tiistai 8. tammikuuta 2013

Tällänen oli tämä päivä...ja ukin pieni yllätys......

Aamu alkoi hyvissä merkein, sain nukkua jopa melkein puoli 10.. syötiin Juliuksen kans aamupalat ja hengailtiin.. ja ennen 12 jo puin Juliusta ja mentiin tohon meidän pihaan, mä aurasin lumet sivuun ja Julius ihmetteli lunta.
Julius kävelee jo mahtavasti ja tasapaino on hyvä, mutta ulkona ja kengillä kävely ei vielä oikein suju..ei sisällä eikä ulkona. Mutta tänään sit aurauksien jälkeen pikkumies käveli hienosti kengillään mamman kädestä kiinni pitäen pikku matkan ulkona :)
Sen jälkeen kaivettiinki jo pulkka varastosta ja lähdettiin vähä pulkkailemaan, ja kyllä pikkumies tykkäs. :)



Pulkkailu reissun jälkeen tultiin takasin sisälle ja rupesin väsäämään nakkikeittoa ruuaks meille. Samalla mun serkku tuli poikansa kans käymään kahvilla.
Nyt serkun pieni poikaki on oppinut konttaamaan ja nousemaan tukea vasten, niin siitä on jo enemmän kaveriks juliukselle ja ne pystyy touhata yhdessä :)

Julius lykkäs rasmusta taapero kärryllä. ensin oli ihan ok. sitte enään ei rasmus tykännytkään. :)


Sitten heidi ja rasmus oli lähdössä niin siinä samassa mun pikkusisko jenna tuli kylään, laitoin Juliuksen päiväunille ja syötiin siskon kanssa keittoa, oli namia :)

JA SITTEN, huomasin mitä meidän TÄYSTUHO KOIRA oli saanut aikaan, tuli pienoinen hermoromahdus.. >:((

Se oli repinyt meidän lattiaa eli muovimattoa !
näin hienosti!

että pisti vihaksi tää ukin temppu... kalliiks käy.. :(((

pjooh, nyt olis sit tälle päivää ohjelmassa vielä sämpylöiden tekoa, ku tuntuu että nyt tekis mieli vähän leipoa. :) ja jos jaksan niin sit lisäks vielä käneliässiä.. :) ja sitte vaan löhöilyä ja nukkumaan.. :)

Hyvät yöt



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti