keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Heissan pitkästä aikaa!

HeiPs!
eipä oo hetkeen tullu kirjotettua mitään, on ollu niin paljo muuta tekemistä ja ajateltavaa, kuitenkin meillä menee ihan hyvin. Julius on kunnon energia pakkaus, kokoajan saa olla perässä ja seurata mitä pikku herra puuhaa, ja heti ku silmä välttää niin on tekemässä pahuuksia :)
tukea vastenkin jo mennään ;) Uusia hampaita on myös tullut yksi kappale ylös ja toinen puheamassa viereen. Julius ymmärtää mitä "vilkuttaa" tarkottaa ja vilkuttaa lähes aina vieraille kun ovat lähdössä :)
Kattelin eilen kuvia synnytys laitokselta ja kotoa ku Julius oli aivan pieni<3 voi että aika on mennyt niiin hurjan nopeesti! kolmen alle kuukauden päästä jo juhlitaan 1v synttäreitä! <3
Sitten vähän uusista hankinnoista, Julius sai upo uuden syöttötuolin, nimikoidun pipon ja sulosen "taapero kärryn" ;) ja tämä mamma tilas itelle talveksi jo ihunat roosan väriset kenkulit<3




Tänään olis sitte vielä suunnitelmissa mennä vähä käppäileen poitsun kans pihalle, eipä tässä oikeen muuta tällä kertaa. hyvää päivän jatkoa kaikille ;)) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti