tiistai 29. tammikuuta 2013

Eipä mitään kummempia..

Heissan :)
Tänään oon ollut ns. "tehokas". Ensinks sain nukkua pitkään, johonki puol 10 ;) Sitte aamupala + aamutoimet, jonka jälkeen aloinki jo tehdä ruokaa että Julius saa syödä ennen kun menee päiväunille. Kl 13 mulla oli pääterveysasemalla hammaskiven poisto (jota pelkäsin ihan kauheesti, mutta yllätyksekseni mulla ei ollut paljon hammas kiveä eikä poisto sattunut ollenkaan) Sieltä ku pääsin kotiin niin laitoin Juliuksen ulos päiväunille ja aloin ite siivoomaan, siivosin ja pesin roskis kaapin ja muita kaappeja keittiöstä. Sitte vielä muutki huoneet mutta en yhtä tarkoin ku keittiön x) vielä imuriaki näytin pölykoirille ;)

Juliuksen huoneen saa siivota lähes joka päivä, koska pikku herra levittää heti siivoouksen jälkeen kaikki lelut uudelleen lattialla ja kuljettaa ne keittiöön ja olohuoneeseen.. :D

Siivouksen jälkeen laitoin viestinä miekkoselle kauppa listan. Miehen tultua kaupan kautta kotiin aloin tekemään pullia, tuntui että seisoin keittiössä monta monta tuntia :D tein jotain yli 30 pullaa ainaki, löysin nimittäin hyvän pullataikina reseptin josta sai sitten tehtyä enemmän pullia mitä yleensä oon tehnyt.
Viimesen pellillisen jälkeen mun täti naapurista soitta että jos toisin sinne kans pullaa niin saisin kasvis-piirakkaa, joten kun pullat olivat valmiit niin lähdettiin kahvittelemaan ja maistelemaan mun tekemiä pullia ja tädin tekemää kasvis-piirakkaa. Molemmat oli tosi hyviä<3

Kotiin ku päästiin takasin niin ..yllätys, yllätys känkkis tuli kylään.. JES! ei maistunut mikään pikku herralle iltapalaksi.. joten jätettiin iltapalan syöminen myöhempään, mutta myöhemminkään ei puuro maittanut. Sitte keitin kanan munia ja ne uppos, lisäks annoin vielä pilttiä että sais masunsa täyteen nukkumaan mentäessä :)

Tänään olis vielä sitte luvassa keittiön siivoominen iltapalan jäljiltä ja tiskikoneen tyhjäys... Jonka jälkeen vissiinkin joku elokuva miehen kansssa. :)



Eilen oli hyvä kun mies asensi turvaporttia ja julius näki kuinka ruuvattiin niin haki ruuvimeisselinen ja alkoi niin tarkasti ja totisena ruuvaamaan haha :)

Tässä pari kuvaa meidän pikku ruuvaajasta ;9


Perjantaina meillä oliski Juliuksen kanssa ihka ensimmäinen hammastarkastua, saa nähdä antaako tarkistaa hampaansa vai nostaako kunnon metelin ?? ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti