tiistai 22. tammikuuta 2013

Viikonloppu meni ihan hyvin, perjantaina miekkonen haki itelleen uuden auton..vanin.. :) sillä välin mä hengailin jultsun kans mun isän luona ku ei jaksanut kotonakaan olla. :)
Illalla sitte julius jäi yökylään mun isän luo ja mä menin kaupan kautta kotiin, haettiin serkun kans parit meille ja painuttiin saunaan :) Oli kiva taas pitkästä aikaa jutella niitä näitä serkun kans :)
sitte myöhemmin mies ja pari muuta ystävää tuli kans meille ja istuttiin yhdes meillä ja otettiin parit.. sit jaksettiin lähtee käymään palosaaren paikallisessa x)))) hihi, meno oli mitä mahtavin.. NO EI! :D
sieltä sitte kukaan ei enään jaksanu minnekkään lähteä vaan päädyttiin menemään pizzerin kautta ja kotiin nukkumaan, se oli hyvä valinta niin ei edes saanut potea huonoa oloa sitte aamulla. :)
Aamulla sit kuitenki lähdettiin miehen uuudella silmäterällä hakemaan poitsu yökylästä, sieltä sitte käytiin viemässä uus auto näytille miehen äidin luo.. jonka jälkeen mentiin kaupan kautta kotiin, ja ilta meniki sitte vaan kotona ollessa. :)
Sunnuntaina päätin jälleen tehdä kunnon siivouksen tässä huushollissa, laitoin Juliuksen ulos nukkumaan päikkärit jonka jälkeen aloin tehdä kunnon siivousta...pyyhin pölyt, imuroin, ja järjestelin paikkoja.. sit kuitenki Jultsun päikkärit oli NIIIIN lyhyet just nyt ku olisin siivonnu koko kämpän huolellisesti. Mutta onneks sit sisko ja isä tuli kylään niin sain siskon Jultsun kans ulos vähä pulkkaileen niin ehdin sit hyvin pestä lattiat ja siivota vessanki vielä.         Hyvä     Minä   :)



eilen sit menin taas pitkästä aikaa mun tädin kanssa uima-halliin, ensin vesijuoksuun ja sen jälkeen syvänveden vesijumppaan, sieltä vielä hetkeksi vesijuoksuun.
Täytyy kyl myötää et toi on tehokasta toi vedessä pulikointi :)) Jotenki kummasti oon löytäny jostain energiaa että jaksan yrittää pudottaa painoa, ihme kyllä! :) ja tänään suureks onnekseni ku kävin puntarilla niin kyllä vaan se paino putoilee JESS!!! :) jos sais ittensä joten kuten kuntoon kesäks?!? :D
Oon muuttanut mun ruoka valiota, en syö enään kaikkea roskaa vaan syön ns. terveellisesti, kasvksia ym.. käyn kävelemässä ja välillä sit jaksaa tehä vähä lihaksia.. :))

Eilen illalla sit vielä pistin pikkumiehen kylpyyn. Hetken aikaa se siinä räpelsi kylpy-ankkaa ja ku olin jonku aikaa hokenut "ankka" NIIN SIELTÄ SE TULI! JULIUS SANOI  A.N.K.K.A :)) nyt on kyllä ruvennut näitä sanoja tulemaan hihi <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti