lauantai 28. huhtikuuta 2012

Juttuja

Kyllä mun poika on jo isopoika! <3 Julius kääntyi eilen ensimmäistä kertaa selältä masulleen! <3 aikasemmin on jo onnistunut masulta selälleen ja nyt jo osataan näinkin päin! :) ja kovasti yrittää päästä lattialla eteenpäin, mutta ei se oikeen vielä onnistu, mutta siihen ei varmaan kauaa mene! :)
Mä koitin myös eilen tehdä ite Juliukselle porkkana-peruna sosetta, ja onnistuin. Saa välillä ite tehtyäki ettei kokoajan kaupan purkkeja missä on kaiken maailman lisä ja säilöntä aineita :D :D pakkasin sosetta purkkeihin ja pakastin, laitoin niin että yhdessä purkissa on päivän annos :) Toki me syödään vielä kaupan omiakin, mutta välillä näin :)
Viime yö nukuttiin todella huonosti, koska Julius on tullut kipeeksi... :/ nokka vuotaa viimestä päivää! ja yöllä Julmu heräs monta kertaa itkeskelemään, ja yhden kerran niin että ei meinannut itkusta tulla loppua joten vaipan vaihdon yhteydessä laitoin supon ja poistin nenästä ylimääräset räät niistäjällä.. ja niin poika nukahti uudelleen ja nukkui aamuun asti. Nyt hyvän tuulisena leikkii tossa lattialla mutta nenu vuotaa, toivottavasti paranee pian ja ens yö menis paremmin :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti