keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

huomenta

Tää viikko on aikalailla työn täyteinen, vielä olis edessä 3 iltavuoroa ja sitte vapaata. :) Eli tänään siis iltavuoroon. Miekkosellaki on tänään iltahuki niin julius saa mennä mun isän kanssa täks päiväks ja haen sen sitte illalla samalla ku pääsen töistä. :)
Eilen oli pitkästä aikaa ihan kiva päivä, aamuvuorosta tultua pikkusisko tuli käymään syömässä meillä ja lähti sitte jonku kaverinsa luo, sitte päätin että ei jakseta juliuksen kans istua kotona vaan sovittiin mun ystävän kans et mennään muksujen kans leikkipuistoon.
Oli ihan hauskaa, ei onneks tuullu eikä ollu edes niin kylmä :)







Leikkipuiston jälkeen käytiin vielä samaisen ystävän luona kahvilla. Sieltä ku lähdettiin niin ei vieläkään tehty mieli mennä kotiin vaan käytiin yhdellä tallilla moikkaamas mun isää joka ruuvaili jenkkiään. :)

Sieltä suunnattiin vielä siwan kautta meidän kotikulmille ja huomasin et mun täti ja sen miess ystävä asensi trampoliinia pihalle niin käytiin sit vielä siinä, siinä samassa soitin siskolle jonka oli tarkotus tulla uuden poikaystävänsä kans meillä käymässä, ja ne oliki jo meidän pihassa, täti sit ehdotti et jos ne tulis siihen niillle kahville ja tulihan ne.
Näin ensi näkemisen suhteen tuntuis et pikkusisko on löytänyt ihan mukavan kaverin. :)

nyt pitääki rientää jo juliuksen kans kylpyyn ja suihkuun että ehtii tänään tehdäkki jotain ennen ku pitää lähteä töihin! :) joten heipparallaa ihmiset :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti