perjantai 9. maaliskuuta 2012

sellasta ja tollasta

Heeeips!
Tänään taas kuurattu koko kämppä lattiasta kattoon.. tuntuu et saa siivota jokaikinen päivä.
Eilen olin sitte yksityisessä hammashoitolassa koska mulle on tullu viime hammaslääkäri käynneistä pienoinen pelko.. on aina ottanu kipeetä ja paikat miten sattuu! Ja nyt mulla oli sellanen hammas mikä tosiaan tarvitti hoitoa, ja kattelin netistä että ajan hammas on yksityinen hammashoitola ja siellä hoidetaan pelkopotilaita.
Eilen sitte oli se, sitä oliki jännityksellä odotettu... Mulla oli aika sielä kl.12.00 ensin täyttelin sielä laput sun muut, ja sitte sanoin nukahtamispillerit, hetki sitte miehen kans istuskeltiin odotus huoneessa kunnes heräsin siihen ku hammaslääkäri tuli hakeen et puudutettiin hammas aluks..  eli, olin nukahtanu sinne odotus huoneeseen ja hammaslääkäri sai taluttaa mut sinne :D no sen puudutuksen jälkeen taas sain mennä odotteleen ja jälleen kerran heräsin ku hoitaja tuli hakeen! ja alkoi toimenpide, oli paljo rauhallisempi olo sielä ja hammaslääkäriki tosi mukava! en ollu hoitotilanteessa ihan "sekasin" vaan tajusin kaiken ja tunsin et suussa tehään jotain.. mutta olin silleen väsyny.. et oli ihan hyvä reissu sain hampaan kuntoo! koko juttu makso kivat 180... kivat sille.. saipas ainaki hampaan kuntoo :D 
Ja asiasta toiseen.. Ollaan nyt koitettu välillä laittaa juliuksen maidon sekaan maissi-velliä kun ei enää täyty pelkästä maidosta. on kokoajan niin nälkänen. Iltaisin ollaan nyt laitettu sekaan vähä velliä ja julius nukkuu pidemmän pätkän ennen ku herää yöllä syömään..:) ja innolla taas odotellaan ens viikon neuvolaa että kuinka on pituus ja paino noussu:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti