keskiviikko 16. tammikuuta 2013

eipä mitään kummempia..

Terveenä ollaan koko perhe ainaki vielä. Ehkä vältyttiin oksennustaudilta, onneksi :)

Julius on oppinut että kun kysyy että "onko kakka" tai onko "tullut kakka" tai jotain noin niin jos on tullut niin pikkumies menee kylppärin ovelle ja koputtelee ovea :)
Julius oppi myös kävelemään ulkona kengillä, ensin se oli vaikeaa ja käveltiin vaan mamman kädestä pitäen, nyt kuitenki mennään jo ihan itse. Uskomatonta et aika vaan menee niin nopeesti, vastahan se oli niiiin pieni <3

Uusia sanojakin rupeaa ropisemaan kokoajan, tällä hetkellä julius on sanonut:

Pappa
Mamma
Paappa
Auto
Tyttö
Anna (jos haluaa jotaikin)

Osaa myös näyttää missä on Mamma, Pappa, Uki, Taulu, Kello, Tv, Ikkuna, Lamppu, Paappa, Täti.. siinä oli nyt ne mitkä mieleen putkahti. :)

Hampaita tällä hetkellä on kaiken kaikkiaan 8 :) ylhäällä 4 ja alhaalla 4 kyllä niillä kelpaa syödä ja hymyillä ;)
Julius on niin nopee liikkeissään että saa kokoajan olla silmätarkkana mitä pikku herra puuhaa, kun kiipeilyki on nykyään niiiiin kivaa! :)

Tänään herättiin Juliuksen kans jo kl. 8 maissa, lähipäivinä ollaan tavattu nousta vasta 9-10 aikaan, vähän vaihtelua. Tänään vois taaas siivota ja käydä vaatekaapit läpi.. Mä siivoon kyllä ihan tosi paljo ja useesti, joka päivä :D
Saas nähdä, iskä haluis ottaa Jultsukan viikonloppuna yö kylään pitkästä aikaa, ja miehellä ja mulla on ollu suunnitelmis et ku Jultsu on hoidos nii käydään komero läpi ja heitetään kaikki turha pois.. noh, näkee sit mitä keksitään. Jos vaan rentouduttais ja henkailtais kotosalla? :)

juuh.. enpä sit enää keksi mitään kerrotavaa.. mä ryystän kahvin loppuun ja alotan päivän hommat! :)








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti