lauantai 12. toukokuuta 2012

Nimetön päivitys

Mamman nuppu tuli tänään sitte jo 5 kuukautta! tuntuu että aika on ruvennu kulumaan/menemään tosi nopeesti.. vasta julius oli ihan pieni ja nyt jo 5kk :)
 kyllä se on niin että joka hetkestä on nautittava :) ja asiatki on muuttunu juliuksen kasvaessa esm. pienenpänä julius ei nukkunut öisin, tai meni nukkumaan 4-6 aikoihn.. nykyään julius menee siinä 10-11 aikaan.
 Ennen Julius ei myöskään viihtynyt lattialla ollenkaan, nyt viihtyy paljon paremmin! ja on oppinut kääntymään selällään :) Saa nähdä vaan koska poitsu lähtee liikkeelle, ja millä tavalla :)
 Vierastamis vaihe kans oli ja meni! :)
ja vaate koko kasvaa tiuhaa tahtia. vielä meneekoko 68, mutta pian saa kyllä jo siirtyä kokoon 74.. julius kyllä käyttää jo 74 kokosia yökkäreitä :)
Ja siitä kans vielä kun aiemmassa päivityksessä kirjotin että kohta on tulossa vauva uutisia, niin nyt parisen pävä sitte mun serkku sai ihanan suloisen poika vauvan<3 kattomassaki on jo käyty ja sylissä pidelty :) tänään pääset kotiin! :) se pieni oli melkein samankokonen ku julius syntyessään, oli yhtä pitkä, mutta painoa sillä oli juliusta vähän enemmän.. :) se oli kyllä niin sulonen ja pieni :)





Oikeeen kivaa viikon lopun jatkoo kaikille!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti