perjantai 17. elokuuta 2012

:)

Heips.. TAAS on viikko vierähtänyt, tai ainaki melkein ja mamman pikkunen oppinut konttamaan! Nyt on pikku mies repimässä kaiken alas :) aina ku silmä välttää niin ollaan touhaamassa jotaikin, yleensä kohteena on ukin vesikippo joka on aina niin hauskaa kaataa pitkin lattioita tai sitten muuten vaan räiskyttää sitä! :) nyt pitää olla melkeinpä kokoajan tarkkana että mitä se poitsu tekee :D ja jos mä yritän siivota niin jultsu konttaa perässä ja ku pysähdyn niin se nousee kontilleen repimällä mun housuja :)
Kuinka aika voikaan mennä näin nopeesti!? tuntuu että justiinhan se sentyi ja nyt jo kontataan ja yritetään tukea vasten nousta :) Tänään myös opittiin "muiskauttamaan" pusu ;) meidän pikku miehestä tulee oikeen HURMURI ;)
Päivät menee nykyään niin nopeesti.. niin ku tämäki päivä.. illalla käytiin vielä koko perheen voimin kävelemäs pikku lenkki, kotiin ku päästiin niin kylvetin heti poitsu  ja annoin iltapuuron ja laitoin nukkumaan..  nyt olis vähän omaa aikaa.. suunnitelmissa olis kattoa mun ihunan miehen kanss ajotain elokuvaa :))
Ens viikolla olis sitte 8kk neuvola joten tulossa juliuksen nyky hetken mittoja! :)




Kello jo niin paljo ja miekkonen vieläki säätää pihassa mankkaansa joten taitaa meidän leffan kattelu siirtyä toiselle päivälle, Hyvää viikonloppua kuitenki kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti