perjantai 23. marraskuuta 2012

Ensimmäinen ilta

Nyt vasta otin itteeni niskasta kiinni, illallla annoin Jultsulle iltapuurot ja tehtiin ilta pesut. sen jälkeen vein Juliuksen omaan sänkyyn ja jäin ite hengaileen meidän sängylle, ensin julius viihtyi sängyssään hyvin, mutta sitten alkoi se ihana huuto, joka kesti ja kesti.. kunnes noin tunnin päästä pikku mies simahti! HUH. :D tulin sitte olkkariin koneelle, niin jonki ajan kuluttua pikku äijä alkas huutelemaan, tutti oli onneks vaan tippunut ja jatkoi uniaan. yöllä sitte ku oltiin mieheni kanssa menty nukkumaan niin Julius heräsi keskellä yötä ja huusi ja huusi, joten otin sen meidän väliin yöksi.. mutta kappas, ei auttanut sekään. jonkin ajan päästä Jultsu nukahti ja sitten heräsi taas huutamaan.. ja niin meni koko yö. tuntu aivan et julius olis nukkunu 10-15 min pätkiä ja sen jälkeen ruvennut taas huutamaan. (toivottavasti ei vaan oo tulos kipeeks)

Aamulla sit olin saada pienoisen paniikin, ku heräsin siihen ku jotku miehet kiroilee meidän eteisessä! saakeli! ja uki pyörii ihan vauhkona, sitte kuulin ku ne miehet sanoi jotain et " se on vapaana" tai jotain ja lähtivät. sitte aloin miettiä, niin ne oli vissiin meidän kiinteistön korjausmiehiä ku meillä pitäis pari patteria vaihtaa. MUTTA SILTI! KELLO OLI HITTO 7 AAMULLA.
toi on jotenki niin inhottavaa että tullaan vaan omilla avaimilla toisenten kotiin ilmottamatta mitään. onneks meillä oli uki, olisin saanu jonku slaakin jos joku tuntematon äijä olis yhtäkkiä vaan astellu meidän makkariin missä nukun juliuksen kanssa kaksin!
Mun mielestä ne vois ilmottaa tulostaan, eikä tulla noin vaan. :(



Tässä pari kuvaa meidän iltapuuron syömis sessioilta :)





                                                     "kaunis pieni ihminen, sä olet ainutlaatuinen"

JA OIKEIN MUKAVAA VIIKONLOPPUA KAIKILLE!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti