keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Hei

Juliuksella oli eilen 10kk neuvola, kaikki oli hyvin ja Julius oli tosi energinen ja tutki neuvola tädin huonetta huolella :) Pituutta oli nyt 77cm ja painoa 10,270g pään ympärys oli 44,4cm :)
Neuvola korttiin neuvola täti kirjotti näin:

"Iloinen, touhukas poika.  Konttaa, nousee pystyyn tukia pitkin.
 Pinsetti ok, Heittää tavaroita, Kuulo ok.
Sanoo "pappa"

Ja nyt sais sitte antaa jugorttia ja tehdä esm mannapuuroa meidän maitoon ja koittaa kuinka se reagoi, kuitenkaan meidän maitoa ei vielä saa antaa juotavaksi. Yö syöttöjä vois ruveta pikku hiljaa lopettamaan.
Neuvola täti anto myös avoimen päiväkodin ohjelma listan missä on vauvojen laulutuokioita ym. et kattoo jos joskus jaksais mennä kattoon millasta se on..seuraava neuvola on sitte 1v iässä ja Julius saa silloin 3 rokotetta..

Tänään aamula tuntu/kuulosti siltä että Julius olis yrittänyt sanoo "mamma" kun Julius katto mun päälle ja sanoi "mmmaamm" ;) Löysin Juliukselle yks päivä aivan ihanan karvalakin  talveks ! oli pakko ostaa ;)
Kotona ei oo nykyään hetkeäkään rauhaa, nimittäin meidän uki poika ja Julius pitää huolen siitä että kokoajan saa olla perässä ja seurata mitä ne tekee, julius avaa kaapit sun muut ja uki repii kaiken ulos ja tuhoo :D tai toisin päin ;) Löysin myös itelleni talveks ihanan takin, mutta vielä ei ollut varaa ostaa niin haen sen sitte ku palkka tulee, hintaa oli vaan 50e ;)

Ei tässä nyt tän kummempia, hyvää viikkoa kaikille ! :)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti