keskiviikko 16. toukokuuta 2012

5kk neuvola

Julius tuli 12 pv 5-kuukautta ja tänään oli neuvola, ja kaikki oli hyvin! kehujakin saatiin :) Neuvola täti harmitteli että kun nyt ei ollut opiskelijaa paikalla, kun nyt olisi nähnyt "mallipojan" :) kehui että Juliuksella on tosi hyvä motoriikka ja on tarkkaavainen kaikesta mitä ympärillä tapahtuu, Ja sanoi että Julius liikkuu jo sen verran hyvin että enään ei uskalla jättää sängylle tai mihkään muualle korkealle paikalle ettei vaan putoo. Julius oli yhtä hymyä :) ja mä oon kyllä niin tyytyväinen meidän neuvola-tätiin, tullaan hyvin juttuun ja se on muutenki tosi mukava =) Julius sai myös tänään rokotukset.. ja tää huolimaton mamma unohti tuttipullon kotiin että olis pikku-mies saanu "lohdutus-maitoa" pistämisen jälkeen. Muttta siitä huolimatta julius oli tosi reipas, kyllä pistämisessä itku tuli mutta itkut loppu melkein saman tien ja alkoi jutteleminen neuvola-tädille :)

5kk neuvola mitat:

paino: 8050g
pituus: 68,2cm
päänymp: 41,3

Ja laitan nyt tähän vielä mitä neuvola-täti kirjotti juliuksesta:

Iloinen, jäntevä, upea poika. Hyvä motoriikka, kääntyy, varaa jaloilleen, tarttuu leluun, nostaa kämmennojaan, jokeltaa, nauraa, ottaa kontaktia, kasvaa hyvin. kaikki hyvin tyytyväinen vauva.

Tänään oli aivan ihana ilma, aurinkiki päätti paistaa! otin sitte juliuksen vaunuista kantokopan pois ja nostin nojaa vähä niin että julius näki vähä maisemia ´, hih <3 käytiin myös kahvittelemassa juliuksen ansku-kummitädin luona. ja illalla tuli kylään myös jenny-kummitäti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti