa nousta.. onneks mun mies sit vahti poikia ja mä sain jatkaa unia .. kunnes sit noustiin. ja päivällä taas kun julius nukku päikkäreitä niin mä nukahdin sohvalle ukin viereen :D tuntuu et voisin nukkua vaikka viikkoja .. :)

Ja nyt on sit meikäläiseenki iskenyt TATUOINTI kuume.. tai on ollut jo jonki aikaa. parisen päivää sitten löysin sen tyylisen tatskan minkä haluaisin, mutta sitä pitäis vaan vähä muokata ja lisätä julpun nimi :)
Hätähousu ku oon niin haluaisin jo ens viikolla mennä kyselemään tatskaliikkeistä et paljonko maksais. :) Haluaisin sen ennen kesää ;)

TIETÄÄKÖ JOKU JOTAIN HYVÄÄ TATUOINTILIIKETTÄ TÄÄLLÄ VAASASSA?


ainiin, sain yhdestä vanhaiskodista sijaisuuden. työaika on ma-pe, yleensä 16-20 mutta nyt on ollut vähän väliä poikkeuksia, oon tehnyt kokonaisia aamuvuoroja, ja tuplavuoroja. :) sanoivat että ainakin nyt aluks vaikka ihan toukokuuhun asti ja sitte katotaan jatkoa. :)


Jälleen, Hyvää viikkoa kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Missä vainhainkodis oot duunis? Vitsi munki pitäis mennä, mut toisaalta ei huvittais vielä, kun Sofiaki on nii pieni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isolahdes siinä villa isolahdessa. mäkään en vielä oo raaskinu laittaa juliusta hoitoon, et se on aina joko mun miehen tai isän kanssa ku oon töissä :)

      Poista