sunnuntai 28. lokakuuta 2012

hELOU


pakko valittaa heti näin alkuun.. eli, meillä on takana jo monet huonosti nukutut yöt.. Julius herää n. 2 aikaan yöllä itkeskelemään.. välillä tuntuu että itkis masua ja sit hampaita.. raukka pieni :/ Oon koittanut välillä laittaa yöksi suppoa ja antaa kupla stoppia.. mutta en oo havainnut ainakaan vielä että olis mitään apua :( ehkä tämä tästä pian .. :)

Meillä kävi hyvä säkä, koska olin jo kauan halunnut ottaa Juliuksesta kuvan ku se temmeltää "syksyisessä maisemassa lehtien päällä ulkona" Käveltiin yks päivä koko meidän pikku perheen keksen meidän läheiseen puistoon ja sielä sain sitte vähä räpsittyä kuvia, sitte ku hipsittiin takasin kotiin niin alkas satamaan lunta. Ja vieläkin on lumi pysynyt maassa.. onneks sain otettua ne kuvat XD

Tässä pari kuvaa meidän "puisto retkestä"








Ja sitten vielä uki samana iltana, käytiin vähä kävelemäs mettässä :)





EILEN... pikkusisko ja sen kaveri oli käymäs kahvilla meillä, jonki ajan kuluttua päättettiin mennä tupakille, niin minä fiksuna tyttönä sanon mun siskon kaverille että "älä laita ovea kiinni" niin siinä samassa mä itte huitasen oven kiinni!! ja avaimia ei tietystikkään mukana x) luojan kiitos Julius ei ollut kotona vaan isänsä kans matkassa! ja olivat tulos kotiin päin niin ei onneks jouduttu kauan värjötellä ulkona. :)
Oon miettiny et mitäköhän tekisin jos noin kävis joskus ja Julius jäis yksin sisälle :o mä varmaan menisin jostain ikkunasta läpi !

mulla on tullu nyt joku ihmeen sisutus / kodin järjestämis hommeli.. kokoajan haluan siivota ja järjestellä paikkoja ja saada kotia kokoajan kotoisemmaks :)
Mun tarkotus olis myös saada Juliukselle oma huone valmiiks tässä lähi aikoina :) löysin netistä käytettynä sellasen "lokero hyllyn" mihin haluan ostaa laatikoita/koreja. niissä voi sit säilyttää leluja :) sit pitäis kattella verhoja sinne ja ja ja :)))))

mulla on kooko ajan jotaki hommaa, töitäki on ollu nyt ihan kiitettävästi :) eipä tässä nyt sitte muuta :)


 :) HYVÄÄ ALKAVAA VIIKKOA KAIKILLE :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti