tiistai 3. huhtikuuta 2012

ajatuksia...

Julius nukkuu ja mulla on tylssää, joten kerron vähä millasen rytmin me ollaan nyt saatu :) ku sillon ku julius syntyi niin yöt valvottiin ku juliuksella oli jonkin näköstä koliikkia, mikä alkoi aina kl 00.00 -> ja nukkumaan päästiin yleensä 3-4 aikaan.. ja mikään ei rauhottanu poikaa.. mutta nyt on koliikit ohi ja julius menee yleensä joskus 11-1 aikaan nukkumaan ja herää joskus 4-6 aikaan ensimmäisen kerran syömään, ja nukkuu yleensä 9-11 asti :) vielä pitäis kyllä saada vähä aikaistettua tuo nukkumaan meno :) myös se on muuttunut että ennen julius ei viihtynyt sekunttiakaan lattialla, aina piti saada olla sylissä.. nyt julius kuitenkin viihtuu lattialla tai sitterissä :)

Me ollaan annettu juliukselle nyt peruna-porkkana velliä, maissi-velliä ja tuttelia. Julius tulee 12 päivä jo 4kk, joten me ruvetaan varmaan vähän koittaan jotain pilttiä tässä kuussa :)

mulla on tosi monia ystätaviä ja tuttuja jotka on raskaana, vauvoja on tulossa siis paljo :D ja nää ystävien raskaudet on saanu mut muistelemaan synnytystä, joka ei tunnu musta enään yhtään pahalta, ku sillon sinä hetkenä ku oli ite synnyttämässä niin ajatteli että "mä en tuu tänne enää koskaa!" :) nyt ajattelen synnytystä ihan myönteisesti :) ku jotkut sanoo et sen kivun unohtaa, niin se on aivan totta :) ! btw..10 päivä olis taas juliuksen 4kk neuvola, sitä taas odotellaan jännityksel.. et paljonko on mun hurmuri kasvanu :)

                                    HYVÄÄ PIVÄN JATKOA!! :) :) :) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti