tiistai 7. tammikuuta 2014

hei vaan

Meillä oli viime viikolla Juliuksen 2-vuotis neuvola, Julius oli kasvanut ja kehittynyt tosi hyvin.

paino:13,350kg
pituus:92,5cm
päänymp.:48cm
kuulo:norm.
näkö: rakentaa tukevalla otteella
rokotukset ok.
onnistunut 2-v tarkastus.

Paino ei ollut noussut kovin paljoa viime kerrasta, neuvolatäti sanoi että johtuu siitä että juliuksella on tullut kunnon kasvupyrähdys ja että saadaan varautua että Juliuksesta kasvaa pitkä poika :)
Otin neuvolassa myös puheeksi, kun Julius sai 1-vuotis neuvolassa rokotuksen etureiteen ja etureidessä pistokohdassa on patti ja pieni haava (pistojäki). Kerroin myös asiasta 1,5 neuvolassa mutta sanoivat vaan että normaalia on. Nyt sitten uusi neuvolatäti katsoi juliuksen reittä ja sanoi että rokote on mennyt kudokseet tjs, ja että toivoo että tulee itelleen pois..... KIVA. kohta meen johki terv.asemassa pojan kans näyttään sitä.

En muista mainitsinko viimeks että Julius alotti ruotsinkielisessä päiväkodissa viime kuussa? Päiväkotiin mentäessä Julius itkee paljon eikä haluaisi jäädä, mutta kun päivällä näkee että mamma/pappa tulee hakemaan niin voi sitä ilon määrää ;) äkkiä pupu hyllyyn, vaatteet niskaan ja pois x)
Päiväunet sujuu päiväkodissa tosi hyvin, nukahtaa hyvin ja nukkuu useimmiten n.1h. kotona ei millään meinaa saada jätkää päiväunille :D Päiväkodissa Julius on vielä itkeskellyt pitkin päivää, mutta eilen kuulemma päivä mennyt tosi hyvin. Leikkinyt paljo, syönyt hyvin, nukkunut eikä ollut itkenyt :) Tänään Julius meni taas 9-15 saa nähdä kuinka tänään menee. :)
Mulla itellä nyt loppu viikko vapaata töistä:)





heipa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti