sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Päivä 13 – Tämä viikko

Noniin, kerranki ollu sellanen viikko että on jotain mistä kirjottaa/ kertoa :)
Viikko alkoi reippailulla, vaunuttelin Juliuksen kans hutskilta palosaarelle. takasin ei enään jaksanu, joten mun iskä haki meidät :) seuraavana päivänä käytiin mun ystävän kans gv-gallerias ettimäs mulle ja Juliukselle ristiäisiin vaatteita, ja käytiin hesessä syömässä.. Julius päätti levittää osan mun hampurilaisesta pitkin pöytää:)
Torstaina sitte mä täytin huikeat 19 vuotta :) pikkusisko oli tehny mulle kakun ja ostanu iskän kans mulle pienen korin ja täyttäny sen kaikenlaisilla kivoilla jutskuilla :)) loppu päivän vietinki mun serkun ja sen vauvan kanssa :) käytiin kirppiksellä..ei löydetty mitään mielenkiintosta... :) sen jälkeen tultiin kaupan kautta meille ja tehtiin meidän friteeraus keittimellä meille nuketteja ja ranskalaisia :)
yks päivä käytiin myös palosaaren torilla mun miehen, Juliksen, ukin ja mun miehen siskon pojan kanssa syömässä pallojäätelöt, samalla reissulla käveltiin myös rantaan..kahlattiin ja ukiki kävi puliukoimassa :)
Eilisen päivän siivoilin ku mies otti ukin ja juliuksen mukaansa siskonsa luo käymään :)
ja tänään juhlittiin serkun lapsen ristiäisiä, Julius oli kirkossa NIIN nätisiti vaikka odotin että sielä oltais huudettu ja riehuttu :)





Tähän viikkoon on myös mahtunut huonosti nukuttuja öitä, Juliksella on puhkeamassa alas ensimmäinen hammas!! :) oikeen innolla odotan yötä, saa nähä kuinka menee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti