perjantai 23. maaliskuuta 2012

Nyt flunssa löytänyt tiensä meillekki! Julius sairastellu nyt jo pari päivää ja nukkunut tosi huonosti, nukkuu aina heken ja herää itkeskelemään.. tosin nyt vissiin parempaan päin..nimittäin edellinen yö nukuttiin jo hyvin:) muta edelleen kyl tosi räkänen :/ eilen ku julius kylvetettiin niin kesken kylvyn alkoi kauhee huuto, yleensä kylvyssä julius on hyvän tuulinen ja naureskelee. sitte epäiltiin että juliuksella saattais olla korva-tulehdus joten tänään aamulla varattiin terkkariin aika ja käytiin varmuudeks tarkistaas et onko. ja kaikki oli kuitenki ok. ei siis korva-tulehdusta tai muuta.. kuitenki neuvottiin et vois hakee apteekista suola liuosta et sais jliuksen nenästä räät pois et olis helpompi hengittää. kaiken lisäks vielä mun mies on tulossa kipeeks :/ muhun ei vielä oo vissiin tullut flunssa.. mutta ei siinäkai kauaa mee ku se iskee muhunki :D
Nyt viinloppuna sitte meille loihditaan tohon meidän etupihalle oikeen portti :D hih..ja sitte on kans kesälle paljo muitaki suunnitelmia kuten tohon etupihalle sellanen katos :D saa nähä saadaanko mitää aikaan :)
Ai niin, olin aivan unohtaa! Meille tulee ens viikonloppuna HARKITTU uusi perheenjäsen! :) sellasta .. nyt pitäis jälleen ottaa itteeni niskasta kiinni ja jättää tää kone rauhaan ja siivota vähä tätä kämppää ! ja myöhemmin ku mies tulee töistä niin shoppaileen uudet verhot meille keittiöön:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti