sunnuntai 25. marraskuuta 2012

viikonloppu

Oli ihan hyvä viikonloppu, varsinkin sunnuntai. Perjantaina lähdimme mieheni kanssa vähän viihteelle, mä kuitenki lähdin aikasemmin kotiin nukkumaan ja mies jatkoi juhlia omilla teillään ja pääsi kotiin aamulla.... Lauantaina sitten oltiin suurimmaks osaks vaan kotosalla, tein pizzat meille ja oli kyllä namia<3 sitte illalla myöhemmin tein vielä pipareita ja koristelin niitä vaaleenpunasella sokerikuorrotteella :)

Illalla sitten Julius nukahti tosi hyvin omaan sänkyynsä, mutta heräsi taas yöllä ja otin viereen, ja taas jultsun uni oli niin katkenaista että heräsi vähä väliä itkemään.. (varmaan hampaita tulossa?tai kipeeksi tulos :/ )

Tänään sitte herätttiin koko perhe yhtä aikaa joskus 9 aikoihin, ja kl.14 meillä oli pöytävaraus fransmannissa. ( lähdettiin juhlimaan mun miehen isän 59v syntymäpäiviä koko porukalla, tuli miehen siskot lapsineen ja me :) ) uskokaa tai älkää mutta tää oli mun ensimmäinen kerta ku pääsin kunnon ravintolaan syömään! ja oli tosi  positiivinen yllätys! henkilökunta oli tosi ystävällistä ja ruoka oli sitäki parempaa! :) mä tilasin siellä broiler ruukun, joka oli aivan tosi hyvää. NAM!<3
Juliuskin oli mukana ja kynttilät sai samantien sammuttaa pöydästä ku meidän pikkuherra istahti pöydän ääreen:)  kun oltiin syöty niin mentiin juliuksen kanssa vielä leikkimään leikkinurkkauseen siks aikaa et kaikki oli valmiita, ja kyllä julmander tykkäs ;)




siinä pari meidän aamuista kuvaa :)) leikittiin vähän aurinkolaseilla ;)
ja sit vielä pari kuvaa ku ollaan lähdössä syömään. :)

                                  Jultsu harjas mamman hiuksia ;)



 Sitte tänään illalla mentiin mun tädin(sarin) kanssa mun miehen äidin luo ku miehen sisko (jessica) järjesti sielä "hyvinvointi ilta" kutsut, jonne tuli joku nainen esittelemään hyvinvoinnin tuotteita. Ja kuulosti kyllä niin hyvältä että saattaapi olla että jossaki välissä ku on joulu ohi ym. niin koittaisin tilata noita tuotteita ja kattoo olisko ne hyviä mulle. :) ja kiinnostus ainaki heräs näitä tuotteita kohtaan :) !

Nyt sitte odottelen mistä kotiin ku lähti kaverinsa kans kahville jonneki, ja tulee hesen kautta kotiin.. niin saadaan hampparit x) nami nami, sit on kyll herkuteltu tänään oikeen huolella! ;)

Tällänen oli lähestulkoon meidän viikonloppu, huomenna onki taas sitte uus viikko ja uudet kujeet! eli oikeen hyvää viikkoa kaikille! ;)


ps: toivottavasti tää yö menis jo paaaaaljon paremmin. ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti