tiistai 20. marraskuuta 2012

Hellurei

Nyt on yö-syötöt lopullisesti loppu slut! viime yö meni jo todella hyvin! Julius tosin nukahti vasta noin 22 aikoihin, heräsi yöllä yhden kerran ja jatkoi unia ja aamulla herattiin vasta 10 maissa.
Nyt olis sitte tavoitteena toinen juttuuuu... nimittäin Julius ei suostu nukahtamaan itse omaan sänkyyn, vaan oon tähän asti nukuttanut sen joko syliin ja sen jälkeen nostanut sänkyyn, tai sitten oon nukuttanu juliuksen mun viereen. ehkä jääny tavaks toi syliin nukuttaminen ku Juliuksella oli ihan pienenä koliikkia.. ja oon ehkä myös ollu vähä laiska enkä oo jaksanu laittaa omaan sänkyyn nukkumaan, ja oon pääsyt näin ehkä vähä helpommalla.. noh, nyt kuitenkin aijon ruveta laittamaan alusta asti jultsun nukkumaan omaan sänkyyn, enkä nukuta syliin! malttia ainaki varmasti vaatii tänä :)

Julius on oppinut nyt jo tulemaan meidän sängyltä ite alas :D kunnon kiipeilijä toi meidän poitsu! Oltiin yks päivä mun miehen äidin luona niin julius kiipes ylä kerran portaitaki jo ihan intona! saa kyllä olla kokoajan silmä tarkkana ton poitsun kanssa. :)

vihdoin sain aikaseks tilata meidän keittiöön uuden maton, toi meidän edellinen on jo aikansa ollu.
Meidän uus tuleva matto oli ihan siisti ja siitä saa lian pois kun pyyhkii märällä :) eli just hyvä meille, ku Julius on huomannu kuinka hauskaa on tiputella ruokaa ympäriinsä lattialle.. :)

Hyvää viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti