torstai 29. marraskuuta 2012

sairastellaan...

Luulin jo et me päästäis helpolla eikä tultais kipeeksi, mutta toisin kävi.. Meidän pikkumies kärsinyt jo nuhasta ja yskästä pari päivää. Nyt rupee jo itelläki tuntumaan et olis kipeeks tulossa (toivottavasti se on vaan tunne, eikä niin että tuun kipeeksi)
Tänään ollaan sit pikku herran kanssa oltu vaan kotosalla ja yökkäreissä koko päivä.. siitä huolimatta vaikka Julius onkin kipeä, niin silti pikku miehellä riittää energiaa! käveleminen sujuu jo tosi mallikkaasti, enään ei kontatakkaan joka paikkaan vaan yritetään kävellä ;) saa nähdä niin jouluna kävellään jo kunnolla!<3

Koulu mulla olis pitänyt jatkua nyt 7.1 mutta lykkäsin kouluun paluuta vielä ja jäin hoitovapaalle kotiin. En mä vielä malta tota pikkusta päiväkotiin laittaa. :)

Huomenna tällä mammalla olis tarkotus hakea postista matto, minkä tilasin meidän keittiöön jo jonki aikaa sitte.. jee!! ja saa nähdä lähenkö huomenna joululahja ostoksille vai sitte vasta ens viikolla.. :)

Hyvään saumaan osui nää meidän nukkuma järjestelyn muutokset, ku heti poika tulee kipeeksi. :/ mutta silti ei olla lannistuttu. Eli hienosti nukahtaa omaan sänkyynsä :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti