lauantai 4. elokuuta 2012

Heissan

Julius tulee nyt 12 päivä 8kuukautta! neuvolaki on sitte loppu kuusta..Julius on oppinut myös nousemaan itse istumaan ja istumaan ilman tukea! ja liikkuu omalla mahtavalla tyylillään eteenpäin! nyt on tullut mukaan myös irvistely! :) useimmiten jos Julius näkee jonkun ketä ei kovin usein nää tai ei ole ennen nähnyt niin julius irvistää sille :D mutta irvistelee myös muillekkin :D
Julius on oikeen "ilonen lapsi" se ei nykyään enään turhia itkeskele yleensä vaan sillon jos kaatuu tai sattuu muuta tai nukkumaan mentäessä, yleensä hymyilee ja naureskelee enimmäkseen :)
Nyt ollaan saatu jonkinlaista rytmiä tähänn nukkumiseen, Julius on sellanen kukkuja ettei nukkuis ollenkaan :D oon nyt kuitenki ruvennu antamaan iltapuuron jo 20 aikoihin illalla ja 21 maissa nukkumaan joskus nukahtaa vasta 22 aikoihin tai jälkeen.. nyt jonkin aikaa on ollut kans sellanen juttu että julius on herännyt melkein joka yö n.2 aikoihin yöllä aivan pirteenä jutustelemaan .. itte väsyneenä sitte yrittäny saada pojan uudestaan unille, nyt kuitenki viime yö meni hyvin eikä tullu poitsulla ylimäärästä asiaa kesken unien :)
Meidän kylpemistyylikin on muuttunut julius istuu punkassa ja leikkii, joten kylvetystuki annettiin juliuksen pikku serkulle ;)

JA EILEN SAIN AIVAN IHANAN VIESTIN!
Mun tosi hyväå ystävä pyysi mua lapsensa kummiksi!<3 ja synnytykseen mukaan <3 Tuli aivan tosi hyvä mieli ;)<3

Tähän postaukseen en saanut liitettyä yhtään kuvaa/videota koska minikannettava ei ollut yhteistyökykyinen! joten luultavasti illalla, jos saan aikaiseks niin laitan vähä kuvia ja videon Jultsusta kuinka se liikkuu eteen päin ;))
Hyvää lauantaita kaikille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti