tiistai 9. huhtikuuta 2013

hieman kuulumisia

Heips.

tähän aikaväliin ku oon viimeks päivitelly kuulumisia on mahtunut paljon ohjelmaa. mm. yhden yön reissu pälkäneelle mun vaarin luo. matka suijui hyvin ja julius viihtyi suht hyvin ajo matkan.
oltiin siellä koko perheen voimin: minä, mies, julius, iskä ja pikkusisko.
kesällä olis tarkotuksena mennä uudestaan ja viipyä kauemmin.



Julius kasvaa kovaa vauhtia ja on jo iiiso poitsu! meillä on menossa tällä hetkellä "minä itse" vaihe. vaippa täytyy saada viedä ite roskiin, hampaat pitää saada ite harja ym. :)
Julius (1v 3kk ) osaa sanoa nyt:

mamma (jota hokee kokoajan :D )
pappa
nalle (alle)
kukka (ukka)
ankka
mopo (opo)
auto
ja jotain muitaki kylläki on mutta ei nyt just muistu mieleen...

Julius osaa myös osottaa/näyttää missä jokin asia on. esm. lamppu, uki, kukka, pappa, mamma, täti, mopo, auto ym... jos kysyy "missä varpaat" niin pikku mies tulee ja kutittaa varpaista x) hihi, hellunen toinen<3

syöminen meillä on nykyään kauheeta sotkemista, ruuat lentelee pitkin pöytiä ja lattioita, onneks meillä on koissu mikä sit "siistii lattiat" hah :D välillä ruokaa löytyy hiuksista ja vaatteet on ihan ruuassa :))

 käytiin myös yks viikonloppu tässä krillaamas raippaluodossa, pikku jätkä ei malttanu olla ollenkaan paikallaan vaan seikkaili kokoajan. Ilma oli vähä viilee sillon mutta pitääpä ottaa uudestaan sit ku ilmat vähä lämpenee enemmän niin viihtyis itekki paremmin.. vilukissa ku oon x)

Mä oon alannu tekemään pieniä muutoksia, aloin vaalentaa mun hiuksia koska haluan kesäks vaaleet hiukset, mulla on jo suht vaaleet mutta haluisin niistä luonnollisemman vaaleet. lisäks kans oon ruvennu vähä katteleen mitä pistän suuhuni ja liikkunu enemmän.. joten on paino on alkanu tippumaan mun tavotteeseen on matkaa enään  3kg !! :)

nyt pakko lopettaa tää kirjottelu tähän perunat porisee kattilassa ja kastike pitäis tehä joten heeeippa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti